Skip to main content

Fostul matinal de la Europa FM, Bogdan Miu, lansează online Heart Radio

 
Bogdan-Miu
Bogdan-Miu

Publicitate

Bogdan Miu, ex Europa FM, lansează pe 14 februarie, la 10 dimineaţa, postul online Heart Radio. Noul post de radio va putea fi ascultat la www.heartradio.ro sau www.facebook.com/heartradio.ro. Proiectul a fost gândit, dezvoltat şi implementat de Bogdan Miu.

"Heart Radio este un proiect adresat celor care ascultă radio în timpul orelor petrecute la birou sau în weekend acasă. Playlistul va cuprinde cele mai frumoase cântece din anii 90 şi de azi, targetul principal fiind publicul cu vârsta cuprinsă între 25 şi 45 de ani", a declarat Bogdan Miu pentru paginademedia.ro.

Logo HeartLa inceput radioul va avea o singură emisiune, de la 10.00 la 13.00, prezentată de Bogdan Miu. Restul programului va cuprinde un mix de muzică, neîntrerupt de publicitate sau ştiri. În fiecare seară, de la ora 22.00, vor fi difuzate cântece de dragoste.

Bogdan Miu, pentru paginademedia.ro:

„Am început să lucrez la radio încă de pe vremea când mergeam cu ghiozdanul în spate la şcoala. Am trecut pe la microfonul celor mai tari radiouri din România şi cred că radioul are un viitor în online.

Anul trecut, după ce s-a încheiat colaborarea cu Europa FM, m-am implicat în mai multe proiecte însă gândul meu era tot timpul la radio. Aşa că am pornit într-o nouă aventură, de data aceasta online: Heart Radio.

Sunt convins că radioul va avea succes, pentru că publicul apreciază din ce în ce mai mult muzica, şi în special muzica frumoasă. Asta mi-am propus cu acest proiect, să fac un radio care să fie ascultat cu placere de toată lumea dintr-un birou sau de toată familia în weekend.”

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bico Same Bico Same
    Tu cauta in continuare pe frecvente poate il gasesti undeva in eter...
  • simion dumitrascu simion dumitrascu
    Bogdane pe ce frecventa te gasesc pe noul post?
  • corneliu corneliu
    Cristina ai dreptate. Eu nu am mai ascultat de foarte mult timp Europa FM din aceleasi motive. Monica Anghel este o cantareata minunata, dar o realizatoare de emisiune jalnica. Rasul si exuberanta domniei sale, frizeaza ridicolul. Azi am descoperit ca Bogdan Miu nu mai este la Europa Fm. Am sa-l caut pe noul post. Am fost ascultator fidel al postului de la inceput, cand nu se transmitea decat muzica. Azi am peste 60 ani.
  • MIHALACHE ADRIAN MIHALACHE ADRIAN
    Cu toate ca am varsta de 45 ani , aflandu-ma la limita superioara a target-ului proiectului tau radiofonic , inca ma consider tanar , si te voi asculta in continuare cu o deosebita placere la birou , urmarindu-ti in continuare aventura ta pe undele hertz-iene.Succes Bogdane ... , esti pe drumul cel bun si nu te indoi de acest lucu . Te vom sustine indiferent de sincopele pe care le-ai intampinat in cariera ta , si-ti vom respecta harul radiofonic si inteligenta nativa de netagaduit cu care ne-ai obisnuit de la celalalt post de radio. Sunt sigur ca peste cativa ani vei deveni un al doilea Paul Grigoriu si nu exagerez cu nimic , putini oameni pot accede la un asemenea etalon de verticalitate in lumea radiofonica.
  • Fane Fane
    Sincer, şi eu am încetat să mai ascult matinalul celor de la Europa Fm tocmai datorită aceleiaşi zgomotoase voci feminine. Am făcut-o cu părere de rău şi mă întrebam când voi mai putea asculta Europa Fm-ul de altă dată ? Acum aflu, de pe paginademedia, că matinalul Europa Fm e schimbat. Mă întreb, oare acel râs forţat şi total aiurea, se mai aude pe frecvenţă ? Pentru că dacă e aşa, am să accesez on line heartradio.ro. Simplu, nu ? Baftă Bogdane !
  • Argus2013 Argus2013
    Muzica de calitate si o gazda extrem de ospitaliera.
    FELICITARI, Bogdane!
  • Andra Andra
    Am ascultat astazi on-line Heart Radio Are muzica foarte buna. Mult succes, in continuare, Bogdan si sa ai cat mai multi ascultatori.
  • MirceA MirceA
    Targetul Magic FM - "gospodine" nesatisfacute.
    Sunt foarte multe, de unde si cresterea Magic. Din pacate, degeaba alegi sa-i dai publicitate cu un asa public target.
  • Miruna Miruna
    Abia astept sa ascult. Lucrez la Xerox si pe etajul nostru se asculta EuropaFm pana in toamna. De cand am fost nevoite sa ascultam rasul fals al lui Zafiu dimineata am mutat e Magic. Joi ne conectam on-line pe Heart :)
  • alex alex
    Oh da. Drepturi de ciorditor.
  • prietenu' prietenu'
    un radio fara publicitate? sunt curios, radioul asta o sa-si plateasca drepturile de autor pe continutul difuzat sau e vorba doar de un pirat, simpatic.. online?
  • cristina cristina
    Renuntasem sa mai ascult Europa FM. Se prafuise, iar tandemul cu doamna Anghel era penibil. Dar am ascultat Europa FM acum cateva zile si am descoperit alt radio. Bravo! Ma bucur sa redescopar starea de bine si optimismul de acum 7-8 ani.
  • Iuliana Ursica Iuliana Ursica
    Mult noroc si cat mai multi ascultatori!
  • cyberblue cyberblue
    Succes, Bogdan! Matinalul Europa Fm nu mai e acelaşi fără tine! Ar fi tare să încerci pe acelaşi segment, să vezi ce se întâmplă...
  • vally_nt vally_nt
    Mult succes!

Trimite un comentariu

sus