Skip to main content

Fostul preşedinte SOTI a încetat din viaţă

 

Mircea Stoian
Mircea Stoian alături de Andreea Berecleanu la evenimentul „20 de ani de la lansarea SOTI” - Sursa foto: Facebook/Televiziunea SOTI

Publicitate

Mircea Stoian, fostul preşedinte al postului de televiziune SOTI, a încetat din viaţă la vârsta de 71 de ani. Trupul neînsufleţit a fost depus la capela Cimitirului Bellu. Slujba de înmormântare va avea loc mâine, 14 martie, la ora 11.00.

Mircea Stoian a fost preşedintele TV SOTI pe toată perioada în care televiziunea a emis: 1991 - 1994.

Mircea Stoian a trimis şi un mesaj de la revedere familiei şi tuturor cunoscuţilor săi:

Dragi membri ai familiei, dragi prieteni

Plec dintre voi pentru că aşa trebuie să se întâmple. Vreau să-mi iau rămas bun de la voi aşa cum se cuvine şi doresc să vă mulţumesc pentru că mi-aţi fost alături şi pentru toată afecţiunea pe care mi-aţi dăruit-o. Rămâneţi cu bine, Dumnezeu să vă ocrotească

Televiziunea SOTI a fost o pepinieră de vedete pentru marile televiziuni. La acest post s-au lansat personalităţi precum Andreea Esca, Andreea Berecleanu, Lucian Mândruţă şi Răzvan Dumitrescu.

Dumnezeu să-l odihnească.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ion flueras ion flueras
    Dumnezeule, cum pleaca din viata EROII ce au facut sa fie foarte apreciata SINGURA reusita al celor 49 de grevisti ai foamei din Piata Universitatii,batuti cu atata vasmasie de mineri.Ca Presedinte al As. Rev 21 Dec "Piata universitatii" sant fericitr ca FETELE NOASTRE care auvut curaj ASTUNCI, au ajuns vedete ACUM.Mircea Stoian va ramane VESNIC in inimile noastre pentru ca a fosta si va fi OMUL D.lui Ratiu care a dorit o Romanie DESCATUSATA.Dormi in pace MIRCEA, TEVOM URMA CU TOATA pia universtatii care ti-a dat puterea.fIE CA Roamnii sa-si aminteasca de acste sacrificii.AMIN!
  • Maya Maya
    D- Zeu sa-l odihneasca in pace.
  • Camellia Camellia
    Dzeu sa-l ierte

Trimite un comentariu

sus