Skip to main content

Adriana Nedelea pleacă de la Realitatea TV

 

Publicitate

Adriana Nedelea, prezentatoarea segmentului Prime-Time News (de la ora 20.00), de la Realitatea TV, părăseşte canalul de ştiri, începând de mâine.

Într-un mesaj trimis redacţiei Realitatea TV, Adriana Nedelea îşi anunţă plecarea, dar nu dă detalii despre motivele plecării sau despre planuri.

"Nu comentez", a declarat Adriana Nedelea, contactată de Paginademedia.ro.

CV, via AdrianaNedelea.ro:

  • decembrie 2006 – prezent: reporter, prezentator Realitatea TV
  • septembrie 2005 – noiembrie 2006: reporter Adevarul
  • august 2004 – august 2005: reporter, prezentator Radio Romania Actualitati
  • licentiata in Jurnalism si Stiintele Comunicarii (Facultatea de Jurnalistica din Sibiu)
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • david david
    si ce ai mereu cu nedelea ? nu poti suporta???
  • david david
    cine esti kiko?
  • kiko kiko
    stai linistit, vine inapoi... peste vreo 2-3 luni.
  • Dan Bărcan Dan Bărcan
    Mare păcat. O mare pierdere pentru telespectatori. Sper că se va duce la altă televiziune pentru că este o foarte bună profesionistă.
  • Horatiu S Horatiu S
    @ adrian - Cred ca trebuie sa recitesti ce am scris mai sus. Se pare ca nu ai inteles nimic.
  • adrian adrian
    @Horatiu S.

    Ma deranjeaza un lucru la comentariile tale. Vezi numai rautati, oameni care ii vor raul si refuzi sa accepti parerile celor care nu o ridica in slavi pe aceasta moderatoare ca nu au de ce si nici pe cine. Esti prea agresiv si insistent ca si cand oamenii ar trebui sa te intrebe pe tine inainte sa spuna ce parere au. Esti rupt nu numai de realitate, ci si de lucrurile sanatoase. Nu ma pune pe mine in oala cu nu stiu ce iti trece tie prin cap! Invata sa intelegi ca nu toata lumea gandeste ca tine si daca sunt multi care nu iti impartasesc aprecierile, poate esti tu cel care greseste. Intai de toate, sigur este un lucru: trebuie sa inveti sa iti scrii parerea fara sa jignesti pentru ca pana acum doar tu ai dat dovada de prostie aruncand in stanga si in dreapta cu cuvinte murdare. Sper ca nu vorbesti la fel si acasa, "geniule"
  • Horatiu S Horatiu S
    @ vladimir - Corect, nimeni nu e de neinlocuit... poate doar tu, prin prostiile pe care le spui.
  • Horatiu S Horatiu S
    @ adrian - Da, telespectatorii/ publicul judeca performanta moderatorului/ emisiunii. Tocmai de aceea ar fi bine sa arunci o privire pe audientele Prime Time News dupa ce a plecat Adriana. Au scazut la limita penibilului.
    PS: fostii colegi ii iau aici apararea Adrianei pentru ca stiu ca majoritatea comentariilor rautacioase nu vin din partea publicului Realitatea TV. Vin din partea unor alti fosti colegi (se vede din scriitura) care nu au fost in stare sa-i spuna in fata ce au avut de spus si considera ca pot face un rau gratuit pe site-uri de genul asta.
  • vladimir vladimir
    Mare pierdere! ha, ha, ha. Oricine poate sa fie inlocuit, chiar de specialisti mai buni. Nu este o valoare. De 6 ani citea stiri redactate de altii. Personal nu-mi placea ca vorbea printre dinti si dadea impresia de constipata verbal.
  • Telespectator Telespectator
    E halucinant ca Vera Secrieru s-a gasit sa o puna pe Andra Miron in locul Adrianei Nedelea. Andra e si urata, si nepregatita, si cu voce pitigaiata.
  • adrian adrian
    Tovarasi Horatiu S, Oana Dobre si ceilalti "colegi" revoltati ai Adrianei Nedelea. Sunteti intr-o eroare foarte grava! Nu colegii sunt cei care judeca performantele unui moderator pe sticla si nici cantitatea uriasa de bun simt, deontologie bla bla bla cu care va place sa va laudati reciproc! Ci telespectatorii! Chiar daca nu inseamna ca aceia care o critica inseamna tot publicul, totusi valoarea acelor comentarii este indiscutabil mai mare decat apararea penibila a "colegilor", care nu inteleg un lucru elementar: Publicul este cel care are dreptate si de unde si atunci cand vine un comentariu critic trebuie apreciat la justa valoare daca nu e jignitor. Poate insemna un pas inainte pentru cine are suficient cap sa traga concluziile corecte! Cu replicile astea dragalase de mai sus, nu va faceti decat de ras! Lasati oamenii care vad sa judece ceea ce vad si nu va mai bagati in seama aiurea!
  • Ioana-Dana Ioana-Dana
    de acord!
  • alexandra alexandra
    Pacat...din punctul meu de vedere, cred ca este o profesionista, o farat isteata si cu multe alte calitati, mai ales de moderator. Pana la urma este e chestie de optiune, probabil ca ofertele (pe care desigur noi nu le cunoastem) sunt mult mai tentante.
    Asa ca whats next, Adriana?
  • adrian adrian
    chiar m-am mirat cand am vazut-o pe delia vranceanu la prime time news. am crezut ca adriana e in concediu, dar a mai fost in concediu vara asta si ii tinea locul mirela vasadi. mare pierdere pentru realitatea. fata asta chiar stia televiziune, era si frumoasa, linistita. nu ca dana grecu care se cearta non-stop, ori esca cu fata aia de iapa. elan sa se faca in 4 si sa-i aduca pe toti cei care au fost la realitatea: liana patras, cosmin prelipceanu, laura chiriac. altfel, fara adriana nedelea, audienta va cadea rau de tot, ca atunci cand s-au rupt realitatile si isi faceau emisiunile intr-o sala de camin cultural(mi-ar fi fost si rusine).
  • VaDin VaDin
    Eu ma gandesc ca niciun director de televiziune nu ar arunca cu banii proprii,asa ca daca avea sau nu unul din aceste salarii(monstru)inseamna ca merita.Eu unul,ma cam indoiesc ca ar putea avea mai mult de 6000 dar experienta de viata ma face sa nu spun mai mult.Daca a plecat de la Realitatea avand salariul asta,inseamna ca sunt multe lucruri nestiute de noi,restul lumii.

Trimite un comentariu

sus