Skip to main content

Se pregăteşte un protest la Realitatea TV

 

Publicitate

Neplata salariilor la Realitatea TV generează proteste la postul de televiziune. Potrivit unui mail intern, angajaţii sunt chemaţi la o întâlnire care va avea loc joi, pentru a se discuta care va fi forma de protest.

Acţiunea de la Realitatea TV vine la o zi după ce Florin Bercea, administratorul special al Realitatea TV, a anunţat că nu va plăti în totalitate salariile celor care sunt trecuţi pe o altă firmă decât Realitatea Media (aproximativ 150 de oameni), după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Mesajul intern, în continuare:

Buna ziua,

In acest mail vrem sa va comunicam ca joi ora 14.00,organizam o sedinta cu toti colegii nostri din Realitatea Media si Alternativ Media Solution in vederea gasirii de comun acord a unei forme de protest.

Speram ca in acest sens sa ni se alature cat mai multi colegi nemultumiti de situatia actuala din aceasta televiziune.

Incercam prin acest protest sa atragem atentia patronatului, asociatiei creditorilor si administratorului judiciar ca existam, muncim, avem drepturi si fara noi aceasta televiziune nu exista.

Credem cu tarie ca numai impreuna vom reusi sa ii convingem sa ne respecte munca si drepturile salariatului.

