Skip to main content

PARODIE: Hitler, plin de nervi că nu are Discovery pe RCS

 

Publicitate

Hitler tună şi fulgeră într-o parodie postată pe Youtube de fanii Discovery. Fostul dictator este supărat că nu mai are canalul de documentare, într-o secvenţă ruptă dintr-un fim şi “subtitrată” în limba română.

Clipul nu este recomandat celor care vorbesc limba germană şi pot înţelege exact nervii lui Hitler.

Filmul este un pamflet şi nu reprezintă poziţia Paginademedia.ro.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • clyde007 clyde007
    Cele mai tari parodii de anul acesta!!!

    http://creator.iqads.ro/grandspoof2013/creatie/2249

    http://creator.iqads.ro/grandspoof2013/creatie/2336

    http://creator.iqads.ro/grandspoof2013/creatie/2323

    http://creator.iqads.ro/grandspoof2013/creatie/2246

    Daca va plac si daca ati ras nu uitati sa dati si un vot pe butonul verde [;)]
  • dezamagit dezamagit
    de reziliat conntractul....hmmm....tactica lor a fost urmatoarea: am avut pachet complet de programe, extra+hbo+tot ce se putea, iar pe la jumatatea lunii iulie am constatat ca imi lipseau din grila canale: AXN-crime, AXN-Sci Fi, vreo 3 canale Discovery. Am fost la ei si au spus: am comunicat atat in presa cat si in casierii ca s-au schimbat abonamentele. Drept pt care am facut un nou contract, am inchiriat platforma HD, pt care platesc 10 ron/luna, cu conditia sa il inchei pe un an minim. De la 1 august pana la 29 noiembrie seara nu a trecut un an. Ma duc sa reziliez si imi trantesc contractul in fata....e pe un an. Grila de programe?...pai noi asiguram numarul minim contractat, grila poate sa varieze. Ce, scrie pe contract fix ce programe vizionati? Nu, scrie minim cate puteti viziona. Asa ca....ciocu` mic si joc de glezne. Astept dupa sarbatori sa vad ce mare branza face CNA, apoi vad ce cale apuc...OPC...nu stiu.
  • Dan T Dan T
    cate energie consumata degeaba inutil!!! cine sufera dupa Discovery are varianta UPC, Dolce etc... personal as fi fost revoltat daca scoateau Discovery acum 2-3 ani dar cum Discovery ia bani din publicitate si abonamente dar uita sa bage si productii noi... In alta ordine de idei ce au bagat in locul Discovery este super ok, momentan cel putin
  • poporul roman poporul roman
    nu e vb de mizerii sau nu e vb ca nu e corect sa scoata nimik dupa bunul lor plac
  • kiko kiko
    eu sunt pe upc, am discovery, nat geo si animal planet. daca mi le-ar scoate pe astea sa bage upc descopera sau mai stiu eu ce, as renunta la abonament. eu nu ma uit la altceva, chiar daca am in grila 60 de canale sau cate sunt. multe canale le-am dezactivat direct sa nu ma mai incurc in telecomanda (otv, manele tv, favorit, etno, trinitas, national tv, n24 etc). dar discovery e number one.
  • kiko kiko
    probelma e ca nu sufera nimeni daca rcs scoate antenele, manelele sau canalul de teleshopping, mai pe scurt, mizeriile... dar daca scoti ceva util si interesant cum e discovery...
  • kiko kiko
    v-a
  • vali vali
    Un clip cu replici extrem de inteligente facut de un telespectator fidel Discovery. Se confirma totul...
  • poporul roman poporul roman
    stiti ce e amuzant? ca atunci cind au scos antenele toata lumea jubila iar acuma cind recidiveaza,pentru ca au vazut ca sunt sustinuti,toata lumea sta si rumega pe internet informatii.Pacat,dar ma bucur intr un fel pentru ca va facut de fazani,ca sunteti ipocriti
  • Parerea mea Parerea mea
    amice, sa intelegem ca esti unul dintre cei care are abonament gratuit la RCS? altfel nu prea inteleg cum primesi gratis discovery. Spune-mi si mie cine da pachetul discovery free of charge, ca maine ma mut la ei.
    Si daca ai fi abont RCS, poate ai cunoaste faptul ca pentru pachetul complet discovery se plateste extra. Asta o stiu pentru ca platesc in fiecare luna si am sa platesc si in continuare daca americanii vor accepta un pachet separat. In acelasi timp sunt curios ce-mi va spune RCS in decembrie, deoarece vor trebui sa-mi diminueze pretul extraoptiunii din moment ce eu nu mai am aceste canale.
    cat priveste elucurbatiile despre cursul de schimb, iti garanetz eu ca nu te-ai mai grabi atat sa-i feliciti pe cei de la Discovery daca ar trebui in fiecar eluna sa platesti abonamentul la un pret mai mare, in functie de evolutia ron-US$. Cand nu platesti sau platesti in Ron este simplu sa-i feliciti.
    sa nu ma intelegi gresit, eu sunt un abonat RCs care nu-i multumit de faptul ca au scos Discovery, mai ales ca platesc pentru asta. Mai mult, sunt dispus s aplatesc extra pentru tot pachetul. dar daca nu se va putea, asta este, doar nu o sa-mi stric viata din cauza lor. Iar daca cei de la RCS vor scoate si HBO (platesc pentru tot pachetul), atunci iti garantez ca a 2a zi mi-am reziliat contractul si ma mut in alta parte.Cu lighean, cu IPTV, gasesc eu o solutie, ca nu mai suntem in 1990.
  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    L-am primit pe e-mail.
  • carceanu carceanu
    de ce nu puneti sursa? softpedia cumva?
  • Cosmin Cosmin
    qwerty, daca atat ai inteles tu din economia de piata, nu meriti sa comentezi pe forumuri. Nicio firma privata nu poate fi obligata sa achizitioneze produse/servicii pe care nu le doreste. E atat de simplu.
  • Goe Goe
    Sorin, de ce sa platesc mai mult pentru ceva ce pana acum mi se oferea gratis? Si mi se baga pe gat canalele RCS?! Tie ti-ar conveni daca te-ai duce la cofetarie si-ai cere amandina, iar vanzatoarea ti-ar da savarina, ca-i la acelasi pret? Iar, daca insisti sa primesti si amandina, trebuie sa platesti in plus? Canalele Digi le-ai urmarit? Stii despre ce emisiuni rasuflate vorbesti? In privinta preturilor in valuta, Discovery a zis foarte clar: noi cumparam documentarele in dolari, cerem sa fim platiti in dolari. Chiar apreciez Discovery pentru ca sunt singurii care cumpara documentare originale si, asa cum s-a dovedit, sunt lideri de piata in aceasta categorie!
  • Dan Dan
    Şi totuşi numai cei de la RCS au reziliat contractele cu Discovery. Sunt ei mai săraci decât concurenţa?

    Iar legat de euro, să presupun că nu plăteşti nici servicii de telefonie mobilă, nu cumperi nici gaze, nici apă caldă în sistem centralizat, nici curent electric. În România până şi taxa de drum / rovinieta reprezintă un echivalent în lei al unui preţ în euro. Şi asta e vina statului, nu a unei companii străine, aşa cum e Discovery.

Trimite un comentariu

sus