Skip to main content

AUDIENŢE. Dan Negru, al 13-lea Revelion consecutiv pe primul loc. Etno TV, în topul naţional

 

Publicitate

Revelionul bate ghinionul, cu Dan Negru, a fost cel mai vizionat program în noaptea dintre an. Este al 13-lea Revelion consecutiv în care Dan Negru este lider de audienţă cu programul dintre ani.

Pe intervalul de difuzare al emisiunii (21.35-2.00), Antena 1 a fost pe primul loc după media de telespectatori pe minut. Distanţa dintre Antena 1 şi Pro TV a fost mai mică în mediul urban (50.000 de telespectatori pe minut). La nivel naţional, între Revelionul lui Negru şi Pro TV au fost 300.000 de telespectatori pe minut.

NAŢIONAL: Aproape 2,1 milioane de telespectatori pe minut la Negru, 1,8 milioane pe Pro TV.

URBAN: 1,07 milioane de telespectatori pe minut la Antena 1, pe Pro TV 1,02 milioane.

SEGMENTUL COMERCIAL. Targetul comercial (persoane între 18 şi 49 de ani) a fost al Pro TV. Pe intervalul lui Dan Negru, pe Pro TV erau în fiecare minut 610.000 de telespectatori din acest target (11 rating). Pe Revelionul Antenei erau 461.000 (8,3 rating)

Kanal D, cu o ediţie specială Roata norocului, a fost pe locul trei în audienţă, iar programul de pe TVR 1 s-a clasat pe locul patru.

Românii au ascultat muzică populară în noaptea dintre ani. La nivelul întregii ţări, Etno TV a fost pe locul cinci. Şi la oraşe s-a auzit muzica populară, iar Etno a fost puţin mai jos, pe locul şapte.

Audienţa posturilor TV pe intervalul emisiunii Revelionul bate ghinionul (21.35-2.00):

URBAN NATIONAL
Antena 1 1.068.000 telespectatori (10,2 rtg) Antena 1 2.095.000 (11 rtg)
Pro TV 1.017.000 (9,7) Pro TV 1.807.000 (9,5)
Kanal D 532.000 (5,1) Kanal D 1.501.000 (7,9)
TVR 1 319.000 (3) TVR 1 763.000 (4)
National TV 190.000 (1,8) ETNO 434.000 (2,3)

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • stan ion stan ion
    bravo national tv ai fost la inaltime
  • bahmuteanca bahmuteanca
    sunt babă bătrână care nu vede Antenele, da din cite citesc pe aici au urmat ”modelul” de succes al anilor trecuti. multmim, nu ne pasioneaza. am urmarit, cu interes, spectacolele din aer liber transmise la tv, cu exceptia celui din Piata Constitutie al primarului Oprescu..am impresia ca a fost unul reusit. incep cu surpriza placuta, cel din parcul IOR, transmis de Realitatea. bila alba ptr ei, altfel ii ”ratam” in noaptea aceea. Vanghelionul din M Sebastian - OTV -si Romexpo - B 1 tv - a avut si el multe vedete, bune, iar muzica a fost de calitate, cu observatia ca cel de la Romexpo a tinut pina inspre dimineata, ceea ce reprezinta un plus. In Piata Revolutiei, Profm a adus multe talente de la Scoala Vedetelor, citeva trupe si artisti apropiati MediaPro...saracut...nu mi-a placut. iar RTV m-a ”ingretosat” si in noaptea dintre ani cu aparitiile euforice ale lui Becali, cu petrecerile de la Paula Iacob, Mitica de la Liga...da in casa unui amarit de ce nu au filmat...chiar de Revelion nu o puteau sa ne lipsesca de prezenta excentricului Becali!?
  • iulian iulian
    Perfect adevarat. A mai fost un plus: Vanghelionul.
    La plictiseala lui Dan Negru ma asteptam, dar protv-ul a fost o mare dezamagire: aceleasi pitipoance urate si uzate, manelisti care-si fac loc intr-un mediu altfel interzis tot anu, tot felu de mascarici, pitici si caraghisi - o atmosfera decazuta. Si ompar cu altii - Rai1, era un spectacol gen scena, cu oameni frumosi, veseli, fete FRUMOASE si muzica buna.
  • bahmuteanca bahmuteanca
    acelasi punct de vedere si din partea subsemnatei. adica A 1, care nu mai este vazuta de cel putin un milion de romani pe DigiSatelit, este peste Pro tv!? pai la ce sa ne mai asteptam de azi inainte, dupa ce Protv a iesit dupa Dolce, poate la suprematia Antenelor...dorim transparenta din partea Kantar Media. asteptam explicatii, cite aparate de masurat sunt, unde si cind au fost ele amplasate...si de ce nu s-a simtit nicio scadere dupa iesirea A 1 de pe DigiSatelit.
  • logan logan
    daca revelionul se face cu vedete gen NEA RICA si MOROSANU putem spune la asa vedete asa tara(de c...t)
  • euss euss
    la astea se uita cei care au peple metru in casa. :)
    iar se uita cine da audientele?
  • CRISTI CRISTI
    Bravo NATIONAL TV, PROMARUTA tv a decazut, antena 1-sa treaca timpul. Au disparut scenaristii, regizorii,decoratorii, actorii? Nu mai avem decat pitipoance si cocalarii?
  • MirceA MirceA
    Streaptease cu gay la Pro TV, in noaptea de Revelion.
    Asta spune tot !
  • Catalin Catalin
    Dar cine mai crede audientele astea in care Antenele dupa ce au pierdut 1 milion de potential clienti (cand a fost scoasa de RDS de pe platforma de satelit) a ramas cu aceeasi audienta, mai ales ca erau multi ce se plangeau ca au ramas fara televiziunea unde pot vedea "adevarul".

