Skip to main content

Corina Drăgotescu se mută în SUA

 

Publicitate

Jurnalista Corina Dragotescu a anunşat joi seară că se va muta în Statele Unite, împreună cu familia, dupa ce a câştigat o viza de emigrare la Loteria Vizelor, scrie Rtv.net

"Am viză de emigrare în SUA începînd de astăzi. Voi pleca în scurt timp ca să dau drumul la acte. Plec pentru un viitor mai bun pentru fata mea. M-am dus în America foarte des, de 12 ani merg de două ori pe an, cel puţin. Am văzut cu este să trăieşti într-o ţară în care vin oameni din toate locurile şi în care toleranţa înseamnă ceva”, a mărturisit jurnalista

„Aveam nişte vise, am trăit 20 de ani să-mi ating acele vise. După 30 de ani de muncă mă aşteaptă un anunţ al unui alt "domn Boc" care să-mi spună: nu avem bani să vă plătim pensia. Prefer să te duci în afară unde munceşti 10 - 15 ani, dacă Dumnezeu îmi dă sănătate, îţi depui bani de pensie sau pentru viitorul copilului şi reuşeşti să-i oferi o viaţă normală familiei pe care o ai", a declarat Corina Drăgotescu, în lacrimi.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • charly charly
    Ma uitam la tine,draga Corina,an emisiunrea de ieri,28 martie,2013 ,si am crezut ca ai participat la un meci de box cu fata aceea tumefiata.Ce ai patit fetito?eva nu-i an regula cu tine am mod sigur..
  • Alexandru Codreanu Alexandru Codreanu
    Am admirat-o mereu pe aceasta femeie- analist si comentator politic.
  • mircea mircea
    Mult succes stimata doamna. Nu luati in seama rautatiile celor dinaintea mea.Sunt rautati specifice neamului romaneasc. In loc sa ne iubim , sa ne ajutam , sa ne incurajam, ne dusmanim, ne adresam cuvinte grele si jignitoare. Urmati-va destinul si ceea ce va harazit Dumnezeu, singurul in masura sa ne judece. Toata admiratia pentru d-voastra, pentru munca d-voastra, pentru cariera d-voastra ziaristica.
    Dumnezeu va iubeste si va ajuta in tot ceea ce faceti. Sunteti o doamna deosebita si va transmit toate aprecierile mele.
    Sunteti o ziarista de un deosebit profesionalism, cu mult echilibru ziaristic,cu mult bun simt.
    Succes si Dumnezeu sa va ajute si sa va calauzeasca.
  • sclav pe plantatie sclav pe plantatie
    Rebeca, tu chiar nu ti-ai pus intrebarea de ce stirea asta a primit , PESTE TOT UNDE A APARUT, numai comentarii negative? Citeste stirea cu plecarea dragoteascai in Adevarul, EVZ, Romania libera... ai sa vezi ca NIMENI nu-i plinge de mila sau de dor, si ca toti spun cam tot ce-ai citit si aici: anume ca cucoana asta n-a fost jurnalist de exceptie, ca a cistigat saci de bani facind NIMIC, ca a cintat in struna cui era la putere. Capisci? Iar acum isi pune coada pe spinare ca sa-i ofere un viitor fiica-sii. Pina acum ne dadea lectii de patriotism. Hai ca iar ma umplu de scriba si nu vreau sa-mi stric definitiv ziua!
  • Rebeca Rebeca
    I-a munci, nu i-ai dat tu salariul. Iar norocl, ti-l mai si faci, Ioana, dar se pare ca nu ai invatat asta inca. De-aia nu poti tu sa dormi, ca cerseste Dragotescu in America. Ce te-ai mai bucura sa fie asa! Asta spune mult despre Romania si oamenii care inca o populeaza! Romanii care pleaca, pleaca de sila oamenilor din jurul lor, cei ca tine!
  • Rebeca Rebeca
    Mult succes, domana! Dupa cum vedeti din comentarii, nu pierdeti foarte multe. Toti cei care posteaza comentarii rautacioase, ar dori sa fie in locul dvs, dar, fie nu au curaj, fie nu au mintea necesara sa razbata! Si atunci, singura lor bucurie e sa dea in cap celor care au curajul sa spuna: pana aici! Nu mai vreau sa traiesc intr-o astfel de tara!
  • ioana ioana
    Cat tupeu pe uni,acum dupa ce si-a facut plinul din bani nostri pleaca.
    Fratilor cati nu au facultate facuta pe bune nu ca voi dar nu au avut norocul vostru cu tupeu si escroci.Va e frica de Dan la toti doamne ajuta sa facem o schimbare si nu ne ma ifaceti prosti.Pleaca ca tara nu are nevoie de oameni ca tine sa fii cersetoare in america.
  • seba seba
    Da tie a ce iti pute gura, a banane?
  • jenibil jenibil
    dupa ce a luat mii de euro pe luna de la adevarul unde nu facea nimic si alte mii de euro de la realitatea unde iar nu facea mare brinza... cita ipocrizie pe japita asta... sa se plinga ca nu are un viitor sigur in romania... pai la citi prosti se uita la emisiunile ei...
  • pistone pistone
    Scăpăm de o masterţoapă care a terorizat micul ecran cu elanul ei muncitoresc...o dulce&suavă andreea porra(cealaltă jumătatea.... băsistă) ,ai rămas singura ,,faccia di cuoio'' care poate declanşa stări epileptice la copiii obraznici ce urmăresc canalele noastre de ştiri
  • RTV insider RTV insider
    Paulica, nu toate vedetele sunt contestate pe forumuri. Sunt multi oameni care culeg aprecieri, nu insa si Corina Dragotescu, dupa cum se vede. Asta se intampla cand esti doar profitor de pe urma muncii altora si emiti, seara de seara, tampenii si platitudini la emisiuni.
  • paul S paul S
    E uluitor ce a realizat internetul si forumurile!
    Toti cei care inainte scriau in WC-uri si in lifturi despre colegi/colege, profesori, Steaua si Dinamo, vecini/vecine, politicieni, etc au acum un cadru civilizat, modern: forumul.
    Pot elimina otrava din glanda (cred ca este un element anatomic specific romanesc), la fel de anonim ca in lift sau in cabina de WC.
    Nu mai e nevoie de pix sau marker.
    Plus ca pe site-uri nu mai exista dusmanul lor de moarte, spaima lor: malefica femeie de serviciu care le sterge opera acestori scriitori.
  • kiko kiko
    exact. se mai spala si televizorul...
  • baobab baobab
    Ploua cu pensii prin State. Zeci de milioane de americani nu ai asigurare medicala, loc de munca sau nici un alt venit numai de-ai draku, de puturosi as zice.
  • Ibrail Ibrail
    "La revedere si n-am cuvinte,Pe cararea di-'nainte !" Ai fost "de nenu marate ori in America",dupa cum spui ! Inseamna ca nu ai invatat absolut nimic din aceste vizite ! Militezi de cand te stiu ca ,toti ,si cei care nu muncesc, sa primeasca ceva de la stat. In america cei care nu muncesc,dar sunt apti pentru aceasta, ce primesc?Cu asemenea idei comuniste ,te rejecteza americanii urgent,si ne "poluezi" din nou ecranul cu persoana ta !

Trimite un comentariu

sus