Skip to main content

13 Septembrie. Gabriela Firea se desparte de trustul Intact

 

Publicitate

FIREA RENUNŢĂ LA INTACT. Vedeta de televiziune Gabriela Firea a declarat miercuri, 12 septembrie, că a decis să părăsească trustul Intact, precizând că a primit din partea conducerii grupului de media o ofertă pe care a considerat-o inadecvată, potrivit Mediafax.

"Dacă în septembrie 2010, eram asociat şi director general la două dintre companiile de media ale grupului şi realizam un talk-show zilnic în prime-time la Antena 3, acum, în septembrie 2012, sunt doar realizatoarea cu contract expirat a unui show de divertisment la Antena 1, care nu se mai regăseşte în grila de toamnă" , a declarat Gabriela Firea.

Anunţul privind plecarea Gabrielei Firea din trustul Intact a fost făcut de soţul vedetei de televiziune, Florentin Pandele, miercuri, pe contul său de Facebook.
Pe acelaşi subiect au mai scris Adevărul şi HotNews.
Gabriela Firea părăseşte Intact, precizând că a primit o ofertă inadecvată din partea trustului


TVR, RESTRUCTURĂRI DIN NOIEMBRIE. Concedierile colective în TVR vor începe în 20 noiembrie şi vizează 962 locuri de muncă, în urma procesului de restructurare de personal televiziunea urmând să rămână cu 2.340 de angajaţi, potrivit unui notificări transmise de Claudiu Săftoiu, PDG al SRTv, sindicatul reprezentativ din instituţie, potrivit Mediafax.

Conform Programului de redresare economică TVR, schema organizaţională se va reduce cu 962 locuri de muncă din care 21 locuri de muncă cu caracter de funcţii de conducere şi 941 locuri de muncă cu caracter de funcţii de execuţie, din care 467 personal de specialitate, 495 personal suport, în conformitate cu noua organigramă cadru aprobată de Consiliul de Administraţie al TVR în 3 august 2012.
Concedierile colective în TVR încep în 20 noiembrie şi vizează 962 de locuri de muncă


TURCAN, PROPUNERE DE LEGE PENTRU TVR. Vicepreşedintele PDL Raluca Turcan a declarat miercuri că PDL susţine depolitizarea televiziunii publice şi a lansat un proiect de funcţionare a TVR, care propune ca societatea civilă să ocupe şase locuri din cele 13 ale Consiliului de Administraţie, iar mandatul să fie prelungit la 5 ani, potrivit Mediafax.

Ea a spus că PDL doreşte depolitizarea TVR şi lansează în dezbatere publică, timp de o săptămână, un proiect de organizare şi funcţionare a televiziunii şi radioului public, în care aşteaptă propuneri de la asociaţii profesionale, ONG-uri de specialitate, iar apoi îl va depune la Camera Deputaţilor..
Proiect PDL privind TVR: 6 membri în Consiliul de Administraţie din societatea civilă, mandat de 5 ani şi Parlamentul nu poate demite CA


VEŞTI TRISTE PENTRU PUBLICITATE. Piaţa de publicitate va merge foarte prost în următoarea jumătate de an pentru că abia acum se văd primele intenţii de guvernare a ţării, a afirmat Florin Talpeş, preşedintele şi fondatorul Bitdefender, potrivit Wall-Street.ro.
Bitdefender a investit tot mai mult în marketing în ultimii ani, odată cu ofensiva companiei la nivel global şi cu atragerea a tot mai multi clienţi din zona de business.
Talpeş, fondatorul Bitdefender: Următoarele şase luni vor fi foarte proaste pentru publicitate


