Skip to main content

OTV: “Emisia postului, întreruptă la ordinul lui Victor Ponta”

 

IMG132ACTUALIZARE: Mesajul privind întreruperea emisiei postului a fost difuzat timp de o jumătate de ora.

Publicitate

Dan Diaconescu a anunţat, în direct pe post, că va contesta în instanţă decizia CNA de a retrage licenţa postului OTV.

Începând cu ora 18.00, postul OTV şi-a întrerupt programul, afişând următorul mesaj pe întreg ecranul: „Emisia postului OTV a fost întreruptă la ordinul lui Victor Ponta”.

În plus, la scurt timp după ce Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis retragerea licenţei OTV din cauza mai multor amenzi neplătite încă din 2009, postul a anunţat pe crawl organizarea unei conferinţe de presă susţinută de Dan Diaconescu în studioul televiziunii, de la ora 18.00. În mesajul de pe post nu se spunea nimic despre subiectul acestei conferinţe de presă.

“Dan Diaconescu va organiza de la ora 18.00 o conferinţă de presă în studioul OTV din Bulevardul Preciziei, nr. 3. Este invitată toată presa română şi străină acreditată la Bucureşti”, scria pe crawl-ul de la OTV.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • iancu iancu
    eu spun un lucru care trebuie sa ii ingrijoreze si pe cei care il denigreaza pe dd.de vreo 10 ani incoace dacnu mai bn toate firmele de cablu,au cazut la pace cu ciuma rosie ,portocalie,galbena,verde etc.si au scos din grila de programe toate posturile occidentale.au infiintat programe tv.la foc automat programe gen-antena3 -realitatea- raitaru tv -b1-n 24.jacmanind tara de 23 ani apareau pe sticla si spuneau saracii de ei ce greu e in ue si ca fmi ne impune si cacaturi de astea criza mondiala bla bla bla.ei dragi romani nu e de loc asa.eu lucrez in ue din 2002.comentariile de pe televiziunile spaniolilor si germanilor nu mai zic de olandezi si englezi sunt cu totul diferite de ale pupatorilor de cur de la televiziunile mai sus mentionate.jurnalisti de aceasta factura acolo nu iar primi nici la maturat prin tv.deaia revin si va amintesc de ce aceste firme nu transmit posturi occidentale.romanii nu sunt asa de prosti.dan diaconescu si-a asumat acest risc .oamenii cinstiti indiferent ca sunt saraci.medii sau mai avuti au preferat sa vizioneze si sa asculte ce se spune la acest otv.din pacate pt. noi dd are dreptate.dar nu va spun ce neliniste mare este in rindul ciumatilor.nu va mai spun cat puls marit au de cand niste oameni care nu umbla numai beti,sau alienati cum afirma acel debil -ctp-sau alta eminenta --sorin oprescu--pulimeaau venit langa el si au facut acest partid.ciumatii se vor macina singuri se vor da in gat cu marile coruptii .mai e putin si multi dintre cei indecisi la vot se vor hotari si osa vada ei ce inseamna sa minti cu televiziunile aservite si cu maimutele urlatoare,giboni si alte rase de pupincuristi. otv si dd ii sperie de moarte. eu cred ca un judecator intelept atentie intelept sau un complet de jud. intelepti vor analiza bn cazul si vor lua si o decizie inteleapta.mult nu dureaza si poporul nu va mai suporta minciunile lui -base-dottore-cacarau. ei spun ca otv este insalubra.o fi in viziunea lor,si ca in alta tara ar fi inchisa. dar eu ca un umil roman care sunt mintit si furat in aceasta romanica le mai aduc aminte ca in tarile respective nu sunt politicieni de factura lor. luati labele de pe otv.
  • dorinteodor dorinteodor
    otv-ul este un post tv de toata jena. nu ma uit niciodata la el. totusi, ridicarea licentei acestui post este un lucru foarte grav care afecteaza insasi bazele sistemului democratic. otv-ul are tot atita drept sa existe ca orice alt post tv. daca aberatia asta cu ridicarea licentei daca nu platesti amenzile nu este eliminata atunci ORICE post tv poate fi desfiintat prin amendarea lui pe diverse pretexte. curtea constitutionala (daca mai avem asa ceva) trebuie sa se pronunte daca ridicarea licentei se poate face pentru neplata unor amenzi.....
  • jujuleaua jujuleaua
    Dumnezeu sa-l ierte. Sa ne chemati la pomana de 7 ani!
  • VERGIL VERGIL
    USOR SE VOR INCHIDE TOATE POSTURILE SI VOM URMARI 2 ORE PE MULT IUBITUL BASE SI POANTA CARE NE DUC CU VORBA CA VOM TRAI MAI BINE SI EI ISI PUN BANI NOSTRI IN CONTURILE LOR .....DAR SA NU UITE TOTUL ARE LIMITE UN INCEPUT SI UN SFIRSIT SI TRAESC PE MUNCA SI BANI NOSTRI.
  • Vali Ploiesti Vali Ploiesti
    L-a blestemat Cioaca. S-a dus dupa Elodia.
  • bahmuteanca bahmuteanca
    daca se lua decizia inainte de alegeri se zicea ca este una politica; daca se lua in campania electorala cind OTV s-a transformat in instrument politic anti-Ponta se zicea ca este decizie politica; acum ca s-a luat decizia intrebati de ce s-a luat, ca este politica si ca e mina lui Ponta; da' cine sa va inteleaga pe voi!?
  • sfinx sfinx
    uraaa sper sa urmeze si sarbu
  • sclav pe plantatie sclav pe plantatie
    costica, se vede ca esti otv-ist dupa cit esti de agramat. BAGA-TI ?!?!?!?
  • Alex.D Alex.D
    :))))))))) @Cipry -> Hai ca m-ai facut sa rad. Habar nu aveam. La faza asta au fost isteti astia de la RCS. De fapt, de lipsa istetimei nici nu ii banuiam, dar de lacomie, da.
  • CipryFCD CipryFCD
    Cei de la RCS au făcut o manevră inteligentă. Au ştiut că ei sunt singurii care ridicau OTV la satelit, iar de acolo restul companiilor de cablu îl preluau, şi au afişat un carton cu o mică reclamă. Aşa este peste tot, inclusiv la rivalii de la Romtelecom, pe Dolcetv.ro: http://i.imgur.com/4eEn1YA.png :)
  • anonim anonim
    nu stiu ce sa zic de decizia de azi de la cna, dar daca s-aajuns aici inseamna ca nu a platit amenzile. eu daca nu am bani sa imi cumpar o prajitura, nu imi cumpar azi, imi cumpar cand am bani. asa trebuia sa faca si dd sa plateasca cand avea bani , nu sa astepte ca il scuteste
  • eu eu
    La mine nu se mai vede otv-ul. Apare un mesaj text negru pe fundal alb - "Potrivit deciziei CNA .... si a solicitat societatii noastre intreruperea emisiei OTV". Cel mai bizar e al doilea slide - RCS-RDS servicii de internet si televiziune. Si tot asa se ruleaza cele 2 slideuri. E bizar fiindca eu ma stiam abonat la UPC.
  • pd pd
    Henkel, libertatea de exprimare, oriunde in lume se face CU RESPECTAREA LEGII. Otv s-a cam rahatit pe lege de cate ori a avut ocazia.
  • radu09 radu09
    aaa din 2009 si pana acum dc nu sa luat nici o masura !!??...eu cred ca e o masura politica si nu cred k OTV va disparea
  • alex alex
    OTV nu a facut dovada la platilor din amenzi de prin 2009 , adio OTV nu se vor mai uita romanasii la DD :D

Trimite un comentariu

sus