Skip to main content

X Factor, prima dată pe locul trei. Cine l-a bătut, Steven Seagal, Ernest sau Steaua-Dinamo?

 

Publicitate

Înfrângere pentru X Factor, care a înregistrat, ieri, cele mai slabe rezultate din acest sezon. Antena 1 a fost depăşită de un film cu Steven Seagal dat de Pro TV şi de Ernest (Kanal D). X Factor s-a intersectat şi cu meciul Steaua - Dinamo (dat de Digi Sport), pentru care nu sunt disponibile date de audienţă.

Antena 1 a fost, pe intervalul X Factor, pe locul trei la nivel urban. La nivelul întregii ţări, a fost pe locul patru, fiind depăşit şi de Schimb de mame (Prima TV). Clasamentul nu include şi postul Digi Sport, care a difuzat derbyul Steaua Dinamo.

Segmentul comercial: X-Factor a avut o medie pe minut de 403.000 de telespectatori cu vârste între 18 şi 49 de ani (7,2 rating). A fost pe locul doi pe acest target, după Pro TV, cu 437.000 de telespectatori din zona comercială (7,9 rating)

Audienţa posturilor TV, duminică 4 noiembrie, pe intervalul X-Factor, în mediul URBAN:

1. Pro TV: 751.000 de telespectatori pe minut (7,1 rating)
2. Kanal D: 668.000 (6,4)
3. Antena 1: 606.000 (5,8)
4. Prima TV: 456.000 (4,3)
5. Antena 3: 295.000 (2,8)

Audienţa posturilor TV, duminică 4 noiembrie, pe intervalul X-Factor, la nivel NAŢIONAL:

1. Kanal D: 1.610.000 de telespectatori (8,5)
2. Pro TV: 1.376.000 (7,2)
3. Prima TV: 1.053.000 (5,5)
4. Antena 1: 927.000 (4,9)
5. Antena 3: 385.000 (2)

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dankort Kvittering Dankort Kvittering
    Normal pentru ca Steven Seagal rupe tot
  • eudor eudor
    cand antena se va comporta normal cu angajatii RCS si cu abonatii RCS atunci vor avea respect din partea companiei RCS/RDS
    Voiculescu trebuie sa intelege ca nu-i drept sa ceara TAXA de 10 lei pe luna de la abonatii RCS
  • Mueprotv Mueprotv
    Duminica nu a mers Antena1 pe RDS cu kkt .. sabotaj ..
  • mariusc mariusc
    "urmarii"???
    Ti-am mai zis esti penibil cu "NO COMENT" dupa ce faci un comentariu pe 7 randuri. Nici macar nu-l scrii corect in engleza.
  • Bogdan Bogdan
    De fapt XFactor a fost pe 2 in singurul clasament care conteaza, pe segmentul 18-49, si evident pe 3 daca includem Steaua-Dinamo. Clasamentul pe national sau urban nu are nici cea mai mica relevanta.
  • poporul roman poporul roman
    eprea incuiat sa vada nu stie citi
  • poporul roman poporul roman
    am ceva impotriva inculturii dar tu nu ca esti prost tv ist asa esti invatat eudor
  • Gino Gino
    nu i nimic complicat. primele editii sunt pusi in valoare orfanii, schiopii si ologii. toata lumea se uita. urmeaza bootcamp si judges home visit. nu ai loc de ciudati. lumea nu se mai uita. urmeaza galele. aici e efortul producatorului pentru ca ai zece oameni timp de vr eo opt saptamini care canta. atat. primele doua gale vor avea audiente ceva mai bune. pe urma ....topoganul desi vor da cu povestile lacrimogene de o sa sara pixeli prin ecran
  • danB danB
    Aseara m-am uitat si eu si mi s-a parut al naibii de PLICTISITOR! Teatru prost de genul: "din pacate ai fost eliminat! Dar... totusi nu ai fost eliminat! Ieeeeeee!" facut la fiecare concurent..... sunt rau in pana de idei...
    Astept galele live care sper sa fie mai animate. Si, ..... sper sa-i lase pe Razvan si Dani sa fie spontani, sa fie asa cum sunt ei dimineata la emisiunea lor. Sezonul trecut au fost groaznici la X factor, desi la Neatza au fost super tari!

    PS: acum ma uit la Top Chef! Unde gasesc prezentatoarele astea ciudate si total necarismatice???
  • Cezar Cezar
    Stilul de montaj abordat e specific formatului, dar au dat-o-n gard astia de la Antena. Cred ca a fost cel mai slab episod. Cred (sper) si eu ca o sa-si revina.
  • expertul expertul
    nu stiu, cum a sabotat rcs aseara canalele intact?
  • ciprian ciprian
    lumea se uita numai la prosti exemplu ochi din umbra care este cea mai urata emisiune,cum de CNA nu o scoate din grila sau si lor le place
  • eudor eudor
    ai ceva impotriva daca acele milioane de romani nu vor sa vada cum cheloo se se injoseste facand teatru pentru cateva mii de euro?
  • marius marius
    După ce ca a fost prost montat, cei de la RDS au sabotat aseară toate canalele INTACT. Oricum eu sunt un fan al X factor și sa fiu sincer mi se pare mult mai realist decât vocea româniei care se vede de la o posta ca este regizata și cu multa prefăcătorie. Sa te uiți la un film care a rulat pe toate televiziunile este ceva de neexplicat, asa cum am mai scris pe acest site, proul dacă ar transmite mira tot ar fii sute de mii de românași care ar urmării cu sufletul la gura acțiunea mirei. NO COMENT.
  • eudor eudor
    pai si incuiati telespectatorii xFacatura sunt incuiati uitanduse la teatru de xfactor
    iar ochii din umbra ii da de invatat ce inseamna a regiza cu adevarat.
    iar daca zecile de milioade de telespectatorii wrestling din SUA sunt incuiati uitanduse la o emisiune regizata atunci ai dreptul de a critica telespectaririi ochii din umbra. pana atunci xfactor e cea mai penibila si regizata emisiune din romania

Trimite un comentariu

sus