Skip to main content

Vocea României, auzită de aproape două milioane de români

 

Publicitate

Audienţe mai bune la Vocea României aseară, la a doua ediţie din acest sezon. Aproape două milioane de români s-au uitat în fiecare minut la emisiune, dintre care peste 1,1 milioane din oraşe.

A fost o seară cu concurenţă puternică: Suleyman Magnificul pe Kanal D, un film cu Van Damme pe Antena 1 şi, de la 21.40, meciul CFR CLuj – Manchester, dat de TVR 1 şi de Digi Sport (post pentru care nu sunt date de audienţă).

Pe intervalul de la Vocea României, Pro TV a fost lider de audienţă, urmat de Kanal D, cu Suleyman. Când a început meciul CFR - Manchester, de la 21.40, TVR 1 a urcat în audienţă (media postului public, pe meci, a fost de 750.000 de telespectatori în mediul urban)

Vârf de audienţă, URBAN: 1.592.000 de telespectatori, la minutul 21.34 (rating 15,2)
Vârf de audienţă, NAŢIONAL: 2.846.000 de telespectatori, la ora 21.33

Segmentul comercial: 741.000 de telespectatori între 18 şi 49 de ani a avut, în fiecare minut, Vocea României.

Audienţa posturilor TV marţi, 2 octombrie, pe intervalul emisiunii Vocea României, în mediul URBAN:

1. Pro TV: 1.136.000 de telespectatori pe minut (10,8 rating)
2. Kanal D: 740.000 (7)
3. Antena 1: 421.000 (4)
4. TVR 1: 374.000 (3,6)
5. Antena 3: 327.000 (3,1)

Audienţa posturilor TV marţi, 2 octombrie, pe intervalul emisiunii Vocea României, la nivel NAŢIONAL:

1. Pro TV: 1.938.000 de telespectatori pe minut (10,2 rating)
2. Kanal D: 1.312.000 (6,9)
3. Antena 1: 859.000 (4,5)
4. TVR 1: 779.000 (4,1)
5. Prima TV: 559.000 (2,9)

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cristi cristi
    iar legat de audiente, dezinformezi lumea cu nonsalanta: Vocea a facut progresiv 12,7 - 13,3 - 15,8, pe cand X Factor a facut 12,6 - 10,3 - 10,7. Legat de amuzamentul emisiunii X Factor, probabil te referi la idiotenia unor concurenti care au avut curajul de a veni sa se faca de ras in fata natiunii, pt ca nu-mi imaginez ca ai vazut vreun strop de umor la Bitman sau Delia. La Vocea chiar razi de Brenciu sau de poantele spuse intre antrenori
  • cristi cristi
    draga aidan, este limpede ca lumina zilei ca lucrezi la X Factor. Altfel, cum ai putea compara mojicia lui Cheloo, ideile idioate care ii trec prin cap Deliei si pe care le expune cu dezinvoltura, nesimtirea lui Bitman sau facaturile de voci (care sunt cu mult mai slabe decat ce auzi in mod frecvent in cluburile de karaoke) cu bunul simt de care dau dovada antrenorii de la Vocea, profesionalismul concurentilor etc? Hai sa vorbim si pe fapte: deja facebook-ul e plin de comentarii legate de unii dintre concurentii de la Vocea, care au impresionat o tara intreaga (Loredana Ciobotaru, David Bryan, Andreea Olariu, Maria Cojocaru etc). Da-mi te rog un exemplu de voce de la X Factor.
  • aidan aidan
    fata roscata,blonda polixenia, grasuta cu iubitul care nu canta la fel de bine,ala care a cantat si opera! au cantat aproape integral si m-au trecut fiori! mi-au trasmis chestia aia rara: EMOTIA! pur si simpli la ala cu opera mi-au dat lacrimile! dar musai sa rezolve taieturile alea grosolane! daca esti atent sunt facute pe cei care au cantat prost sau foarte prost, asa ca nu-i mare pierderea. e doar neprofesional sa tai atat de abrupt. poate vor remedia dupa atatea critici. una peste alta, x-ul a fost mult mai viu ,amuzant, emotionant. au aparut si audientele care confirma: oamenii simt instinctiv ce le da o stare de bine!
  • Nelutu Nelutu
    Aidan, m-am uitat si eu la X Factor. Spune-mi, te rog frumos, care sunt acele "voci de voci". Ca eu nu am auzit niciuna. Si tocmai taieturile alea grosolane fac ca X Factor sa nu transmita ceea ce ar putea sa transmita. Adica, cum sa dai 3 de DA unei concurente pe care ai aratat-o 5 secunde, fara sa bagi nimic din cantarea ei, nici macar o secunda???? Altii cantau 15 secunde, primeau DA-urile si atat. Serios, cat de tampit trebuie sa fii, ca regizor? Pentru Cheloo, impresia mea este ca tot show-ul asta e o paranghelie, pe el il intereseaza cu adevarat doar cei care canta hip-hop. In rest, nu prea ii pasa.
  • aidan aidan
    ieri am vazut si vocea... la protv si x... la antena1. la vocea m-am plictisit si mirat de numarul cam mare de netalente triate, la x m-am amuzat si emotionat de cateva voci de voci! un om obisnuit nu stie ce-i ala montaj(cine a zis ca au de remediat la antena montajul a avut dreptate, taieturi grosolane) dar stie cu precizie ce-l face sa se simta bine si sa se emotioneze! mult peste vocea... e x factor! ca stare emotionala, ca ceee ce transmite! sigur ca protv detine monopulul la tehnica, inclusiv montaj. dar astea nu conteaza cand e vorba de ce transmite o emisiune.discutia juriu - candidati e mai vie, mai naturala, mai amuzanta. pana cheloo cand e sa-i placa ceva, apoi ii place si lasa de-o parte morga care l-a consacrat si devine uman si sensibil. sa nu uitam ca "omul sfinteste locul" nu invers. oameni fac lucrurile sa se intample. nici n-am simtit cat e de lunga emisiunea!
  • radu radu
    felix tu esti ?
  • Gica Gica
    audienta este in egala masura si la antena 1 si la pro tv si la prima tv ... in functie de emisiuni iar daca pro tv are o emisiune interesanta nu inseamna ca bate piata,in acelasi timp pot avea emisiune si celelalte posturi tv la fel de bune si deci sunt egale si nu se poate spune ca pro tv este lider.
  • Gica Gica
    o minciuna ca Pro tv este pe primul loc in audienta ,asa spune cel care publica aceasta stire poate este postul preferat de el
  • aidan aidan
    @nelutu- eu am citit ce-au scris oamenii, n-am vazut nicio emisiune din cele doua, dar cand majoritatea spune ca una e mai buna decat alta, tind sa cred ce spune majoritatea. sunt opinii pertinente, nu mi se par "vanduti" mogulului, mi se par oameni normali care se uita la tv si concluzioneaza: mi-a placut sau nu mi-a placut!. am observat, ca atunci cand nu-i vorba despre fotbal si politica, romanii sunt foarte destepti si simt instinctiv ce-i de calitate si ce-i gioarsa. imi place sa citesc postarile de pe bloguri, e un mod nemaipomenit de a-mi reface increderea in neamul meu. uimitor cati sunt brici si inteleg din prima tot! in viata nu are rost sa-ti fie greata doar pentru ca altora le place ce tie nu-ti place. pentru ca, cel mai des, asa e toata viata. nu-mi pasa de posturile tv, apreciez produsul posturilor.si daca-i bun, poate fi produsul dusmanului meu cel mai dusman. tot o sa-mi placa! cel mult o sa gandesc: uite, al dreacului ce emisiune buna a facut!
  • gino gino
    Inca o data Vocea zdrobeste Chix Factor!Degeaba l-au adus pe oligoelementul de Cheloo.
  • Nelutu Nelutu
    aidan, aici nu e vorba de dusmani sau prieteni. Este vorba despre doua posturi concurente, care se bat pentru cea mai mare felie din placinta audientei. Intr-adevar, postarile sunt un instrument util, cand vin de la oameni impartiali. Insa daca ai ochiul putin format iti dai seama, ca majoritatea postarilor sunt de fapt de "PR". Asa s-a intamplat si in trecut, nu e nimic nou.
    In alta ordine de idei, sunt de acord ca schimbarea juriului a imbunatatit mult emisiunea. Mai e de lucru la montaj si la eliminarea pasajelor "moarte", plictisitoare. Momentele insa, cand toooti din staff plang ca niste copiii, sunt deosebit de penibile si vizibil regizate. Mai trebuia convins Cheloo sa planga si el si era circul total. Iar concurentii sunt slabuti si acum, cu putine exceptii.
  • aidan aidan
    @nelutu- esti incorect. daca dusmanul tau reuseste sa-si faca o casa mai buna, mai performanta decat a ta, tu nu vezi chestia asta? si te minti ca bojdeuca ta e mai buna? de aia exista comparatia! oamenii astia scriu despre ce au vazut. daca starea lor sufleteasca a fost una buna, au zambit si s-au emotionat, asta au relatat!. chiar ii cred ca-i mai buna! n-am vazut nici una nici alta, dar am invatat in ultimul an ca postarile sunt un aparat eficient de-a lua pulsul.SUNT CEL MAI BUN MIJLOC DE-A MASURA ! si nu considera ca juriul si participantii, cei care fac in fond emisiunea, sunt ai intact! unii concureaza altii jurizeaza nu fac politica lui voiculescu. omul sfinteste locul, nu locul omul! pagubos mod de-a gandi ai!
  • Nelutu Nelutu
    Ce de postaci de la Intact pe aici. Greata.
  • rares rares
    mircea badea ? tu esti ?
  • anna anna
    si ca, concurenti... nu evita cacofonia... si virgula nu are ce cauta acolo.
    eu zic asa, uita-te la amandoua, si pana nu faci un sondaj cu marja de eroare minima, nu da o definitie celor care se uita. de ce sunt unii cocalari si altii intelectuali? de ce crezi ca exista oameni care se uita doar la una sau la alta? sunt 2 emisiuni cu muzica, dar sunt 2 formate diferite: una cauta o voce, alta un entretainer. eu zic ca marea proba va fi cine-l face celebru pe castigator.
    PS: daca un cocalar stie sa scrie corect, eu l-as prefera in locul tau...sa incepem de aici

Trimite un comentariu

sus