Skip to main content

Victor Ciorbea, Aurelian Pavelescu şi Vasile Blaga, cei mai prezenţi la TV

 

Publicitate

Liderii politici cu cele mai multe prezenţe în studio sunt Victor Ciorbea, PNŢCD – aripa Ciorbea, candidat din partea USL pentru un post de senator, Aurelian Pavelescu, membru PNŢCD, candidat pentru Camera Deputaţilor din partea ARD, şi Vasile Blaga, PDL.

Senatorul Victor Ciorbea, liderul PNŢCD – aripa Ciorbea, este pe primul loc în clasament, cu 16 apariţii. Cele mai multe prezenţe au fost înregistrate în platourile televiziunilor România TV şi Antena 3.

Locul doi în topul liderilor politici cu cele mai multe prezenţe în studiourile TV este Aurelian Pavelescu, PNŢCD, care a înregistrat, în luna noiembrie 2012, 9 prezenţe.

Vasile Blaga, liderul PDL, ocupă poziţia a treia în clasament, cu 6 apariţii în studiourile Realitatea TV, România TV şi B1 TV.

Raportul mediaTRUST prezintă şi un clasament al celor mai activi reprezentanţi ai partidelor politice prezenţi în platourile televiziunilor monitorizate.

Primul loc în acest clasament este ocupat de acelaşi Victor Ciorbea, liderul PNŢCD – aripa Ciorbea.

Pe locul doi se află reprezentantul PDL-ului, Radu F. Alexandru care a înregistrat, în luna noiembrie, 2012, 15 prezenţe în platourile TV.

Următorul clasat este reprezentantul PNL-ului, Vlad Nistor, director general al Institutului Diplomatic Român, cu 14 prezenţe.

Costică Canacheu, membru PDL, se află pe locul patru, la egalitate cu Sergiu Andon, PC, fiecare înregistrând câte 12 prezenţe.

Analiza mediaTRUST România a luat în calcul şase posturi de televizune (Antena 3, B1 TV, România TV şi Money.ro TV, Realitatea TV şi Digi 24). Raportul conţine informaţii din emisiunile difuzate de către cele şase posturi de televiziune în intervalul orar 17.00 – 23.00, în luna noiembrie 2012.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus