Skip to main content

ColonHelp a pierdut procesul împotriva Wordpress

 

wordpress-plugins-500x250Verdict final în procesul ColonHelp vs. Wordpress. Compania românească Zenyth Pharmaceuticals, producătoarea suplimentului alimentar ColonHelp, care a dat în judecată platforma Wordpress pentru a afla identitatea unui blogger critic la adresa produsului şi a-l acţiona în instanţă, a pierdut procesul, scrie Think Outside The Box.

Publicitate

Potrivit avocatului Wordpress, Cristina Văsieşiu, acţiunea a fost catalogată ca neîntemeiată, iar Zenyth urmează să plătească cheltuieli de judecată în valoare de 2.500 de dolari.

La sfârşitul anului trecut, compania Zenyth Pharmaceuticals, producătoare ColonHelp, a dat în judecată WordPress pentru a închide blogul Insula Îndoielii sau să dezvăluie identitatea autorului său, de la care pretindea daune în valoare de 100.000 de euro pentru prejudiciile aduse produsului ColonHelp, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • kiko kiko
    aceeasi soarta o sa o aiba si procesul antena 3 impotriva paginii de media in care felixeanu ii acuza pe altii ca spun cu voce tare ce mizerii sunt difuzate pe teveu si ce comercianti le gireaza platind publicitate.
  • Cristian Mezei Cristian Mezei
    Bogdan, sursa: http://totb.ro/wordpress-a-castigat-procesul-cu-producatorii-colonhelp/
  • Mihnea Mihnea
    Procesul era rizibil de la inceput. Totusi e bine ce s-a intamplat. Sper sa apara mai multe bloguri de genul acela, probabil tot la adapostul anonimitatii. Daca eu as scrie chestii de genul acela la mine pe blog, presupun ca, chiar daca as fi dat in judecata si as castiga procesul, compania ar apela la alte "metode de convingere"... din pacate mult mai eficiente impotriva unui singur individ
  • Bogdan Bogdan
    De ce nu dati un link catre site-ul de unde ati preluat stirea?

Trimite un comentariu

sus