Skip to main content

Realitatea TV dă în judecată Kantar Media, firma care măsoară audienţele TV

 

Sursa foto: Realitatea.net
Sursa foto: Realitatea.net

Publicitate

Compania Realitatea Media a decis să dea în judecată societatea Kantar Media Audiences pe care o acuză de nereguli în măsurarea audienţelor posturilor de televiziune, scrie Realitatea.net.

De unde a pornit totul? Realitatea Media: "În data de 26 februarie 2013, potrivit datelor Kantar Media - societatea care se ocupă de măsurătorile privind audienţa posturilor tv - Realitatea TV ar fi avut o audienţă de 0,0 vreme de 45 de minute, adică în intervalul respectiv de timp a avut mai puţin de 8 telespectatori".

Realitatea Media solicită Kantar Media daune morale de 10 milioane de euro pentru prejudiciul cauzat.

"Măsurătorile efectuate, dar mai ales rezultatele acestora nu sunt decât o manevră dolozivă a acestei societăţi de măsurare a audienţelor TV, manevră menită să determine o scădere sau chiar o distrugere a unui post de televiziune notoriu cu scopul fraudulos de a creşte ratingul altor posturi de televiziune, pentru manevrarea bugetelor de publicitate ale companiilor solicitante de servicii de publicitate", mai menţionează plângerea.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • matrox matrox
    Pe linga banii angajatilor dati afara mai sunt si banii corespondentilor din tara care nu au intrat pe carduri din data de 15 februarie, de aproape 3 saptamini...poate ii intreaba cineva pe conducatorii Realitatii Tv...ops, dar cine sunt conducatorii? Toti se lauda ca sunt patroni, dar cand trebuie platite salariile nu mai raspunde nimeni la telefon. Sa fie Gusa sau Vintu(copii lui Vintu)?
  • ANUTA ANUTA
    nu prea cred ... oare Oana Dobre sia primit bani!!?? http://www.paginademedia.ro/2012/12/jurnalista-oana-dobre-cere-falimentul-realitatea-tv/
    M am uitat si eu la Realitatea tv asa de la la ora 13 si pana pe la 21 si ce constatai ca era un reporter acolo pe nume Cristian Vasilcoiu care "saracu" avea Live din ora in ora sau de doua ori pe ora cand era un breaking news cand era Live de pe teren cand in Redactia de stiri ...nu stiu dar devenise omniprezent peste tot. Rusinica Producatorilor de la Realitatea Tv
  • serban serban
    Eram 24/24 cu ochii pe realitatea cand ma uitam cu cat venin ati infierat un partid politic. Ma uitam la iRealitatea cum orice masura era crucificata, intr-un moment in care daca iRealitatea s-ar fi ocupat de oameni sa le explice cot la cot cu politicienii ce pot face ca sa le fie mai usor in criza, au preferat sa dea cadre restranse cu citez: "zeci de mii de oameni protesteaza", cand eram acolo si vedeam ca sunt cateva sute. Sunt convins ca nu erau doar 8 spectatori. Este cert ca am dat pe DigiTV pentru ca sunt asa mai echidistanti si poti invata ceva de la ei si nu se cearta toata ziua si nu duc in derizoriu parerea invitatilor indiferent de care parte sunt.
  • drtg drtg
    @Iulia imi mentin parerea ca nu ai nicio tangenta cu aceasta industrie. Multe comentarii sunt doar la nivel de hai la noi sa discutam nimic.
  • tot eu tot eu
    te ai gandit ca poate radu nu are tastatura?
  • Sanda Sanda
    fata draga, tu esti o eroare a naturii
  • Sanda Sanda
    din pacate realitatea se DIZOLVA in suc propriu
  • Radu Radu
    Asra arata cat de mult se zbat sa livreze un produs de calitate. Asa ca de unde audiente? Distrusi.
  • Radu Radu
    Se fac deja demersuri pentru a se cere executarea silita a acestor nenorociti care nu vor sa plateasca preavizele si salariile din urma. Sper sa se concretizeze cat mai repede.
  • Radu Radu
    e greu sa fii semianalfabet? gandeste-te si spune-ne si noua, ca suntem tare curiosi
  • Ada Ada
    Mai Iulia, cu ce te ocupi tu? Pari usor deranjata...
  • Constanta Constanta
    Tare,asistentul din regie...statea pe Facebook(vezi poza)
  • Florin Florin
    cata, daca iti ies la numaratoare mai mult de 2 oua trebuie sa te autojuganesti
  • Florin Florin
    @catalin: bai parule, nu mai posta aici, esti praf
  • Florin Florin
    iulia, daca esti curioasa unde e tronul, eu te urc pe tron, dar numai sa-ti placa

Trimite un comentariu

sus