Skip to main content

(P) Mai mult decat o gradină – o oază de relaxare

 
Carrefoour gradina 3
Carrefoour gradina 3

Publicitate

(P) Fie ca ai doar un balcon sau un teren in fata casei, gradinaritul poate fi o activitate relaxanta care sa iti aduca mare satisfactie. Cine nu se bucura, cand de la primele ore ale diminetii simte parfumul proaspat al florilor si poate petrece clipe de invidiat in micul sau paradis verde?

In primul rand, este bine sa implici intreaga familie in aceasta activitate. Intreaba-ti copiii ce culori de flori prefera si ce decoratiuni (pitici, albinute, buburuze, galetuse colorate).

Cand achizitionezi un set de unelte de gradinarit ai in vedere sa contina manusi de protectie si unelte chiar si pentru cei mici. Apoi, mergeti impreuna sa alegeti bulbii si semintele de flori preferate. Iti sugeram sa construiesti o bolta pe care sa se inalte iedera, trandafiri cataratori sau zorele si care sa imbrace cel putin jumatate din balcon. In felul acesta vei avea si umbra dar si soare. Iar efectul este incantator.

La plantarea florilor foloseste-ti imaginatia si creeaza mici jocuri de culoare. Narcisele, zambilele si lalelele pot fi o combinatie plina de prospetime si stil. Fa-i familiei tale o surpriza si planteaza pe langa flori si cativa arbusti fructiferi cum ar fi cei de zmeura sau mure.

Va fi o incantare ca in plina vara sa mancati fructe din propria voastra gradina, mai ales ca aceste plante nu necesita neaparat un mare spatiu. Ii poti planta chiar si intr-un ghiveci mai generos.

Daca ai mai mult spatiu sau beneficiezi de o mica gradina, ia in considerare alegerea unui gazon pe care sa amplasezi un balansoar. Cu siguranta cei mici vor fi foarte incantati.
De asemenea, arbustii ornamentali ocupa putin spatiu si iti ofera o explozie de culoare si parfum proaspat.

Cum ar fi daca sub acesti copacei inmiresmati ai aseza mobilierul de gradina, o masa cu 3-4 scaune unde sa puteti lua micul dejun sau petrece pur si simplu clipe de relaxare.

In functie de culorile florilor poti alege un mobilier verde care sa se integreze perfect in natura, alb, rosu sau chiar metalic. La o distanta de jumatate de metru de mobilierul de gradina planteaza niste trandafiri de un rosu intens pentru a da si mai multa culoare coltului tau de relaxare.

Rasfoieste un catalog de gradinarit cum ar fi cel oferit de Carrefour pentru a-ti face un prim plan pentru gradina ta. Apoi iti va fi usor sa achizitionezi tot ce ai nevoie daca profiti de ofertele speciale. In magazinele Carrefour vei gasi tot ce ai nevoie pentru gradinarit: de la unelte, la mobilier si pana la bulbi, butasi, arbusti si seminte de flori.

Transforma-ti gradina intr-o oaza de liniste parfum si culoare si profita de fiecare clipa pe care o petreci in micul tau paradis verde.

Rasfoieste catalogul de gradina disponibil AICI

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus