Skip to main content

EXCLUSIV. RCS vrea Life Channel, Animal World Channel şi World Channel pentru a le oferi altor cablişti

 

Publicitate

RCS&RDS a solicitat CNA aprobarea unor canale secundare pentru posturile Digi Life, Digi World şi Digi Animal World, au declarat reprezentanţi ai instituţiei pentru paginademedia.ro. Acestea vor purta numele Animal World Channel, Life Channel şi World Channel.

Posturile vor avea acelaşi conţinut însă grafica şi siglele vor fi diferite, potrivit solicitării RCS&RDS.

Canalele secundare vor fi create pentru a fi puse la dispoziţia altor companii de cablu care şi-au arătat interesul pentru preluarea şi retransmiterea acestor posturi, şi-a motivat compania de cablu solicitarea.

RCS a primit în septembrie două licenţe pentru posturile tematice Digi Life şi Digi World, care au fost lansate în octombrie. Tot în octombrie, RCS&RDS a primit licenţă pentru postul Digi Animal World, care nu a fost încă lansat, dar care va înlocui Discovery Channel în grila de bază.

RCS&RDS mai deţine canale secundare pentru postul Digi Sport:  Digi Sport Plus (cu varianta Digi Sport Plus Hu), Digi Sport Plus 1 şi Digi Sport Plus 2. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • matei_a matei_a
    La Dolce, cand m-am abonat in urma cu mai multi ani, Discovery era pachet separat, pe bani separati. Nu a mai urlat nimeni; vroiai, plateai.
    Acum, in noul lor sistem de abonamente, am Discovery postul de baza, celelalte posturi ale grupului apar doar in cel mai scump. Ti le baga pe gat impreuna cu multe posturi unguresti.
    Nu inteleg ce atat stres cu Discovery Romania, azi dimineata dadeau un serial care rula si acum 5-6 ani. Imi pare rau ca posturile Discovery nu mai sunt pachet separat la Dolce, renuntam eu din propria initiativa la toate.
  • Alopex Alopex
    Pana la urma, o sa fie in avantajul consumatorului disputa aceasta intre RCS si Discovery. Mie o sa-mi convina sa platesc separat pachetul de la Discovery. Partea proasta este ca o astfel de modificare e foarte greu de facut. Aglomeratie la casierii, plus ca te pun sa platesti in avans (facturile nescadente) pentru orice modificare.
  • marfa marfa
    si o sa le bage in toata reteaua rcs-rds,la fel ca digi 24 locale....si o sa avem life sd,hd,animal w. sd hd, animal planet sd,hd,digi a.w. sd,hd,digi life,sd,hd,etc,etc adica din o suta de canale din grila o sa avem 80 digi,iar restul 1muzic.u,muzic,super one,si digi sport 1,2,3,4,5,6,7+news+hd si sd

Trimite un comentariu

sus