Skip to main content

Adriana Bahmuţeanu, direct pe podiumul celor mai mediatizate celebrităţi

 

Publicitate

Bianca Drăguşanu rămâne cea mai mediatizată vedetă feminină înregistrând 92 de apariţii, numai în presa scrisă, însă este urmată îndeaproape de Adriana Bahmuţeanu, cu 87 de apariţii, potrivit mediaTRUST RomâniaAdriana Bahmuţeanu a intrat direct pe locul al doilea în topul celor mai mediatizat.

Principalele subiecte care i-au adus acesteia locul doi sunt legate de cel de-al patrulea divorţ al cuplului Adriana Bahmuţeanu - Silviu Prigoană, precum şi trecerea tânărului Honorius Prigoană de la PDL la PNL. Totodată, Silviu Prigoană ocupă locul 7 în topul prezenţelor masculine, cu 113 apariţii.

Bianca Drăguşanu a revenit pe prima poziţie în topul realizat de mediaTRUST, după ce în perioada precedentă de studiu, 15 iulie – 14 august, Anamaria Prodan o devansase pe fosta blondă a lui Bote.

Participarea la emisiunea Serviţi, vă rog!, viitoarea prezenţă la show-ul de la ProTV, Dansez pentru tine sunt doar câteva dintre evenimentele care i-au asigurat acesteia locul întâi în clasament. De asemenea, declaraţiile “acide” la adresa fostului iubit, Adrian Cristea şi a Taniei Budi, au menţiunut constantă prezenţa Biancăi în paginile tabloidelor.

Anamaria Prodan a coborât pe locul trei în topul celor mai mediatizate prezenţe feminine, cu 79 de apariţii. Articolele care au făcut referire la managerul Universităţii Cluj au avut ca subiect eventuala mutare a echipei de fotbal “U” Cluj la Buzău, precum şi relaţia tensionată cu suporterii echipei.

La capitolul bărbaţi mediatizaţi, liderul rămâne neschimbat. Gigi Becali a avut în perioada 15 august - 14 septembrie  396 de apariţii în presă. El a fost urmat de Victor Piţurcă, cu 346 de apariţii.

Cele mai mediatizate vedete

1. Bianca Dragusanu - 92
2. Adriana Bahmuteanu - 87
3. Anamaria Prodan - 79
4. Delia Matache - 54
5. Oana Zavoranu - 50
6. Nicoleta Luciu - 41
7. Andreea Marin - 40
8. Adela Popescu - 37
9. Anda Adam - 35
10. Loredana Groza - 34
11. Daniela Crudu - 34

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cornel cornel
    A se citi cu o lamaie langa...
  • rares rares
    majoritatea putori cu mult timp liber
  • victor victor
    Majoritatea umbla din pat in pat...
  • danutu danutu
    sunt praf toate ce vedete

Trimite un comentariu

sus