    Ceva pute
  • haoscalm haoscalm
    Din pacate audienta se castiga cu manele si cu personaje disperate si nonvalori gen Negru, Virciu si alte rapandule in fustite. Cine a mai ramas cu putina inteligenta si bun simt a cautat TVR1 si National TV, restul... incultii raman cu audienta!
  • fanica fanica
    National tv.cel mai reusit revelion .Felicitari doamnei Corina Chiriac care nu m-a surprins ,ci m-a bucurat .A fost cel mai de bun simt revelion .A avut clasa si invitati pe masura.
  • aki aki
    Nu inteleg ce e atata suparare aici? Sunt trei aspecte de care trebuie sa se tina cont: (1) revelionul A1 a tinut mai mult decta cel al ProTv(aspect deja subliniat de mai multi oameni aici), (2) in Romania sunt mai multi pensionari decat populatie activa, deci media de varsta inclina spre cei trecuti de 60 de ani si spre o crestere a audientei A1 cand s-a depasit ora 1 dimineata, cand tinerii erau deja in discoteci, iar oamenii trecuti de o varsata sunt obisnuiti sa stea la tv pana dimineata(a vost o vreme cand de revelion televiziunea romana avea cel mai lung si variat program tv..cum sa nu sa stea pana dimineata la TV?) si (3) in multe zone ProTV-ul a disparut de pe grila de semnal terestru, adica semnalul ProTV nu poate fi receptionat pe o antena clasica, direct din aer.. e si acest detaliu tehnic un motiv ce poate inclina balanta in favoarea A1...
    Nu are rost sa vorbim de calitatea programelor celor doua posturi TV: fara nicio suparare pentru cei care urmaresc si sustin A1, de foarte multi ani, orice format de emisiune al ProTV a fost cu mult peste orice program de la oricare alta televiziune din Romania; sunt diferente atat de clare si de mari incat nu are rost sa incepem discutii inutile.
    Si ii rog pe acei pudici ofensati de prezenta Dragusancei si a altor femei sumar imbracate din revelionul ProTV sa ne mai lase cu falsele ofense: barem au acum fantezii erotice pentru un an intreg..
  • cristi` cristi`
    din fericire nu am vazut nespalati de manelistii pe national tv si tvr 1..pe antena nu ai avut decat manelistii si pe protv o panarama totala cu echipa lui edi stancu care au dansat non stop,marii fenomene ce au fost..cel mai mult mi-a placut pe national tv liniste si cu invitatii de seama.bravo corina chiriac si national tv :)
  • mariusc mariusc
    N-am vazut niciun revelion la tv de mult timp. Tostusi, constat cat sunteti de pudibonzi si moralisti dar nu va dezlipiti ochii de televizor.:)
  • vally_nt vally_nt
    Şi eu urmaresc programul de astă seară pe TVR 1 (La Mulţi Ani, România!). De departe e mai bun decât cel de aseară!!!

Trimite un comentariu

sus