Skip to main content

X Factor a câştigat bătălia cu Suleyman. Sultanul a ţinut aproape

 

Publicitate

X Factor, difuzat pentru prima dată lunea, a reuşit să obţină rezultate peste cele de duminică seară. Show-ul a fost urmărit luni seară de 1,5 milioane de telespectatori pe minut, la nivel naţional, dintre care 988.000 au fost din mediul urban. X Factor a avut, duminică seară, 1,46 de milioane de telespectatori la nivel naţional, dintre care 973.000 au fost din mediul urban, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Serialul Suleyman Magnificul, de obicei lider al audienţelor în serile de luni, a fost pe locul al doilea, la mică distanţă de show-ul de pe Antena 1.

Serialul Pariu cu viaţa de la Pro TV a fost pe locul al treilea cu o medie de 582.000 de telespectatori la nivel urban.

O surpriză a clasamentului a fost Naţional TV, care a ocupat locul patru pe naţional şi cinci pe urban. Postul de televiziune a difuzat aseară filmul Curierul 3

Audienţele posturilor TV luni, 22 octombrie, pe intervalul X Factor, în mediul URBAN:

1. Antena 1 - 988.000 de telespectatori (9,4 rating)
2. Kanal D - 816.000 (7,8)
3. Pro TV - 582.000 (5,5)
4. Antena 3 - 346.000 (3,3)
5. Naţional TV - 310.000 (3)

Audienţele posturilor TV luni, 22 octombrie, pe intervalul X Factor, la nivel NAŢIONAL:

1. Antena 1 - 1.533.000 de telespectatori (8,1 rating)
2. Kanal D - 1.452.000 (7,6)
3. Pro TV - 1.250.000 (6,6)
4. National TV - 600.000 (3,2)
5. Antena 3 - 508.000 (2,7)

Sursa: Kantar Media
Copyright: ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • wef wef
    eu ma uit la ics factor doar ca sa cum isi bate joc cheloo de tem beli...
  • Florin Florin
    sigur. si tu esti singurul sanatos mintal de aici. gusturile nu se discuta. LalaBand are categoria sa de public, X Factor o are pe a sa. nu ma uiti nici la una, nici la cealalta. apreciez LalaBand ca a reusit sa faca publicul sa mai iasa si din casa si sa mai stinga televizorul.
  • coconut198 coconut198
    kakaband e naspa asa cum si romanii si cei care au cumparat bilete sunt retarzi
  • boom boom
    Ce tare PROTVul asta.Cu Dumitrescu mama, Dumitrescu fiica si sotul producator al acesteia vor rupe piata..... Traian
  • Belu Belu
    Nici nu mà mai mirà nivelul de culturà in Romània! :) Un serial cu giamparale, o ceartà in direct, vips-uri, cacialmale, o manea, o tzàtzà, un fund... mare rating!
  • irina irina
    Tu ai impresia ca fiecare departament de research poate sa "scorneasca" ce-i trece prin cap atunci cand anunta datele de audienta? Si tot tu esti cu gura mare? tu crezi ca datele pe un target bine stabilit difera de la o televiziune la alta? oare de ce ma mai mir?!
  • friend friend
    @radu: pro tv e pe locul trei, indiferent de target. ca-i 11% pe 18 - 49 sau pe all urban, ce conteaza asta pentru tine? stii tu ce-i ala rating? stii ce-i target? ce atatea intrebari cand tot ce conteaza este ca pro tv e pe locul trei.
  • irina irina
    marius, daca eu zic acum "hmmm", tu o sa spui "Nici un hmmm", doar ca sa nu taci, nu?"
  • marius marius
    @irina: interpretarea datelor nu poate fi decat una?? Uita-te in DEX la definitia cuvantului interpretare.
    Intr-adevar nu are rost sa continuam, esti spalata pe creier. Ai invatat un verb nou "a epata" si incerci sa-l plasezi pe unde poti; esti jalnica.
  • radu radu
    @Iulia Bunea
    Multumesc de clarificari, oricum ma gandeam eu ca cei de la Intact au spus cifrele care le-au convenit lor, asa cum fac de obicei.
    Paginademedia e corecta si obiectiva.
    Multumesc din nou !
  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    Au avut 11,1 rating doar în minutul de aur pe național și pe targeturile comerciale 18-49 de ani și pe 15-54 de ani. Noi ne-am rezumat la national si urban. Targeturile comerciale sunt pentru clientii publicitari.
  • radu radu
    Si ca a avut "o audienta dubla fata de concurentul de pe locul al doilea", care sigur nu l-au nominalizat. Bine ca pe ecran nu au scris nici o cifra, doar vorbe.
  • radu radu
    Acum am prins la Observator ca au zis ceva de Xfactor ca "...aseara a avut o audienta de 11 si ceva puncte rating..." Pai aici vad ca sunt cifre ceva mai mici, care e explicatia ?
  • Florin Florin
    astept ca participantii X Factor sa aiba atatea bilete vandute precum Lala Band.
  • Irina Irina
    @marius: interpretarea datelor nu poate fi decat una. oricare ar fi ea, e vorba despre cifre. Iti place sa te contrazici, din placerea de a te contrazice, nu pentru ca ai avea argumente. Nu vreau sa continuam cu dialogul de doi bani privind plata unor date de audienta, doar pentru ca asa iti inchipui tu, sunt multe lucruri despre care habar nu ai. Obiectiv, in opinia ta, ar fi insemnat pro tv. oamenii ca tine sunt foarte periculosi, fac afirmatii pe care nu le pot sustine, doar din dorinta de a epata.

Trimite un comentariu

sus