Skip to main content

X Factor, depăşit de Pro TV pentru prima dată în acest sezon

 

Publicitate

Show-ul X Factor de la Antena 1 a pierdut poziţia de lider în acest weekend, înregistrând cele mai slabe cifre de la Debut.

X Factor a ocupat locul al doilea pe publicul urban şi locul al treilea pe naţional. Emisiunea, care a durat două ore şi 45 de minute, a avut o medie de 959.000 de telespectatori din toată ţara, dintre care 639.000 au fost din mediul urban.

Show-ul s-a intersectat cu filmul Columbiana şi o parte din Resident Evil, ambele de la Pro TV. Pe acest segment, 20.30 - 23.15, Pro TV a avut o medie de 1,6 milioane de telespectatori pe minut, la nivel naţional, dintre care puţin peste un milion au fost din mediul urban.

Kanal D a avut, pe acelaşi tronson orar, emisiunile Ochii din umbră, prezentată Ernest, şi reluarea de la Vrei să fii milionar?

Audienţa posturilor TV duminică, 28 octombrie, pe intervalul X Factor, în mediul URBAN:

1. Pro TV - 1.030.000 de telespectatori (9,8 rating)
2. Antena 1 - 639.000 (6,1)
3. Kanal D - 485.000 (4,6)
4. Antena 3 - 341.000 (3,2)
5. Prima TV - 258.000 (2,5)

Audienţa posturilor TV duminică, 28 octombrie, pe intervalul X Factor, la nivel NAŢIONAL:

1. Pro TV - 1.628.000 (8,6)
2. Kanal D - 1.059.000 (5,6)
3. Antena 1 - 959.000 (5,0)
4. Prima TV - 592.000 (3,1)
5. Antena 3 - 416.000 (2,2)

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • lolo lolo
    Şi eu m-am uitat la xfactor dar nu trebuie să îi jigneşti pe ceilalţi pentru că gusturile nu se discută!!
  • expertul expertul
    protv a macelarit cu un film, super productia antenei1 xfactor asa cum e ridicata in slavi de antenisti.
  • eu eu
    Prieteni, cel putin pe tronsonul respectiv, A3 a avut "In Premiera"....despre care chiar nu vad ce ati putea sa spuneti....
  • rares rares
    Voiculescu ? tu esti ???
  • Alex Alex
    daca ar lua pro tv x factor va zic ca alta ar fi situatia , antena nu site sa promoveze sa atraga lumea uitativa la promovarea emisiunilor de la trustul pro si utativa la promovarea emisiunilor de la antene si veti obseva clar diferenta /
  • Vasi Vasi
    care zici mah ca sezonul asta e mai bun decat cel de anul trecut? ati inebunit? acum vor avea si mai mica audienta... din sezonul 3 antena ar trebui sa cedeze licenta x factor pro tv-ului, ca sunt niste amatori. tractoristii produc si organizeaza x factor
  • Costel Costel
    Si brusc, cum Antena 1 nu a mai fost pe primul loc cu X Factor, datele prezentante nu mai sunt cele "prelucrate de Departamentul Research Antena Group". Ce dragut :)))
  • Mihai Mihai
    Aseara m-am uitat si eu pe sarite si la filmul de la protv si la x factor...da sa vii pe scena cu foaia in mana sa zici ca ai uitat versurile ...Numai la noi se poate intampla asa ceva..Din ce am citit din link-ul lui @expertul am vazut ca duminica a fost ziua lui protv...Asa sunt romanii...se uita sa vada cine trece mai departe(circ) iar dupa ce se elimina si raman un anumit numar de persoane, lumea nu se mai uita....Ex:romanii au talent...vocea romaniei(anul trecut)..X factor de anul trecut nu il pun deoarece a avut audiente sub 600.000 la fiecare editie...Doar la finala s-a ridicat.
  • Ne0 Ne0
    @expertul. Exact, pe cei din Pro nu-i intereseaza decat aces target. Daca este asa, Pro-ul a incasat dublu din publicitate fata de a1.
  • eudor eudor
    am scris acel mesaj dupa ce am observat ca unii ataca audienta pro tv
    eu nu spun ca nu este reala audienta antenei 3 dar unii oamenii sunt prea ciudatii si se uita la antena3 doar din ura pe basescu
    si nu imi pot da seama cum de 300 mii de oameni se uita la a3 pentru a se informa ce a facut basescu in ultimele 24 de ore.
  • cristi cristi
    A avut audiente slabe pentru ca s-a incheiat faza preselectiilor, unde apareau toti penalii sa se faca de ras ! Asta apreciau romanii, circul ! Acum ii arata doar pe cei 100 ramasi, cum se pregatesc cu juriul. Degeaba aduci romanilor, show-uri de calitate de afara, tot la regii ieftine ca "Ochii din umbra" se vor uita.
  • Alex Alex
    Oameni buni,ma crucesc atunci cand vad unele comentarii . Majoritatea vorbiti tampenii. E destul de simplu : La Pro ABIA ACUM au inceput sa intre chestile mai bune-> Filme mai bune, emisiuni mai bune, emisiuni revenite etc. X Factor o fi mai bun ca anul trecut, nu contest asta insa nu poate face fata lucrurilor date de Pro daca aia intre la turatie maxima, mai ales ca au si promovarea mai buna.
    Simplu ca buna ziua.
    P.S: Nici nu vreau sa ma gandesc ce s-ar intampla cu Xfactor daca ar fi in concurenta directa pe slotul orar cu "Romanii au talent" care deocamdata nici nu a inceput.
  • frodo frodo
    Orice s-ar spune X-Factor e foarte tare
  • poporul roman poporul roman
    serios wow nu stiam ca tu esti ceva expert fr@iere
  • poporul roman poporul roman
    si filmul ala zici tu ca e bun?ai o mare problema cu filmele nu stii ce e un film bun si ce e un film fffffffff prost crede ma si eu ma uit la filme bune pe pro tv dar nu la filme fffffffff proaste

Trimite un comentariu

sus