Skip to main content

EXCLUSIV. Diana Enache pleacă de la Realitatea TV la Pro

 

Publicitate

Diana Enache va prezenta astăzi, pentru ultima dată, emisiunea Lifetime News la Realitatea TV, între 14.00-16.00.

Din informaţiile paginademedia.ro, Diana Enache va merge în grupul Pro. Contactată de Paginademedia.ro, ea a confirmat că pleacă de la Realitatea, dar nu a precizat ce va face în continuare.

Ea a realizat un video special de la revedere pentru colegii de la Realitatea TV, care a intrat în posesia Paginademedia.ro şi pe care vi-l prezentăm în continuare, în exclusivitate.

CARTE DE VIZITĂ. Diana Enache lucrează la Realitatea TV din 2006. A început ca reporter la matinal, unde avea şi rubrica Rezervat pentru diseară. A prezentat Sibiu, Capitală Culturală Europeană şi apoi programul Realitatea All Inclusive. Până astăzi, a ţinut tronsolul Life-Time, între orele 14.00 şi 16.00.

Mesajul de la revedere al Dianei Enache, obţinut în exclusivitate de Paginademedia.ro 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Liviu Liviu
    Cumva si Paula Rusu a intins-o?
  • alin alin
    ocazie buna de a revedea fostii colegi de acu 5 ani :)
  • Speed OH Speed OH
    Jalnic esti u,bai mizerie de om,sunt oameni care muncesc la fel ca tine,asta in cazul in care muncesti sau esti doar un puturos care sta pe banii parintilor.........
  • daniel daniel
    Uite ca ieri a fost si ultima zi pentru Melania Medeleanu. Sa vedem cine mai urmeaza.
  • Mircea Medaru Mircea Medaru
    Sarut mana!
  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    Video-ul a fost publicat inainte ca Diana Enache sa-l puna pe Facebook. Si articolul a fost scris tot inainte ca ea sa puna acel film pe Facebook.
  • andrei andrei
    Mesajul video obtinut in exclusivitate a fost postat pe pagina de facebook a dianei enache. Unde a disparut respectul pentru cititori? Da, acela in care spuneai ca la pagina de media nu lucreaza dudui.
  • cineva cineva
    Hmmm vineri seara Banciu a zis altceva....oricum ar fi Banciu, in cautare de audienta, face uneori niste afirmatii care depasesc orice limite, nefondate si fara a avea vreo dovada....asa ca nu stiu daca e de crezut ceva din ce spune.
  • Andrei Andrei
    Radu Banciu:“Toate fufele astea ,gen Emma Zeicescu,Diana Enache,care stim cu totii cum au promovat,prin patul câtora au trecut ,sunt niste nulitaţi,ele fara prompter sunt zero.Dupa ce au ieşit din studioul ala nenorocit unde se bâlbâie ca toantele ,ele s-au rupt total,nu mai stiu nimic si asta ptr ca ele sunt puse acolo artificial,dau bine la camera, zambesc,dar atat,nu au nicio baza,nicio pregatire”
  • Danny Danny
    Nu se poate, si ea... Dupa Adriana Nedelea, o alta prezentatoare de la Realitatea pe care o simpatizam pleaca. Dar cine mai ramane acolo, oameni buni, ca la ritmul in care se pleaca nu stiu ce or sa se mai faca...
  • Tembel Doromnci Tembel Doromnci
    BV, macar mai e cineva sanatos pe lumea asta si-si da seama de tembeli!
  • cineva cineva
    @agentul008 scuze, sau poate esti vreo domnisoara roasa de invidie pe succesul Dianei si sigura afirmatie pe care puteai sa o faci este ca e inculta....ma rog ce sa zic ai grija sa nu te ineci de atata invidie ca de prostie cu siguranta ai dat dovada!
  • cineva cineva
    @vasile ion descult si esti tu si ai creierul gol numai un cioban numai un grobian cocalar, care nu a citit decat eticheta de la sticla de bere putea sa emita o asemenea afirmatie despre niste oameni pe care nu ii cunoste!
    @agentul008 esti cumva vreun academician...daca da posteaza comentarii cu numele tau, altfel esti un incult care nu are curaj si e normal sa faca afirmatii de toata mizeria ca orice vierme care se crede mai destept. Si daca e sa vorbim de cultura afla ca Diana Enache este una dintre cele mai citite persoane pe care o cunosc, nu vorbesc de muzica si film si aici nu ma refer la florin salam sau la telenovelele pe care tu probabil le uramresti. Poate ca de aia afirmi ca e inculta ca nu are aceleasi guisturi ca tine. In fine numai un individ ingust la minte ar putea face o asemenea afirmatie!
  • Catalin Catalin
    Pacat, toti oamenii buni de la Realitatea au pleacat sau sunt pe picior de plecare. Cretinii care conduc Realitatea tv daca continua sa fie la fel de tampiti cum sunt acum vor distruge definitiv cel mai tare post de stiri din Romania. Pacat ca tot ce este bun in Romania, dispare.
  • dgfgfh dgfgfh
    dorombach si risul lui de retardat mai lipseau din film... dar, stai, ca e si dorombach si chiar ride...

Trimite un comentariu

sus