Skip to main content

Emil Hurezeanu, coprezentator la Jurnalul de seară la Digi 24

 

Publicitate

Emil Hurezeanu se alătură echipei Digi 24. El va prezenta, începând de astăzi de la ora 20.00, Jurnalul de seară alături de jurnalistul Cosmin Prelipceanu, au declarat reprezentanţii postului pentru paginademedia.ro. Hurezeanu va fi prezent la Jurnalul de seară în zilele de luni, marţi, joi şi vineri.

În plus, postul de ştiri mai pregăteşte pentru Emil Hurezeanu o emisiune de săptămânală de politică externă.

Emil Hurezeanu realizează în prezent şi emisiunea Compas la postul Money.ro TV. Analistul a realizat şi o Ediţie specială la Realitatea TV în fiecare weekend.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Horga Mihai Horga Mihai
    Dle Hurezeanu, doresc să cunosc părerea Dv. privind numirea fiului lui Ceauşescu-Nicuşor, la Sibiu,faţă de numirea-alegerea fetei preşed.
    Băsescu ca parlamentar la Strasbourg(să nu-mi spuneţi că a fost aleasă, pt. că ştiu că atunci când tata e preşedinte,fiica nu are voie să candideze)Mai ştiu că Sarkozy şi-a pus fiul-ministru, dar presa din Franţa a luat atitudine...şi l-a retras.ROG,RĂSPUNS!la Emailul meu.
    P.S.Succes la Digi...Eu nu-l pot recepţiona-rog răspundeţi,mulţumesc!
  • Ovidiu Ovidiu
    Emil Hurezeanu este de departe cel mai bun comentator roman al zilelor noastre. Este pur si simplu fabulos! Iar Cosmin Prelipceanu este unul dintre cei mai talentati jurnalisti de la noi. Un jurnal cu Prelipceanu prezentator si cu Hurezeanu invitat permanent (asta cred ca voia, de fapt, sa spuna articolul) trebuie sa fie maximum pe care poti sa-l ceri de la un jurnal in Romania. Toata cinstea!
  • Ibrail Ibrail
    Asta si fac !Intre cei doi il aleg pe Bichir fara nici o urma de indoiala . Toate interventiile lui Hurezeanu sunt absolut plicticoase. Nu poti trage nici o concluzie dupa exprimarea" incalcita" a lui .Se fereste, pe cat poate de mult ,de o pozitie transanta intr-o anumita problema care se dezbate .
  • ionut ionut
    vad ca toti de aici aveti ceva de comentat ,tre sa gasiti voi nod in papura si daca Larry King ar face un talk show la noi tot ati comenta ceva,abia am invatat sa mancam cu furculita si avem pretentia sa fie prezentatorii perfecti,cui nui place Hurezeanu sa se uite la Florian Bichir poate e conform standardelor voastre
  • Ibrail Ibrail
    Gurezeanu vorbeste foarte mult,dar...fara sa spuna absolut NIMIC !
  • andreea andreea
    Cred ca vrei sa spui, invitat permanent NU coprezentator. E o diferenta !
  • Raitaru Raitaru
    Nea Emil a ajuns un dinozaur extrem de plictisitor, care bate campii spunand platitudini pe un ton complicat. Audientele minuscule pe care le producea pt Realitatea TV si-au spus cuvantul, Dana Secretara i-o fi si diminuat salariul, acum le ia bani multi fraierilor de la Digi. Cu leafa de 7-8.000 euro pe care i-o da, Teszari plateste lejer 20 de sclavi care-i aduc stiri, nu gluma.
  • kiko kiko
    maaaare greseala...
  • Alex Alex
    Bhahahhahahhaahhahahahaaaahahahhaahhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!
  • un dezamagit un dezamagit
    Valeleuuuu!!!!!! Hurezeanu a ajuns din guru al presei un biet cititor de prompter? Ce naiba urmeaza? Bunny weather? Prezentator-urlator la Te pui cu blondele? Sau o sa o puna de un duet cu ochelaristul ala care face spume in fiecare zi pe OTV in fata unui perete scris cu carioca? Brrrrrr, mi-e rau...
  • mosh teaca mosh teaca
    ce pereche...doamne...

Trimite un comentariu

sus