Skip to main content

O nouă televiziune marca RCS&RDS a primit licenţă de la CNA

 

Publicitate

Compania RCS&RDS a primit licenţă audiovizuală pentru postul de documentare Digi Animal World, care va începe să emită din a doua parte a lunii noiembrie. Forul audiovizual a votat în unanimitate acordarea licenţei.

Potrivit reprezentantului RCS&RDS, Bogdan Chiriţoiu, televiziunea va avea, în primă fază, producţii 100% externe şi au în vedere realizarea unor producţii autohtone.

Printre temele abordate la noul post TV se numără: mamifere mari şi mici, insectele şi reptilele, viaţa din adâncuri şi lumea animalelor de companie.

Întrebat dacă RCS&RDS va difuza şi producţii proprii, Bogdan Chirţoiu a declarat: "Ne-am propus să intrăm în producţie. Avem foarte multe subiecte româneşti pornind de la un capãt al Dunării pânã la vărsare, viaţa din Deltă sau reactorul de la Mãgurele şi cel mai mare laser din lume", a spus Chiriţoiu.

La începutul lunii octombrie, RCS&RDS  a mai lansat două televiziuni de documentare: Digi World şi Digi Life.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • draqwl draqwl
    Pe cand si DIGI PORNO?
  • ionut ionut
    cand va fii lansat digi kida
  • bahmuteanca bahmuteanca
    bai, nene, nimeni nu te obliga sa te abonezi. recunosc, suntem vinovati ca incurajam monopolul, eu si multe milioane de romani suntem multumiti de ce ni se ofera - de ar reveni Antenele ar fi super ok. ce ii opreste si pe altii sa investeasca asa cum au investit ei in ultimii ani. matale, ramii acolo unde esti si nu fi trist ca nu ai ce privi la tv...
  • Duma Duma
    Eu ma asteptam sa fie lansat postul de la 1 noiembrie la cat de repede s-au fost miscat cu cele lalte 2,la alea cum au primit licenta vinerea cum lunea le-au lansat.
  • Tudor Chirila Tudor Chirila
    CNA -ul ia luat la intrebari pe cei de la RCS in privinta DW si DL, daca au adudienta, daca au de gind sa difuzeze productii proprii, daca au profit si alte chestii de genul acesta. Chestii care nu avea nimic in comun cu licienta pentru DAW. Productiile amintite in articol vor fii difuzate in functie de continut pe cele 3 canale proprii de documentare.
  • dann dann
    incet dar sigur rcs devine big brother-ul romaniei . monopol pe distributie , monopol pe content . cum zicea goya :
    " somnul r(n)atiunii naste monstri" . sau mai nou : " dormiti linistiti FNI vegheaza"
  • popa popa
    au documentare surprinzator de bune pe world si life. sincer, nu ma asteptam. nu sunt discovery sau nat geo, dar sunt mai mult decat ok.
  • burningsnowflake burningsnowflake
    "reactorul de la Mãgurele și cel mai mare laser din lume” pe Animal World ???
    probabil i-a scapat porumbelul d-lui Chiritoiu si se pregateste Digi Science.......
    Nu-i rau ce face Digi, dar stau si ma intreb: in ritmul asta de ce sa mai platesc pachetele Discovery, Viasat, NG si altele cu aceeasi tematica...?
  • Gelu Gelu
    Uite si motivul pentru care au disparut din grila: Animal Planet, Viasat History si History...
  • andu andu
    Si uite asa am sa renunt si eu la inaptii astia de la UPC!Si-asa ramasesem ultimul la mine pe scara cu UPC.

Trimite un comentariu

sus