Skip to main content

Cea mai bună ediţie din toate sezoanele: aproape şase milioane de români la Românii au talent.

 

romanii au talent

Publicitate

AUDIENŢE. Ultimele preselecţii de la Românii au talent şi alegerea semifinaliştilor au ţinut românii în faţa televizoarelor: aproape şase milioane de români s-au uitat în fiecare minut. Vârfurile emisiunii au sărit de 7,2 milioane de telespectatori.

A fost cea mai urmărită emisiune Românii au talent dintre toate cele trei sezoane, de când emisiunea s-a lansat în România, pe toate targeturile: urban, naţional şi comercial.

Paginademedia.ro vă prezintă audienţele emisiunii Românii au talent în care s-au ales finaliştii. De săptămâna viitoare, show-ul va fi în direct.

LA NIVEL NAŢIONAL. Românii au talent a fost văzută, în fiecare minut, de 5,9 milioane de telespectatori. Cota de piaţă a fost de peste 50%, ceea ce înseamnă că peste jumătate dintre românii care se uitau la televizor erau pe Pro TV, la Românii au talent.
După Pro TV a fost TVR 1, cu emisiunea O dată-n viaţă, prezentată de Iuliana Tudor, cu Andreea Marin invitată. Pe locurile 3, 4 şi 5 au fost, la nivel naţional, Acasă (Inimă de ţigan), Kanal D şi Antena 1.

Vârf naţional: 7.202.000 telespectatori, la minutul 22.06.

LA NIVEL URBAN. Audienţa show-ului în oraşe s-a apropiat de trei milioane de telespectatori în fiecare minut: 2,995 milioane de orăşeni pe minut. Locul doi a fost al Antenei 1, urmată de TVR 1, Antena 3 şi Acasă.

Vârf urban: 3.654.000 telespectatori, la ora 21.59.

SEGMENTUL COMERCIAL. Românii au talent a atras un public tânăr: 1,65 milioane de telespectatori pe minut între 18 şi 49 de ani (29,8 rating pe segment). Peste jumătate din telespectatorii din acest segment de vârstă care se uitau la TV erau pe Românii au talent (56,6 cotă de piaţă pe segmentul comercial). Pe locul doi la targetul comercial a fost Antena 1: 239.000 de persoane (4,3 rating).

Audienţa posturilor TV vineri, 29 martie, pe intervalul emisiunii Românii au talent:

NATIONAL URBAN
Pro TV 5.907.000 telespectatori pe minut (31,1 rtg) Pro TV 2.995.000 (28,6)
TVR 1 727.000 (3,8) Antena 1 378.000 (3,6)
Acasa 711.000 (3,7) TVR 1 342.000 (3,3)
Kanal D 619.000 (3,3) Antena 3 266.000 (2,5)
Antena 1 607.000 (3,2) Acasa 228.000 (2,2)

