Skip to main content

Rezultate concurs: Cristi Tabără va realiza o emisiune de turism la TVR1

 

Foto: TVR
Foto: TVR

Publicitate

Televiziunea Română a ales proiectele câştigătoare pentru grila de emisiuni a TVR1, în urma cererii interne de ofertă. Printre câştigători se numără Beatrice Cioba, Cristian Tabără sau Ion Cărmăzan, după cum se arată într-un comunicat intern al televiziunii publice.

Pentru emisiunea de turism, Cristian Tabără a depus proiectul ”Exclusiv în România”, iar emisiunea se va difuza sâmbăta, de la ora 18.00. Comisia care a analizat proiectele a propus-o şi pe Monica Ghiurco drept producător cu o rubrică preluată dintr-un proiect propriu - ”Călător prin România”.

Emisiunea ”De la A la infinit”- in memoriam Tudor Vornicu, propusă de Ştefan Stănescu şi Ion Cărmăzan a câştigat concursul proiectelor de divertisment. Emisiunea va fi completată cu rubrici preluate din proiectul ”Magazinul de amintiri”, propus de Carmen Bărbulescu. Emisiunea va fi difuzată duminica, de la ora 16.00.

Răzvan Butaru a câştigat la secţiunea reportaj-anchetă, cu ”Dosar România”, în timp ce Raluca Rogojină şi Adriana Oprea Popescu vor realiza ”Dispăruţi fără urmă”, la aceeaşi secţiune.

Proiectul propus de Beatrice Cioba pentru emisiunea de sănătate, ”Medicina în familie”, a fost desemnat câştigător şi se va difuza lunea, de la ora 17.00. Din partea comisiei de selectare a proiectelor au mai fost propuse rubrici realizate de Adina Slave, Bogdan Ghiţulescu şi Răzvan Petrişor.

Pentru formatul de magazin sportiv şi pentru revista presei nu au fost desemnaţi câştigători. Emisiunea sportivă, care ar urma să se desfăşoare duminica de la ora 19.00, va fi din nou scoasă la concurs în perioada următoare.

În etapa a doua, a selecţiei de programe, se vor stabili echipele de producţie, alegerea prezentatorilor/moderatorilor, titlul final şi alocarea resurselor de producţie. Convenţiile de producţie se vor încheia pentru opt ediţii, cu posibilitate de prelungire. Alocarea resurselor pentru fiecare proiect se va face în urma negocierilor cu echipa de producţie, în limita bugetului canalului şi a resurselor tehnice disponibile.

Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com
viewscnt

Comentarii

  • nadia nitov nadia nitov
    pentru tabara sorel: sa-i dea viata dupa caracterul lui!
  • nadia nitov nadia nitov
    bani sunt cu lopata atata timp cat zgabercea si-a pus cel mai scump parchet din lume in biroul de la et 11. toti noii directori si-au refacut birourile cu cele mai scumpe materiale posibile. si toti, fara exceptie si-au facut un dus! :( au micsorat salariile celor cu salarii mici si pe ale pilelor le-au lasat cat erau. cum sunt vreo 2000 de pile cheltuielile actuale cu salariile lor sunt mult peste cele cu aia vechii prost platiti. asa ca bani SUNT! si se sifoneaza intr-o veselie! dar totul este cu acceptul parlamentului. asa ca...
  • Horea Horea
    @udialan

    Nu mai trebuie sa-l citesc. L-am inteles din prima (citire).

    Nu sustin ca n-are deloc dreptate. Cu siguranta nu lucreaza in TVR.

    Daca ar fi acolo, in ruptul capului, n-ar propune ceva de genul : " Daca nu ganditi voi, cumparati un format".

    Partea economica sau financiara a TVR-ului, e totusi o PROBLEMA reala si nationala in acelasi timp. Deci nu e o ... poveste!
  • Catalin Catalin
    De ce nu isi mai are locul in grila TVR 1 emisiunea de cultura, urmarita de multa lume, OMUL SI TIMPUL. O vrem inapi in grila tot sambata, daca nu sa fie transferata pe TVR2 sau TVR3 sambata intre aceleasi ore ca inainte.Multumesc
  • udialan udialan
    @HOREA - mai citeste l o data pe @George si vei vedea niste chestii ...mari! lasa prejudecatile, nu trb sa fie omul specialistul lui peste ca sa aiba o parere buna! iar povestea ta cu "economii financiare"!!! suna ca aia cu "stabilitatea" de o tot auzim la "baronii" din politica! ...si de unde pana unde ca ti trb carute de euroi ca sa faci o chestie macar...digerabila, la care sa nu te uiti in sila! caci oricum la tvr se uita in principal cei care INCA nu au cablu tv! caci stii, in RO sunt semeni de ai nostri care nu au...curent electric! sau altii care NU au vazut in viata lor cum arata un televizor! sau care nu au vazut un tren!!!...
  • Horea Horea
    Eati cam cazut de pe ... LUNĂ!

    In TVR e planificat sa se faca, "in draci", economii financiare.

    De unde bani pentru un format de genul ROMANII au TALENT?
  • GEORGE GEORGE
    NU, acestea nu sunt proiecte pentru CANALUL 1 AL TELEVIZIUNII NATIONALE! Sunt foarte slabe, se pare ca nimeni nu mai gandeste creativ in aceasta institutie. Daca alte televiziuni au cate o mare emisiune de divertisment (ori chiar mai mult) TVR ce are? O data-n viata? Sa fim seriosi, emisiunea asta deja este plictisitoare. Bine ca am scapat si de Bitman, dar nu scapam de Almasan. Dupa Surprizele Andreei , nu mai puteti veni cu ceva? Daca nu ganditi voi, cumparati un format. Voua v-ar fi stat bine cu acest format national ROMANII AU TALENT. Inventati ceva grandios, aveti aceasta datorie, ceva care sa-i bage in casa pe toti romanii o data pe saptamana.Nu prostiile astea cu comicii aia doi exprirati (Maria Buza si ala), astia care au o foame de bani de sunt gata sa stea si in patru labe.Iar o sa va vad cu Arhive (bune, dar nu abuzati) si alte chestii nesfarsite, vesnice, gen Suta la suta al acelui nebarbierit Catalin Stefanescu. Mai terminati, mai desprindeti-va din proiectul vostru invechit, ruginit si prafuit.

Trimite un comentariu

sus