Skip to main content

VIDEO. Noul Dallas, la Antena 1, din ianuarie

 
dallas-tnt
dallas-tnt

Publicitate

Dallas revine în România. Postul Antena 1 va difuza, din 5 ianuarie, noua versiune a serialului Dallas, cu vechii J.R. (Larry Hagman), Bobby Ewing (Patrick Duffy) şi Sue Ellen (Linda Gray) în rolurile principale, potrivit TV Mania.

Serialul va fi difuzat în fiecare sâmbătă. Noul Dallas a avut premiera în SUA pe 13 iunie, iar începutul a avut de toate: o nuntă (Rebecca Sutter/Julie Gonzalo şi Christopher Ewing/Jesse Metcalfe se căsătoresc la ferma familiei), o revenire în forţă (J.R./Larry Hagman e internat într-un azil, dar scapă de depresie repejor şi redevine canalia de altădată) şi un plan secret de amploare (care îl implică pe acesta din urmă ş pe fiul lui la fel de ambiţios).

Serialul original Dallas a fost difuzat în Statele Unite în perioada 1978 - 1991. În România, serialul a fost difuzat până în 1981 în acelaşi timp cu americanii, iar în 1992 a fost  redifuzat în întregime, timp de 3 ani, de către TVR 1. În 1998 a fost difuzat sezonul 6 de către Antena 1, potrivit informaţiilor de pe Fan Club Dallas. În 2007-2008 producţia a fost în întregime pe Romantica.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • claudiu claudiu
    tinnd cont ca J.R. (Larry Hagman) a murit acum cateva saptamani, si ca noua seria are doar 10 ep.............v fi un fel de vrei caine os
  • mihaita mihaita
    Cred ca o parte buna din cei "importanti" in audiente au vazut deja cele 10 episoare pe net.
  • fabian fabian
    Ma bucur de aceasta stire. Imi place noul Dallas si sunt sigur ca o sa aiba audienta buna si la noi.

Trimite un comentariu

sus