Skip to main content

Campionatului European de Handbal Feminin a dublat audienţa TVR 2

 

Publicitate

Meciurile din cadrul Campionatului European de Handbal Feminin, transmise în perioada 4-11 decembrie, au dus la o creştere de aproape 100% a audienţei TVR 2 în prime-time comparativ cu aceeaşi perioadă din noiembrie, potrivit televiziunii publice.

Pe targetul Urban 18+ în prime time TVR 2 a înregistrat un rating mediu de 1,2% (111.000 de telespectatori) în intervalul 4-11 decembrie, dublu faţă de 4-11 noiembrie când rating-ul mediu a fost de 0,6% (58.000 de privitori).

Cea mai urmărită partidă a Campionatului a fost cea din 11 decembrie, în care reprezentativa României a luptat pentru calificarea în semifinale.

Ce meciuri de Handbal Feminin urmează la TVR

Semifinalele şi finalele Campionatului European de Handbal Feminin vor putea fi urmărite la TVR 1, TVR HD şi online pe www.tvrplus.ro – secţiunea LIVE, astfel:

Sâmbătă, 15 decembrie
15.25 – Semifinala 1
17.55 – Semifinala 2
Duminică, 16 decembrie
15.25 – Finala mică
17.55 - Finala mare şi ceremonia de premiere

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • berta berta
    Buna!!! Nu a fost rau, dar mul mai mult curaj fetelor!!!!!
  • Danny Danny
    Si eu m-am uitat la partidele difuzate pe Tvr 2, imi place handbalul si imi pare rau ca Romania nu s-a calificat in semifinale.
    Ma bucur ca audientele justifica decizia transmiterii cat mai multor partide de la Euro.
  • radu9 radu9
    Adevaru e ca si eu mam uitat la handbal dar la meciu cu Ungaria Romania a inceput ok dar a facuto de oaie in final sa vedem ce vom juca cu Germania.... Hai Romania!!!!

Trimite un comentariu

sus