Skip to main content

Concurentele Dansez pentru tine, în topul mediatizărilor

 
Concurentele Dansez pentru tine, în topul mediatizărilor

Publicitate

Bianca Drăguşanu, Nicoleta Luciu şi Oana Zăvoranu ocupă primele locuri în topul celor mai mediatizate vedete feminine în presa scrisă, potrivit unei monitorizări mediaTRUST România.

După o lună în care a ocupat locul doi, Bianca Drăguşanu revine pe prima poziţie în topul celor mai mediatizate vedete feminie în presa scrisă, în intervalul 15 octombrie – 14 noiembrie. Apariţiile ei sunt legate în mare parte de participarea la show-ul Dansez pentru tine. Un alt subiect de interes ce o are ca protagonistă este împăcarea cu fotbalistul Petrolului, Adrian Cristea. Toate acestea i-au adus vedetei 93 de apariţii.

Nicoleta Luciu ocupă locul doi în topul mediaTRUST, la o diferenţă mică de Bianca Drăguşanu, cu 92 de apariţii. Principalele materiale in care vedeta a apărut au făcut referire la scandalul legat de soţul ei, Zsolt Csergo, şi la participarea în cadrul show-ului Dansez pentru tine. Numele Nicoletei a mai fost menţionat şi în articole care îl au ca protagonist pe medicul estetician Abu Bakr Naser.

Pe locul trei a revenit în forţă Oana Zăvoranu, care a înregistrat în perioada 15 octombrie – 14 noiembrie, 76 de apariţii în presa scrisă. Circul mediatic dintre Oana şi Corneliu Vadim Tudor, declaraţiile acide ale vedetei, precum şi scandalul Mariei Zăvoranu sunt doar câteva din subiectele ziarelor ce au făcut posibile urcarea acesteia pe locul trei în clasament.

Loredana Groza apare pe locul patru în topul celebrităţilor feminine, cu 70 de menţiuni, legate în mare măsură de prezenţa ei în juriul Vocea României şi de diferite proiecte în care aceasta este implicată. Monica Gabor revine în topul din luna aceasta cu 61 de menţiuni. Relaţia acesteia cu Mr. Pink, apariţiile în fotografii alături de copiii lui Michael Jackson au făcut posibilă prezenţa acesteia în top.

În clasamentul celebrităţilor masculine, omul de afaceri Gigi Becali revine pe prima poziţie în perioada 15 octombrie – 14 noiembrie cu 677 de menţiuni. Dan Diaconescu a pierdut prima poziţie în defavoarea lui Gigi Becali, înregistrând în această perioadă, 281 de menţiuni. Locul trei este ocupat de Laurentiu Reghecampf cu 275 de apariţii.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus