Skip to main content

Audienţe record pe internet la saltul istoric din stratosferă

 

Publicitate

Planeta întreagă a urmărit duminică seară săritura de la peste 39.000 de metri înălţime a austriacului Felix Baumgartner. Evenimentul a avut un trafic record pe YouTube, potrivit The Guardian.

Peste opt milioane de persoane au urmărit, live, pe YouTube, momentul în care Felix Baumgartner s-a aruncat din capsulă. Aceasta a fost cea mai bună audienţă înregistrată de un eveniment pe site-ul de video sharing, potrivit aceleiaşi surse.

Rezultate spectaculoase au fost înregistrate şi în social media. O fotografie, care îl înfăţişează pe Baumgartner în genunchi, imediat după ce a atins pământul, a fost distribuită, în primele 40 de minute de la postare, de 29.000 de ori, generând 216.000 de like-uri şi 10.000 de comentarii. La momentul redactării acestui articol, fotografia a ajuns să fie distribuită de 67.100 de ori şi a strâns peste 504.000 like-uri şi 14.800 de comentarii.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • aidan aidan
    ce-a putut sa faca omul asta este fara precedent! cat de tare e el ca OM dar si materialele din care e facut costumul ala sunt de science- fiction! a atins, un om, in cadere libera, VITEZA SUNETULUI!!! stratosfera! omul e mai mult, mult mai mult decat arata ca poate fi chinuinduse sa supravietuiasca! daca n-am fi atat de chinuiti in mod orchestrat cred ca eram de mult pe alte planete colonizandu-le! a atins viteza sunetului si a ramas constient imbracat doar intr-un costum destul de civilizat in dimensiuni! m-a spart!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!asta e evenimentul deceniului!
  • Andrei Andrei
    eu am vazut-o tot online, pe youtube si oricum nu as fi ratat asa ceva ca sa ma uit la realitatea sau mai stiu eu ce :)
  • jake jake
    1. 300 000 s-au uitat la sport.ro...asa am vazut la ei pe o burtiera
    Homo Politicus, duminica nu sunt emisiuni de scandal, nu avem nici acces direct sau happy sau drept la tinta ;)

    cat despre eveniment....nu stiu cu ce schimba el lumea ca am tot auzit pe unii si pe altii ca va schimba lumea...dupa mine a fost un moment de nebunie al unui om...nu stiu ce a incercat sa demonstreze ca de schimbat lumea nu are cum s-o schimbe ca doar no sa invatam acum toti sa sarim sau sa zburam sau alte lucruri fabuloase

    A fost doar un moment de adrenalina, periculos, nebun!
  • marius marius
    erata: ma indoiesc ca au transmis live realitatea.
  • florin florin
    public comercial 18 49 5.2 rating medie
  • marius marius
    realitatea nu avea drepturi sa transmita, ma indoiesc cau transmis live.
  • Homo Politicus Homo Politicus
    Si Realitatea TV a transmis live. Dar va dati seama ce public educat avem, din moment ce emisiunile de scandal au dominat slotul orar in timpul unui asemenea eveniment fabulos?!
  • ion ion
    media a fost 3.5 in intervalul 18:45 - 21:30, cu varf de 7.3 intre 21:00 - 21:15 pe all urban. evenimentul de pe sport.ro a fost totusi depasit de pro, a1 si kanal D.
  • radu radu
    @Petrisor, sa ne spui audientele pt sport.ro, cand a fost transmis evenimentul, vad ca pe national a avut o audienta de 507.000 (2,7), adica locul 5
  • florin florin
    petrisor sport.ro a transmis in romania la tv evenimentul . poti sa ne spui ce audiente au scos cei de la sport.ro?

Trimite un comentariu

sus