Skip to main content

Părinţii de la grădiniţa văduvei lui Sergiu Nicolaescu, indignaţi de RTV

 

Publicitate

Nu fabricaţi ştiri senzaţionale pe seama copiilor de la gradiniţa Pink Lemon”. Apelul vine de la părinţii copiilor din grădiniţa unde este asociată şi Dana Nicolaescu, văduva lui Sergiu Nicolaescu.

Mesajul părinţilor, o scrisoare deschisă către jurnalişti, societate civilă şi autorităţi,


vine după ce RTV a difuzat imagini de la respective grădiniţă.

Renunţaţi la tehnici de gherilă media într-o grădiniţă” spun părinţii. “Este de netolerat ca cineva să intre pe proprietatea grădiniţei fără permisiunea educatorilor şi a noastră. Cu atât mai mult jurnalişti la vânătoare de exclusivităţi irelevante publicului larg.”

Mesajul integral, în continuare:

"Ieri, 8 ianuarie 2013, câţiva “jurnalişti” au dat buzna, în timpul orelor de curs, în gradiniţa Pink Lemon. Imaginile difuzate de televiziunea RTV arată abuzul incalificabil al angajaţilor televiziunii. Motivul invocat este faptul că Dana Nicolaescu este una dintre acţionarele instituţiei.

Noi, părinţii copiilor cursanţi de la Pink Lemon am ales această grădiniţă pentru calitatea serviciilor sale, pentru profesionalismul celor angajaţi în educaţia copiilor noştri, pentru multiculturalismul şi valorile democratice predate celor mici, nicidecum pentru mondenităţi jurnalistice sau de altă natură.

Constatăm cu legitimă îngrijorare că o parte dintre dumneavoastră consideraţi de interes public faptul că Dana Nicolaescu este una din asociatele Pink Lemon SRL. Cu toate acestea, credem că o simplă ştire - dacă dumeavoastră, profesionişti în comunicare publică, găsiţi informaţia ca fiind relevantă - ar fi fost de ajuns. Însă, pentru noi, ca părinţi, este de netolerat ca cineva să intre pe proprietatea grădiniţei fără permisiunea educatorilor şi a noastră. Cu atât mai mult jurnalişti la vânătoare de exclusivităţi irelevante publicului larg.

Astfel, pe această cale, vă solicităm public să nu mai bruiaţi orele de curs în care copiii noştri învaţă să devină cetăţeni şi nu obstrucţionişti ai proceselor educaţionale, ignoranţi, avizi după cancanuri. Renunţaţi la tehnici de gherilă media într-o grădiniţă."

Dezamăgiţi de etica unor jurnalişti şi instituţii de presă,
Părinţii Pink Lemon

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • bch bch
    ce-ai, tu, @maria, dragoteasca e emigrata in americas. ce se vede pe post e un avatar, o holograma via skype. deontologia talk-show-urile de pe rtv se apropie vertiginos de cea a otv-ului. (desi, inca, lipsesc transmisiunile in direct de la slujbele diferitelor secte in programul de g'morning rumania, g'day budapest)
  • maria maria
    dragotescu tot timpul intrerupe invitatii cu intrebari de 2 bani .ruse ride ca p.r.o.a.s.t.a.-in tirg ,aratindu-si fasolele pe post, noroc cu striblea ca-i serios!
  • maria maria
    dragotescu se afla tot timpul in vorba ,ruse isi arata in permanenta ''fasolele''.noroc de striblea ,cu el mai au ce discuta invitatii !
  • bch bch
    In sfarsit, o luare de pozitie mai serioasa. Ma intreb si eu ce a patit RTV-ul de vreo doua luni, ca parca s-a dus pe copca de tot. Dezamagitor, desi eram incantat de televiziune, la inceputurile ei. Mai multe nu spun, ca mi-e teama ca-l deranjez pe aoatstiitorul C.V. si ,i-e teama ca ma urecheaza G.B. in direct. Oare cand isi mai exercita atributiile de mai-mare-in-stat(pacat ca nu si-n sfat), daca tot timpul e in direct la tv? Comitia aia juritica se conduce singura 'au ce?!
  • kiko kiko
    rtv este otv-ul televiziunilor de stiri. cu kelemen si popa in frunte o sa aiba victorii multe...
  • radu09 radu09
    si uite asa toti isi freaca mainile la caserie dupa ce poporu se uita la ei parca RTV ul asta e: "VOCEA RUSIEI" citez din CRISTOIU ....plus ca Nea BECALI intra si face corectie cu toate doamnele ce sunt invitate la RTV
  • analugajana analugajana
    Oare cat va mai dura delirul acestor "jurnalisti".? Oribili oameni,sa comiti niste incalcari repetate ale codului deontologic mi se pare un scenariu dintr-un film SF. Eu am avut ocazia sa traiesc ceva timp intr-o tara cu adeverat democrata,si urmaream in timpul meu liber jurnalele de stiri in engleza si franceza,cand dormea nepotelul. Am vazut evenimente importante,dar nu asemenea delir ca pe la noi. Decenta este o "Rara avis" in Romania.Pacat,cat de departe suntem de tarile civilizate.!!
  • margareta margareta
    la MIZERII mai adaugati-Cristina Sincai,Laura Chiriac,Sarina Matei si alte mizerii CHIREAC.marele analist.Exemlare ca astea ne-a dus unde suntem
  • Mistress Daniela Mistress Daniela
    Dragotescu, Striblea, Ruse si toti ceilalti DEONTOLOGI(sicriul este inchis va oferim imagini din interior !!!) sunteti niste MIZERII !

Trimite un comentariu

sus