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Raul Raul
    vai de capul meu cata ura intre oameni. nici nu indraznesc sa spun ceva impotriva Pro`ului ca 6, 10, 18, 19 mil de oameni imi sar in cap.
  • razvan razvan
    @vaisteaualor de ce sa le explice, nu mai bine ii lasa in treaba lor? in continuare am o mare dilema, de cind au inceput toti sa moara de curiozitate in ceea ce priveste audientele? mare minune daca nu vor incepe sa faca si pariuri.
  • Dobre Dobre
    Cam trist daca 6 milioane de romani se uita la PROTV... pentru ca daca punem si restul care nu apar in acest top ajungem la niste cifre nefezabile... pacat de sistemul de auditare...
  • vaisteaualor vaisteaualor
    Draga Petrisor,
    Poate ca nu ar strica sa le explici celor care si-au descoperit talentul aritmetic verificand audienta Pro si astfel u inceput sa se creada analisti media (cel care isi spune MAX pare cel mai perseverent in prostiile pe care le debiteaza) , ca GRP/punctele de rating nu reprezinta acelasi lucru cu procente din populatia care se uita la televizor .
  • pani pani
    sa moara bibi daca eu cred in cifra asta: 6 milioane!!!!!!!! indiferent la ce pot apare( multi n-au tv, multi n=au lumina, multi au tv stricat si nu-si permit altul, multi sunt la munca, multi n-au chef sa-l dechida, multi sunt cate 5 in familie si au doar un tv). pai, eu cred ca sunt maxim 6 milioante de tv in tara. adica toti cu televizor ne-am uitat la pro?io l-am avut inchis, mama dormea, surorile cu familiile au fost la noi+ inca 4 familii cu plozi cu tot. deci...nu-mi iese la calcul. cati suntem? 30 de milioane? suntem maxim 19 mil. din care cam 50000 n-au curent, cam 1 mil n-au tv, cam 5 mil. avem familii, adica un tv. nu-mi iese la socoteala:)))) adica cam 1 din 3 se uitau la pro. pai la mine am fost vreo 17. si tv a fost inchis:))) hmm...o intrebare care o sa ma framante mult timp de acum incolo. e ca oul si gaine....hmmm....:))))
  • mad79 mad79
    nicaieri pe lumea asta 2 emisiuni de top nu sunt puse pe acelasi tronson orar!Au incercat anul trecut cei de la ITV(UK) care difuzau emisiunea Britanici au talent sa puna emisiunea la aceeasi ora cu The Voice(UK),difuzata de BBC si dupa 3 saptamani au schimbat ziua de difuzare,pentru ca se intampla ca cele 2 emisiuni,sa se intalneasca pentru jumatate de ora si atunci emisiunea de pe ITV,avea un rating foarte slab,insa dupa ce se incheia emisiunea de pe BBC,audienta era cu 70% mai mare,asa ca au mutat-o!
    ps.Chiar daca s-ar difuza la aceeasi ora cele 2 emisiuni,cea de pe PRO TV,ar avea o audienta net superioara,pe orice segment!
  • Tavy Tavy
    De unde iei tu procetul ala de 31.1 % ? Probabil de la segmentul comercial…. Scrie clar ca aproximativ 50% (nu 31.1%) din totalul de 5.9 milioane (adica din segmentul national)… Mai pe romaneste : erau aproximativ 12 milioane de telespectatori in fata tv-ului… nu 18 mil ….
  • Tavy Tavy
    De unde iei tu procetul ala de 31.1 % ? Probabil de la segmentul comercial.... Scrie clar ca aproximativ 50% (nu 31.1%) din totalul de 5.9 milioane (adica din segmentul national)... Mai pe romaneste : erau aproximativ 12 milioane de telespectatori in fata tv-ului... nu 18 mil ....
  • Argus2013 Argus2013
    Scoala Pro: este meritul lui Sarbu ca a invatat rigoarea televiziunii. Dar, dincolo de asta, munca echipei conteaza enorm. In televiziune, nu faci nimic daca ai: operator, editor de montaj, prezentator, etc. SEF, ci, un om talentat si platit onest si la timp pe functia in care l-ai angajat.
    Nu subscrie nici la ideea ta legata de lipsa de carisma. Daca ar fi as show-ul ar fi rigid. Ori asta sigur nu e, dupa cum nici glume de sofer de tir n-am vazut la "Romanii au talent".
    Dan: daca esti un scenarist bun, astept sa iti citesc poantele. Daca tii le va interpreta Pavel Bartos, le vom urmari cu totii(garantat, va scrie si despre ele.)
  • Radu09 Radu09
    Romanii au talent e un divertisment ,ciudat e Antena3 , de se afla in top5
  • dan dan
    Poantele lui Pavel Bartos sunt scrise de un scenarist iar el nu este decat un bufon care recita o poezie menita sa faca publicul sa hahaie.
  • drogatu drogatu
    normallll ca Romania danseazaaaaa... oau da ce bun e prafu asta.........
  • Sorinel D Sorinel D
    Deci, editia aceasta a fost cea mai vizionata. Saptamana trecut, parca, "Romania danseaza" a batut recordul de audienta de la Antena 1.
    Oare de ce nu avem "Romanii au talent" si "Romania danseaza" in aceeasi zi, la aceeasi ora ? Atunci vedem cine face cea mai mare audienta...
  • Radu100% Radu100%
    Pavel Bartos NU are carisma? Sa fim seriosi, eu ma mai uit la Romanii au talent ptr poantele lui Bartos, este un actor foarte bun.
  • UnPixelAlbastru UnPixelAlbastru
    Cine a fost pe locul 6 dupa Antena 1 si la ce diferenta?
    Pentru ca in ritmul asta in curand nu va mai raspunde nimeni la intrebarea "Antena 1 e aici?"

Trimite un comentariu

sus