Skip to main content

Licitaţia Click!, suspendată

 

Publicitate

Executarea silită a Adevărul Holding a fost suspendată, la cererea Grafica Veneta, potrivit Violetei Pârvan, executorul judecătoresc care se ocupă de caz. Grafica Veneta, care s-a ocupat de cărţile Adevărul, i-a executat pe Dinu Patriciu şi Adevărul Holding în contul unor bilete la ordin în valoare de un milion de euro.

Prin urmare şi licitaţia pentru brandul Click!, care ar fi trebuit să se desfăşoare luni, a fost suspendată.

Licitaţia ar fi trebuit să aibă loc pe 25 iulie, cu un preţ de pornire de 878.100 de euro. Însă, chiar la începutul licitaţiei, avocatul Grafica Veneta a cerut o amânare pentru data de 27 august.

ISTORIE. Marca Click! a mai fost scoasă la vânzare în luna iunie, de către un alt executor judecătoresc. Datoria de recuperat atunci era de 3,5 milioane de euro şi venea în contul unor servicii de publicitate pe care Adevărul Holding nu le-a achitat către Odyssey Communication (agenţie deţinută tot de Dinu Patriciu).

La vremea respectivă, după o dispută la care au participat nume precum Ringier sauMediaPro, licitaţia a fost adjudecată pentru 2,6 milioane de euro de către avocataEmilia Ciucan, o apropiată a companiilor lui Dinu Patriciu. Filmul licitaţiei, AICI.

Ulterior, licitaţia a fost anulată, pentru a le da celor două părţi, Adevărul Holding şi Odyssey un răgaz de a ajunge la o înţelegere.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • usb usb
    eu zic ca orlando nicoara e in spatele miscarii, ca el e singurul care viseaza la audiente cu cancaniade pe net. ce e amuzant e ca adrian sarbu inca nu se prinde, asa cum vad ca incep sa se prinda prin sua, ca din net nu se fac bani, ca e doar o gogoasa fortata datorata entuziasmului generat de tehnologie.
  • crin crin
    ai dreptate, martinica! altii nu l-au luat din luna mai! si lor le rade in nas madam Barbu!
  • MARTINICA MARTINICA
    Patriciu asta nu se mai satura de supt bani.Nu l mai baga o data la puscarie sa scape tara de un neghiob ca el.Angajatii Adevarul nu si-au primit salariile din luna iunie.Eu nu mi-am primit salariul din luna iunie iar vaca aia de HR imi rade in nas la telefon...mormantul masii de neghioaba
  • Juliana Juliana
    inca o miscare politica cu Dinu Patriciu...

Trimite un comentariu

sus