Va multumim

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Voluntar la televiziune Voluntar la televiziune
    Cred ca, fostii nostri colegi de la Realitatea Casa Presei, acutalmente "muncitori" la RTVS(ecuritate) isi freaca mainile satisfacuti de convingerea ca au facut alegerea potrivita ca nu au plecat ca haiducii langa padura Baneasa in cort. Nici macar o clipa nu mi-a parut rau ca am plecat din clica RTV. Se poate sa fie unii fosti colegi care zambesc pe sub mustati de no("prostii") care am urmat un ideal, un brand construit de fosti si actuali, o Realitate frumoasa per ansamblu, cu bunele si cu relele ei. Cancanul ma oboseste, politica ma oboseste. Nici nu stiu care dintre ele este mai rea, dar...privita din interior, situatia si relatia umana creata aici este infinit mai frumoasa decat cancerul care a ramas acolo. Am colegi pe care ii admir si ii respect. Am ramas cu gandul la acei oameni de care ne-a fost si inca ne este dor. Pacat ca suntem manipulati ca o turma de oi, de niste ciobani care se mananca unul pe celalalt ca in Miorita. Deja ne simtim cu toii inconjurati de lupi camuflati in noi(in oi), care au inceput sa sfasie carnea de pe noi bucata cu bucata. MA simt, alaturi de colegii mei(actuali) ca in lupta de la Marasti, Marasesti si Oituz. Pe aici nu se trece! Am o baioneta cu care ma lupt pana la ultima picatura de sanatate fizica si mentala. Acea baioneta se numeste unitate. Unitatea noastra, a oamenillor care au resuscitat si au mentinut in viata o Realitate aflata in coma din cauza acelor lupi care sunt imbatati nu de alcool, ci de obsesia lor pentru putere. Puterea te ridica dar te si omoara! Sa moara ei si sa traim noi. Oamenii realitatii!
  • Voluntar la televiziune Voluntar la televiziune
    Cornel, presupun ca detii controlul audientelor si esti in masura sa vorbesti care sunt audientele reale ale televiziunilor. RTV-ul si Antena 3 sunt obsedate de audiente. Aproape ca trebuie sa faca emisiuni in care tema principala sa audientele dumnezeiesti pe care le fac ei. Pun pariu ca esti la RTV. In cazul in care as pierde pariul asta, inseamna ca lucrezi pe la Antene(le de pe bloc). Sunteti obsedati de ceea ce face Realitatea si ce audiente are. Uitati-va la stalpul din ochii vostri in loc sa va uitati la paiul din ochii altora. Pofta mare la audiente! Numai bine!
  • stefan stefan
    Sfarsitul realitati tv maxim 5 luni
  • UnFostsiActual UnFostsiActual
    Am citit comentariile si sincer ma minunez! Imi este mila de voi ... si de mine, pentru ca si eu sunt inca angajat Realitatea Media. Apropo, stiti voi ce salariu avea Enache? Stiti voi pe ce suma a venit el adus de Sergiu Toader din Antena 1 si cat si-a tras el pe spatele vostru? Stiti voi smecheriile pe care le facea cu Catalin Ilie sau cu "misteriosul" Relu? Stiti voi cum se cumpara echipamentul video? Stiti voi combinatia chiriei Willbrook? Stiti voi de ce a ales Ghita Sebi sa procedez asa cum a procedat? Stiti voi cum functioneaza combinatia cu Media Consulta ... sau cum erati priviti de gasca lui Enache? Ei bine am sa va dezvalui toate astea la momentul potrivit ... o sa primiti toate raspunsurile pe mail zilele urmatoare cat o sa mai primiti si niste vesti oficiale deloc imbucuratoare! Bafta tuturor!
  • angajat Realitatea TV angajat Realitatea TV
    Citesc si ma minunez de limbajul trivial, atacurile pe care vi le adresati unii altora si mai ales de greselile crunte de gramatica. Sper ca nu sunteti editori (de orice fel) si nu influentati cu nimic corectitudinea informatiei de fond si de forma ce apare pe post. Este o piata libera (momentan in liber picaj) si oricand se poate intampla ceva, bun sau rau. La naiba, si placile tectonice pe care ne aflam sunt intr-o continua miscare. Este frustrant sa nu ai certitudine financiara ca sa-ti poti face treaba cum trebuie, dar credeti ca in afara de noi intereseaza pe cineva situatia in care suntem? Trebuie sa ne adaptam ca sa traim. Plangerile de mila nu ajuta la nimic. Un pic de gramatica si profesionalism in plus, ajuta. MULT.
    Cu respect pentru toti oamenii care lucreaza pentru Realitatea TV (indiferent de firma cu care au semnat)!
  • Rikardo Enache Rikardo Enache
    Concluziile mele* :))
  • Rikardo Enache Rikardo Enache
    Citesc si ma minunez... :)
    Imi zic si eu parerea in calitate de fost angajat al Realitatii - televiziunea tomberon(a lui Prigoana), cum au numit-o unii dintre voi, televiziune fara de care nu ati avea cu ce va mandri acum, dar si in calitate de fost angajat al Realitatii lui SOV.
    Am vazut ca majoritatea se plang de salariile mizere pe care le au si ma intreb... Cine v-a pus sa le acceptati? :)
    Unii se plang de sefii ce i-au pus sa semneze contracte cu o anumita firma si ma intreb iar... Oare v-au pus pistolul la tampla ca sa le semnati? :)
    Vad ca multi sunt interesati de salariile lui x sau lui y, chestie tipic romaneasca. Dar oare sunteti atat de buni pe meseria voastra ca sa meritati salarii ca x si y? Si daca da, de ce lucrati aici, unde nu va luati banii aia putini, si nu va duceti in alta parte? :)
    Sa nu-mi spuneti ca e criza... Lucrez de 15 ani in domeniul asta si nu mi s-a intamplat niciodata sa nu gasesc de munca, si asta fara sa pup in fund pe cineva. :)
    Concluzia mele, din care poate veti invata ceva, sunt ca in loc sa va plangeti pe internet, mai bine v-ati cauta de munca; in loc sa va frece grija de cei din jurul vostru, mai bine ati pune mana sa invatati meserie bine, ca sa nu mai ajungeti in situatia asta... Si pentru respectul vostru de sine, ca doar sunteti oameni din mass-media, ati face bine sa puneti mana si pe o carte de gramatica. :)
    Numele este real, asa ca astept injuraturile face to face. :)
  • stres stres
    2001- era prigoana. in 2004 cred ca a inceput era vantu
  • stres stres
    bravo ''colegu''. bine zis. pe intelesul retarzilor. desi ma indoiesc ca vor intelege evidenta.
  • stres stres
    P.S.nu stiu de ce am zenzatia ca esti doar un postac, sau unul cu ceva functie, care e pus sa zica vorbe mari pe aici. daca ma insel o imi fac o masca cu cenusa miine dimineata.
  • stres stres
    draga gigi, recunosc ca nu ma duce intotdeauna capul, cateodata sunt retarda. din moment ce nu lucrez in realitatea,nu am de unde sa stiu cine a semnat pe noua firma. tu, fiind asa perspicace, te-ai gandit ca uni chiar iubesc meseria asta in tv, oricare ar fi ea, si le a greu sa se desparta de ea?. si in plus de ce ar face-o fortati de niste sefi care se dau sef+patronii doar cand le e lor bine, iar cand trebuie sa respecte niste drepturi salariale, sa ii apere pe cei pe care ii condu, dau bir cu fugitii?
  • hamham hamham
    catel esti tu sau sioricel ca daca nu primea-i bani cred ca la fel facea-i si tu
  • Tiberiu Cazacioc Tiberiu Cazacioc
    Este greu de inteles, dupa atatia ani de cand exista Realitatea TV (din 2004 ?), cum de nu s-a ajuns la un echilibru rational intre venituri si cheltuieli, pe baza de audienta si publicitate. Deasemenea, problema Realitatiii TV este ca nu are activitati de continut secundare, din care sa castige si sa isi asigure cash flow. Nu face parte dintr-un conglomerat mai mare. Si nu are independenta. Daca ar fi CNN-ul romanesc, ar trebui sa fie, macar pe stil american, arbitrul impartialitatii. Ca spectatori ne pasa de o institutie media, dar din discutiile de mai sus, inteleg ca este vorba de cine si cati bani a luat merit sau nu. Nimeni nu discuta de un proiect managerial, editorial, nimic. Ca si la TVR, se taie dar nu se creaza continut.
  • zoltan zoltan
    Ideea LPG este de reduce la jumatate numarul de angajati, se pastreaza editorialul supus, tehnicul ieftin si cativa fraieri buni la toate. Se incearca o schema simpla similar cu Labe1 tv.se va pastra o televiziune mica si vioaie sa isi faca si actualii jocurile in campania din toamna , dupa demisia lu base.apoi , falimentul, inchiderea etc.
    Ghici ghicitoarea mea... Cine ar fi cel mai fericit sa crape realitatea ?
    Doua nume din 3 .nu. Nu base.

    Daca joi se dau banii, cui i mai pasa ca o parte din servicii au fost mazilite? Pardon, " externalizate". Nimanui. Cei ramasi vor linge fericiti ciolanelul aruncat de actionari- creditori- manageri- puscariabili- secretare.
    Din pacate, Realitatea este pe o strada cu sens unic.
  • Elan Elan
    Forma de protest: nu va mai chinuiti pentru ca joi se dau banii, si cred eu, tuturor angajatilor. Se pare ca, momentan, vor sa dezamorseze tensiunile si sa va faca rand pe rand, pana nu mai ramane niciunul cu gura mare si idei haiducesti. Sa-i dramuiti cu spor.

Trimite un comentariu

sus