Skip to main content

România dansează, la distanţă pe primul loc în audienţe. Cea mai bună ediţie de până acum

 

romania danseaza - antena 1

Publicitate

AUDIENŢE. Emisiunea România dansează a pus Antena 1 pe primul loc în intervalul de difuzare al emisiunii. Concursul de dans a fost pe prima poziţie pe toate targeturile: naţional, urban şi comercial.

Dacă săptămâna trecută programul de dans era pe locul doi pe intersecţia cu filmul de pe Pro TV, emisiunea de aseară a fost lider pe toată durata de difuzare, inclusiv pe intervalul de bătaie cu filmul de pe Pro TV Misiune pe MS One.

A treia ediţie a emisiunii a adus, pentru Antena 1, cele mai bune audienţe de la lansarea programului.

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, audienţele România dansează.

LA NIVEL NAŢIONAL. Peste 2,2 milioane de români s-au uitat, în fiecare minut, la emisiunea jurizată de CRBL, Monica Petrică şi Mihai Bendeac. La nivel naţional, pe locul doi în clasament (la peste 600.000 de persoane în urmă) a fost Kanal D, care difuza Ochii din umbră, cu Ernest. Pro TV a fost pe locul trei pe întreaga ţară.

LA NIVEL URBAN. În oraşe, peste 1,3 milioane de telespectatori se uitau, în fiecare minut, la România dansează. Locul doi pe interval, Pro TV, avea aproximativ jumătate din audienţa Antena 1 pe intervalul show-ului.

SEGMENTUL COMERCIAL. România dansează s-a impus şi pe targetul comercial: 755.000 de telespectatori pe minut erau din segmentul 18-49 de ani (13,7 rating). Pe intervalul concursului de dans, Pro TV avea 506.000 persoane din acest segment (9,2 rating pe commercial).

Audienţele posturilor TV duminică, 31 martie, pe intervalul emisiunii România dansează:

NATIONAL URBAN
Antena 1 2.244.000 telespectatori pe minut (11,8 rtg) Antena 1 1.316.000 (12,6)
Kanal D 1.599.000 (8,4) Pro TV 734.000 (7)
Pro TV 1.479.000 (7,8) Kanal D 645.000 (6,2)
Prima TV 809.000 (4,3) Antena 3 353.000 (3,4)
Acasa TV 788.000 (4,2) Prima TV 324.000 (3)

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • andrei andrei
    @paul
    Asa este, sambata si duminica nu avem nimic interesant... sa nu mai zic de luni -vineri.
  • paul paul
    esti blonda ?
  • paul paul
    o emisiune care nu merita sa-i acorzi timpul de vizionare si cel mai rau ca e difuzata la sfarsit de saptamana la o ora de maxima audienta,ma asteptam fiind bendeag in juriu sa fie o emisiune antrenanta si nu plicticoasa si prea regizata cu filmari ale concurentilor cu luni in urma si prezentat ca si cum ar fi live.parerea mea ca nu am unde sa ma uit la tv sambata si duminica
  • Expertul Expertul
    si recunosc ca sunt platit de pro tv sa scriu aici
  • Expertul Expertul
    da imi fac mea culpa sunt un fan romania danseaza dar sunt platit de pro tv sa scriu aici recunosc
  • miruna miruna
    Romania Danseaza un show de nota 10. profesionalismul si a spus cuvantul. am vazut o editie cu toate ingredientele si cel mai important o editie naturala.
    nu ca regiile de doi lei de la Romanii au talent.
  • eu eu
    smiley nu are umor, e doar frumusel
  • tomdegetelul tomdegetelul
    smiley are umor?omg esti o prostevista trista daca smiley are umor
  • Anelissa Anelissa
    Foarte adevarat graiesti Alexx, RD este un show mult mai bun decat Romanii au (cica) talent!!!
  • lucia lucia
    foarte frumoasa emisiunea; foarte bine montata; mi-au placut mult concurentii; momentele sunt bine alese; Bendeac e un histrionic simpatic, amuzant, iar doamna balentului romanesc da prestanta show-ului. au facut treaba buna!
  • Centralista Centralista
    Macar Bartos si Smiley au oaresce umor. Intrati putin pe pagina de facebook a lui CRBL si cea de la Romania Danseaza ca sa vedeti cum sunt percepute incercarile lor de a fi amuzanti si ce mojicii se trantesc la adresa celor care contesta competenta juriului si ii critica prestatia. Emisiunea are audienta deocamdata pentru ca fenomenul acesta oarecum subteran al dansului (mai ales cel practicat de adulti, nu de copii la diverse palate) a fost scos pentru prima data la lumina, si toti iubitorii se bucura. Dar cu prestatii ale juriului cum au fost cele din primele 3 editii, ratingul va cadea dramatic. Mai ales ca de vorbit vorbesc cei doi nespecialisti, iar adevarata experta tace cam mult.
  • cucuta cucuta
    adevarat:))
  • Expertul, Expertul,
    @Sorin, ai dreptate, bendeac nu poate iesi din rolul fernando de la caransebes. cat de jalnici sunt antenistii! sa comentezi favorabil antenei1 cu identitatea altei persoane.
  • Alexx Alexx
    Vaaaaai, dar ce-avem noi aicea? Doar niste postaci protevisti care se oftica... Acuza RD ca dau umplutura si parerile rudelor concurentilor??? Interesant, dar nu sufla o vorba despre tonele de umplutura de la Romanii au (cica) talent, unde sunt aratati mai mult Smiley si Bartos decat concurentii, sau de megaumpluturile de la Dansez pt. tine, unde trece cam un sfert de ora intre doua dansuri, intre timp prezentand toate neamurile concurentilor, plangand in batistute...
  • mad79 mad79
    nu stiu cum se face,dar de fiecare data cand vreau sa ma uit,ii vad fata lui Bendeac si ma razgandesc imediat!
    Nu am nimic cu,concurentii,sunt sigurca stiu dansa,dar juriul este intr-un picior!

Trimite un comentariu

sus