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • aidan aidan
    @nicky- referitor la operatiile firei: au fost degeaba!
  • Nicky Nicky
    Aleluia!!! Am scapat si de asta!!!! ca tare ne-a mai obosit, manca-i-ar mama gurita aia cu care pronunta ea ""treizetzisitzinci"! Care trup oameni buni, nu si-o mai aduce nimeni aminte cum arata in vremurile ei de inceput? Cred ca au botuxat-o si operat-o astia intr-o veselie sa arate acum asa...
  • aidan aidan
    si ce nasol de noi ca ne vom pricopsi cu ea pe cap! nu-i mai ajungeau stirile, o manca undeva sa demonstreze cat de slaba e ca moderatoare! cum de n-o strabat asemenea ganduri "de marire" pe esca? esca de ce nu vrea pe canapea, impopotonata si ci microfonul in mana? sau doamnele alea de la tv france,sau alea de la cnn? daca tacea filozof ramanea! dar firea, nu si nu, batman,batman!
  • nemesis nemesis
    CE BINE CĂ AM SCĂPAT DE GABRIELA STRÂMBEANU ŞTIREA, ZISĂ ŞI FALCONETTI !!!
  • Dan Dan
    De ce ar mai avea nevoie de bani la cat fura Pandele ?
    Doar nu va inchipuiti ca l-a luat ca-i baiat frumos, nu ? E clar ca la ce bani are nu mai are nevoie de un post unde chiar sa munceasca, astfel ca nu e imposibil sa nu refuze postul de la TVR, unde doar va semna hartii. Pe bani al dracu' de buni, bine'nteles !
  • kiko kiko
    cred totusi ca pe isarescu nu l-a uitat... :P
  • baobab baobab
    Banuiesc ca cei care muncesc pe rupte nu vor avea nici o problema in a-si gasi un loc de munca la una din zecile de televiziuni particulare.
  • fost subaltern fost subaltern
    Pai la ce se astepta dna Pandele sa-i ofere trustul Intact? Ce a facut ea memorabil in televiziune, in afara unor ploconeli absolut jenante pt meseria de jurnalist.
  • magazinterapeutic magazinterapeutic
    dupa ce a falimentat doua publicatii precum Felicia si Saptamina financiara sigur nu o sa o regrete nimeni. Plus ca nu mai merge nici cu ...trupul ca vine generatia...cruduta din urma. e deja ofilita si a si uitat de unde a plecat, lucru care e d eneiertat in domeniul acestei profesii !
  • kiko kiko
    sa nu-mi spui ca firea e mama lui chiti cepraga... :)
  • viorica viorica
    da, da. povestea cu cepraga e bine stiuta de cei care erau pe vremea aia in tvr. ce relatie era intre ea si el :))
  • Horea Horea
    Si multe s-ar mai putea spune!

    E insa INIMAGINAR ce se produce, la ora actuala, in Televiziunea Publica!

    Oare si aici e nevoie de interventia unor institutii EUROPENE pentru a normaliza situatia?
  • aidan aidan
    cand nu te mai vrea nimeni in media particulara, pentru ca nu mai faci audiente, cimitirul elefantilor- confort sporit- este televiziunea publica! aici, poti dormi linistit pe sute de milione vechi. avem la greu fosti si foste din toate particularele. isi mai aduce cineva aminte de ei/ele? sunt, in majoritate, sefi pe bani grei.
    domnule, cristian sabadoiu- este intocmai cum ati scris. abuzurile continua linistite in tvr. cei cu drept de semnatura fac ce vor, incalcand legea tvr dar si pe cea a bunului simt. asta, in timp ce sute de oameni, care n-au furat si au muncit, se imbolnavesc de frica si nedreptate!
  • cristian sabadoiu cristian sabadoiu
    Firea ar face bine sa stea departe de TVR. Nu de alta dar se va calca pe pantofi cu o alta agenta a lui Felix infiltrata in TVR. Aceasta raspunde la numele de RADU IRINA. Numita RADU IRINA a votat in calitate de membra in CA concedierea a aproape a 1000 de salariati, dar a fost angajat pe sest, fara concurs, in DEIS. Tot fara concurs a fost angajat servul liberal CRISTEA RADU CALIN. Numitul SAFTOIU ELWIS CLAUDIU a prelungit contractul pensionarei (cu liceul la baza) BALAN ZOE si l-a rechmeat din pensie pe numitul IORDAN ILIE. Asta in pofida schiopului plan de restructurare intocmit de personajul cu trecut dubios si controversat ZGABERCEA CRISTIAN. Pentru ca nebunia sa fie fara cusur doar numita PANDELE FIREA VRINCEANU GABRIELA ar mai trebui sa vina.
  • Writter Writter
    Pentru ea nu a contat ca altcineva ramane fara loc de munca,dar cel mai important este ca a uitat pur si simplu cum a ajuns ea sa lucreze in televiziune,cum a ajuns ea incetisor sa se ridice pe umerii celor din jur,cu acordul si cateodata si dorinta acestora.Poate prin TVR o sa se mai revada cu un Cepraga cu un.......si o sa-si reaminteasca mai multe.Pana una alta sunt oameni si nu putini care au fost bagati in necaz de ea.

Trimite un comentariu

sus