Skip to main content

COMUNICAT GHICITOARE. Călin Rotăruş părăseşte, după 11 ani, Goldbach, fostă Arbo. Ce este proiectul "Rock"?

 

Publicitate

COMUNICAT-GHICITOARE. Călin Rotăruş, unul dintre veteranii industriei online, părăseşte şefia agenţiei Goldbach (fostă ARBOmedia) începând cu 1 ianuarie 2013 pentru a se dedica proiectelor legate de "Rock", potrivit unui comunicat al companiei. Rotăruş se retrage după 11 ani de când s-a alăturat regiei de vânzări.

Comunicatul nu intră în detalii despre ce înseamnă "Rock" (este cunoscut faptul că Rotăruş are o Şcoală de rock), dar lasă mesaje "printre rânduri". De exemplu, Alin Alecu, director general Goldbach e convins că va colabora în continuare cu Rotăruş. Cum Goldbach este o regie de publicate, cel mai probabil este vorba de o agenţie de publicitate.

Călin Rotăruş în comunicat: “In perioada in care am lucrat la ARBO/Goldbach am avut cele mai mari satisfactii profesionale din cariera, atat in ce priveste business-ul, care s-a nascut, a crescut exploziv, a trecut prin mai multe crize pe care le-a depasit cu succes si a intrat intr-o faza de maturitate (atat cat poate fi vorba de asa ceva in acest domeniu fascinant care este lumea online), cat mai ales in ce priveste oamenii pe care i-am cunoscut, in calitate de colegi, parteneri, clienti si competitori, carora le multumesc pentru acesti ani si pentru lucrurile pe care le-am invatat de la ei.”

Rotăruş s-a alăturat Goldbach (anterior ARBOmedia) din 2001, iniţial ca Online Project Manager – de la lansarea departamantului online, ulterior ca Online Director; Sales Director pentru TV, print, radio si online si Strategy Director. A condus ARBOinteractive, rebranduită ulterior în Goldbach Audience Romania, de la înfiinţare (2007) pană la momentul în care s-a decis reunirea activităţii firmelor din grup într-o structură unică (iulie 2012), moment în care a preluat funcţia de Director General Adjunct pe grup.

“Calin a fost şi va rămâne un simbol al online-ului din România. Sunt sigur că paşii îl vor purta, în ritm de rock, tot în această zonă. Incerc sa vad decizia lui ca pe o oportunitate atat pentru publisheri cat si pentru clienti. Spiritul lui romantic si novator va ramane in Goldbach ca un reper pentru cei care i-au fost colegi. Am convingerea că vom continua să colaborăm şi în viitor şi nu pot decât să-i urez tot binele din lume şi să-i mulţumesc pentru tot ce-a făcut pentru noi”, declară Alin Alecu, Director General Goldbach Group.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus