Skip to main content

Antena 1 a luat formatul Top Chef. Cum diferă de MasterChef? Cine vor fi bucătarii show-ului de pe Antena?

 

Publicitate

Postul Antena 1 a achiziţionat licenţa pentru show-ul culinar Top Chef. Din informaţiile paginademedia.ro, postul de televiziune al trustului Intact va lansa concursul de gătit în această toamnă. Show-ul va face competiţie MasterChef-ului, lansat în această primăvară de Pro TV.

Show-ul va avea 12 ediţii a câte 90 de minute.

Informaţia despre noua emisiune a Antenei 1 a fost publicată iniţial pe Foodblog.ro.

Paginademedia.ro vă prezintă în continuare, informaţii în exclusivitate despre emisiune: cine vor fi bucătarii din show şi cu ce diferă de Masterchef, emisiunea concurentă de pe Pro TV.

Dacă Masterchef se adresează amatorilor de gătit, dintre care se alege câştigătorul, TopChef merge pe alt tip de concurenţi. Astfel, TopChef va selecta cei mai buni bucătari din România, profesioniştii în ale gătitului fiind concurenţi.

Juriul va fi format din Joseph Hadad, Tudor Constantinescu şi Nicolai, cel care prezintă Euforia Cuisine. Primii doi au apărut, în calitate de invitaţi, şi la MasterChef, pe Pro TV.

Cine sunt juraţii?

Joseph Hadad este un chef israelian de origine arabă cu o experienţă de peste 30 de ani în gastronomie. Timp de 15 ani el a fost Executive Chef la restaurantul Casa Vernescu. Din noiembrie 2011 Hadad a devenit Executive Chef la restaurantul Aqua şi consultant la Sofa. 

Tudor Constantinescu deţine restaurantul boutique Chocolat. De la 15 până la 23 de ani a locuit în Belgia, unde a urmat studii de gastronomie. La 20 de ani, şi-a deschis prima sa afacere, un mic laborator de patiserie la Bruxelles. După vârsta de 23 de ani, a lucrat, timp de 4 ani, la o firmă de consultanţă gastronomică pentru industria hotelieră americană. În 2006, Constantinescu a pus bazele Chocolat.

Nicolai Tand deţine restaurantul franţuzesc La Cantine de Nicolai. El realizează la Euforia TV emisiunea culinară Euforia Cuisine.

Top Chef este un format american, lansat peste Ocean în primăvara lui 2006. Show-ul este difuzat în 10 ţări.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • SS SS
    TOTI MESTECA AN MANCARE FARA SA STIE CE FAC SI NICI PREA MULTI CARE SE UITA LA ASA CEVA NU SUNT .O MARE PORCARIE ROMANEASCA.RUSINE.
  • Andrei Andrei
    Aveti o greseala in articol... Toti 3 chefii au fost invitati la Masterchef.
  • mutunache mutunache
    Deocamdata, emisiunea e un mare bluf...parca totul se petrece in graba,concursul pare a se grabi,o ia la fuga,ba se dau 30 de minute, ba apoi numai 20,(nici juratii nu au toate lucrurile puse la punct)cearta pe un candidat,apoi il aleg cistigator intr-un duel,confuz rau de tot...deocamdata nu prinde din urma ''MASTER CHEF'' Bafta pe viitor !
  • Alina Alina
    nu vorbiti despre ce nu stiti chef Hadad e cel mai tare in romania la ora actuala ar vrea multi sa gateasca in stilul lui eu cred ca e super ca vrea sa aiba emisiunea lui at vazut cireasa de pe tort sa vedeti ce gateste ca sa comentati
  • anawar anawar
    Asa suntem noi romanii mai ales cei care s-au obisnuit doar sa-si dea cu parerea mai ales cand o fac fara sa fie documentati .. la noi totul este adus de afara pentru ca ceea ce aven noi nu are audienta in afara de pseudo vedetele promovate la nesfarsit si scandalurile de orice fel .. este si normal sa copiezi atat timp cat nu stii sa apreciezi ce ai si abia acum te dezvolti .. asa ca dragii mei nu mai fiti snobi si nu uitati ca aveti telecomanda la tv ..
  • nicolette nicolette
    like!
  • andrei andrei
    Pentru toti cei cu copy/pasty : dar Masterchef -nu este si el un copy /paste dupa formatul american ?Ce l-a inventat Pro Tv-ul ?
  • serghei serghei
    ... Pagina de media ? ... De ce nu postati tot ? ... Cititorii corecti si onesti vor afla toate mizeriile despre acest bucatar din media scrisa ,....d.voastra nu sunteti corecti cu cititorii !!!! ...
  • COPY EL PASTE COPY EL PASTE
    POSTACILOR -TOTUL ESTE COPY - PASTE ...CHIAR SI VOI ATI AJUNS DATORITA INTERNETULUI SI TELEVIZIUNILOR NISTE COPY-PASTE .....CITITI POSTARILE VOASTRE - TOTI sunteti ...la fel
    Muzica de peste 25 de ani este copy-paste, filmele la fel, sa nu ami vb de emisiunile tv - pana si mancarea si imbracamintea este copy-paste
  • diana diana
    Sunteti penibili... Cum face PRO TV audienta mai mare ca a voastra, cum sariti si voi ca niste maimute patetice! Ati aparut cu factorul X (cu Danut srl in juriu) si sperati sa fiti mai vizionati decat "Vocea Romaniei"!NEVER!
    Oare desteptul de Badea va fi la fel de critic si cu imitatia voastra, la fel cum a fost cu Master Chef? Sau daca e la antena 1, e de calitate...
    Sunteti JALNICI !!!
  • serghei serghei
    Vom aduce si dovezi in acest sens la momentul potrivit ,....maxim 30 zile !
  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    Paginademedia.ro încurajează dezbaterea corectă, fără afirmații calomnioase, nesusținute și fără atacuri la persoană.
  • serghei serghei
    Dragilor dar de ce ati sters ,,post-ul" cu bucatarul escroc selectat sa participe la acest show ? Acest autointitulat ,,executiv chef" ce a escrocat trei proprietari de restaurante in doi ani trebuie cunoscut de toata lumea inclusiv de co-participanti ! ...Vom reveni cu amanunte dupa filmari !!!!
  • Tina Tina
    Nicolai in juriu??? La fel ca si la X Factor se aleg personalitati in juriu care nu reprezinta in mod necesar domeniul. .. Sunt atatia bucatari de exceptie in Romania cu studii si experienta...si ei il aleg pe Nicolai care, desi si-a frantuzit numele spune tot "tau" in loc de "tai " ( a taia). Sincer cred ca asta e gresala celor de la Antene....nu isi aleg oamenii potriviti pentru a creste nivelul de competitie.
  • parerea mea parerea mea
    Si eu sunt fan al celor ce's fun:)

Trimite un comentariu

sus