Skip to main content

VIDEO. Un spot electoral, oprit de la difuzare de TVR. Claudiu Săftoiu: "Am trimis notificare la CNA. Aşteptăm răspunsul"

 

Publicitate

Postul public de televiziune a refuzat să difuzeze un spot care promovează Partidului Popular Maghiar din Transilvania.

Potrivit unui comunicat de presă al PPMT, citat de site-ul Active Watch, TVR a refuzat difuzarea unui spot electoral al Partidului Popular Maghiar din Transilvania deoarece coordonatorul emisiunilor de promovare electorală din TVR le-ar fi comunicat verbal studiourilor teritoriale ale Televiziunii publice că acest spot încalcă prevederile Constituţiei.

Ce spune spotul: „Nu am intrat în spaţiul Schengen din cauza corupţiei la nivel înalt. Şi acest lucru nu ne place. Şeful nostru e FMI. Nu ne place. Oare, România e prea mare pentru politicieni sau conducătorii sunt prea mici pentru România? Noi avem soluţii. Să ne luăm soarta în propriile mâini. Vrem o Transilvanie europeană într-o Românie deferală! Vrem autonomie. În 9 decembrie, votaţi soluţia transilvană pentru România. Votaţi Partidul Popular Maghiar din Transilvania!”

Potrivit lui Claudiu Săftoiu, preşedintele TVR, televiziunea publică a trimis o notificare către CNA pentru a primi aprobare de difuzare a spotului.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mariana mariana
    care TVR? ce exista acest post? eu am crzut ca este tot haznaua lui felix adica haznaua4.
  • Om Om
    asta nu e un atac frontal la autonomia tarii? la constitutie? parca eram stat national, de drept, independent si autonom. sper sa nu ramana nepedepsit acest spot, aceasta tentativa directa la autonomia si integritatea teritoriala a Romaniei.
  • Horea Horea
    Mai există TVR?
  • Razvan Martin Razvan Martin
    http://www.activewatch.ro/ro/freeex/reactie-rapida/tvr-cenzureaza-un-spot-electoral/

Trimite un comentariu

sus