Skip to main content

Suleyman a condus luni seara în audienţe. Top Chef, depăşit şi de Antena 3

 

Publicitate

Serialul Suleyman de la Kanal D a condus luni seara în audienţe, înregistrând cifre peste posturile Pro TV, Antena 3 şi Antena 1. Kanal D a avut, pe segmentul emisiunii Top Chef, o medie de 1,5 milioane de telespectatori pe minut, dintre care 934.000 de persoane erau din mediul urban.

Serialul Pro TV, Pariu cu viaţa, a ocupat locul al doilea în audienţă, fiind urmărit, în medie, de 1,3 milioane de persoane din toată ţara, dintre care 662.000 de persoane erau din mediul urban.

Show-ul culinar al Antenei 1, Top Chef, difuzat între 20.30 - 22.30, a ocupat locul patru în audienţe, fiind depăşit de emisiunile de dezbatere de pe Antena 3, Subiectiv şi Sinteza zilei.

Pe segmentul comercial, tot Suleyman a deţinut supremaţia. Serialul a avut în medie 390.000 de privitori pe minut.

Pe intervalul orar de difuzare al serialului Suleyman Magnificul, 20.00 - 22.00, producţia a fost, de asemenea, lider. Producţia a avut o medie de 1,7 milioane de telespectatori pe minut, dintre care puţin peste un milion erau din mediul urban.

Audienţa posturilor TV luni, 26 noiembrie, pe intervalul Top Chef (), în mediul URBAN:.

1. Kanal D - 934.000 de telespectatori (8,9 rating)
2. Pro TV - 662.000 (6,3)
3. Antena 3 - 496.000 (4,7)
4. Antena 1 - 362.000 (3,4)
5. Acasa - 243.000 (2,3)

Audienţa posturilor TV luni, 26 noiembrie, pe intervalul Top Chef, la nivel  NAŢIONAL:

1. Kanal D - 1.584.000 de telespectatori (8,3 rating)
2. Pro TV -  1.398.000 (7,3)
3. Antena 3 - 638.000 (3,4)
4. Antena 1 - 587.000 (3,1)
5. National TV - 488.000 (2,6)

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • poporul roman poporul roman
    nimeni nu copiaza pe nimeni si in america si in UK sunt posturi concurente care transmit x factor si vocea sau masterchef si top chef dar tu esti prea tampit sa intelegi numai de bine
  • Magnificul Magnificul
    Ce putea sa iasa din mana gurului Claudiu Oprea, decat o mizerie... Ce n-a stiut insa A1 cand l-a "achizitionat", e ca nu face 2 bani, fara Mona Segall. Acum e prea tarziu, cred...
  • Alex Alex
    off topic / am inteles ca din 5 ianuarie Antena 1 va difuza Dallas seria noua ...... deci
  • Ziare offline Ziare offline
    Urmatoarele 2 audiente ale antenei 1 peste pro tv vor fi de Revelion (cand segmentul comercial nu conteaza) si in 24 martie sau cand e meciul Romania - Ungaria, atat! Pana atunci, National TV cred ca o sa mai ia niste seriale indiene, coreene si o sa le dea cu flit in maximum 2 luni! Noapte buna Felix!
  • poporul roman poporul roman
    in toata lumea exista masterchef si topchef si kitchen hell si pop idol si the voice si x factor etc dar numai la noi se zice ca una a copiat dupa alta pe bune sau si in america daca un canal are the voice si unul x factor e copiat?
  • rares rares
    :))))))))))))))
  • raul raul
    ce naiba tot vorbiti?antenele sa traiasca, dar sa dispara voiculescu.hahaha nu au nici o sansa in lupta cu pro-ul.si nu au avut niciodata.se chinuie saracii sa copieze pro-ul desi antena 1 a aparut inaintea pro tv-ului.asta cred ca e culmea televiziunii.si acum au tras concluzia ca strang putini bani din publicitate pentru ca nu dau rebate si sari pe agentii cu ordonante de urgente.vai de capul nostru.sa vedeti ce ne asteapta de castiga ponta si jegosii lui
  • kiko kiko
    muhahahahahahaha
  • Alex Alex
    Oamenii nu au gustat o copie ieftina de aia nu se mai uita , plus calitatea productiei e foarte slaba in comparatie cu MasterChef care nici el nu e cine stie ce, dar totusi te atrage
  • danB danB
    :) tare asta!
  • sfinx sfinx
    nu inteleg de ce antena 1 a cazut pe locul 4
    e un show bun, eu personal ma uit
    nici master chef nu e mai bun ca acest show de cooking
  • Voiculescu Voiculescu
    Imi dau seama ca un cofetar, fie el si de talent ca Alecsandrescu, nu poate conduce o televiziune. Acum o saptamana, scriam aici, pe pagina domnului Obae, ca șefia Antenei 1 se va schimba cat de curand… Oancea, o sa ma ierti?
  • Highlander Highlander
    Top Chef este o mizerie, degeaba excesul de lumini, de figuri, de grandomanie de prost gust, de comentarii teatrale ale juriului, mai ales "arabul". Antena nu mai are suflul de alta data, degeaba vrei sa epatezi cu formate ca la "ailalti" daca nu stii sa le faci, sau le faci cu mercenari tot de la "ailalti". Antena e o vorba, a fost facuta sa fie pe locul doi, acum deja e pe trei, patru...
    Nu vede nimeni de la comanda mogulariei?
    E necesar un restart si un reboot, si sa fie curatata de cei care o capuseaza...
  • Alexandru Alexandru
    Las' ca saptamana viitoare va da Guvernul o noua ordonanta de urgenta prin care vom fi obligati sa ne uitam strict la posturile lui Felix. Daca ne vom uita la altceva, vom risca sa fim penalizati cu o cota intre 1 si 3% din venituri.

    Daca respectiva OUG nu va avea rezultatele scontate, urmatorul pas va fi interzicerea tuturor televiziunilor concurente cu Intact. Bineinteles, inchiderea acestora va fi facuta in ordinea audientelor.
  • andy andy
    Nu am cerzut ca Antena 1 va alerga ani de zile dupa primul loc dar va cadea atat de repede pe 4! Yes they can!

Trimite un comentariu

sus