Skip to main content

VIDEO. The Money Channel se relansează astăzi

 

Mircea N. Stoian lansează în această seară emisiunea ”Pressing”
Mircea N. Stoian lansează în această seară emisiunea ”Pressing”

Publicitate

Postul de televiziune The Money Channel se relansează astăzi, funcţionând pe o licenţă a Realitatea Media, după cum anunţă site-ul realitatea.net. Postul îşi propune o ”reinventare ca singurul canal de business din România”.

"Abordarea problemelor macroeconomice va rămâne în politica acestui post, dar se adaugă o abordare a problemelor concrete cu care se confruntă antreprenorii mici şi mijlocii. Publicul ţintă este undeva la 2 milioane şi jumătate de oameni", spune Dan Muşetoiu, director programe The Money Channel, citat de realitatea.net.

În varianta relansată, la postul TV vor avea emisiuni Daniel Apostol, Radu Preda, Mircea Stoian şi Andrei Gheorghe, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Mircea Stoian, fostul asistent al lui Daniel Capatos, va avea o emisiune de revista presei la noul The Money Channel. Aceasta se va numi "Pressing".

Programul lui Mircea Stoian va fi programat seara, dar nu la bătaie cu Mircea Badea şi Radu Banciu, ci mai devreme, de la ora 22.00.

RELANSARE. Postul The Money Channel, din grupul Realitatea se relansează cu sprijinul financiar al omului de afaceri Muhammad Murrad. Murrad are afaceri în turism şi este proprietarul hotelului Phoenicia.

În urmă cu câteva luni, echipa The Money Channel a plecat în grup pentru a lansa un nou post, Money.ro, după cum Paginademedia.ro a scris aici. De atunci, The Money Channel difuzează numai reluări de la Realitatea TV.

Andrei Gheorghe, talk-show. Daniel Apostol, emisiunea principală a postului

Andrei Gheorghe va realiza un talk-show de platou, cu invitaţi, în noua formulă a postului.

Talk-show-ul principal al staţiei va fi realizat, prin rotaţie, de Daniel Apostol (director general al staţiei) şi de Radu Preda (de la revista economică Finanţiştii). Daniel Apostol va fi gazda emisiunii de luni până miercuri, în timp ce Radu Preda va prezenta joi şi vineri.

Studiourile noului The Money Channel sunt în Piaţa Floreasca, de unde emitea fostul 10 TV (post al RCS condus de Radu Moraru, un proiect abandonat).

Citeşte şi:

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com
viewscnt

Comentarii

  • Florin Ghioca Florin Ghioca
    ii rog pe colegi sa aprobe comentariile lui mircea max, chiar daca ma injura. nu e nicio problema. nu stiu cum de i-am picat asa cu tronc, dar zic sa-l lasam sa refuleze. :)
  • mircea max mircea max
    pt geo anti limonada> de loredana stefu nu iti place...la pupitru? mie da, e foarte buna si telegenica.
  • Lucian Lucian
    Tare rau comentariul tau,ma doare burta de atata ras.....
  • Geo anti limonada Geo anti limonada
    Si nici femei atractive nu au la pupitru... Am avut prilejul s-o aud de aproape pe Diana Florescu, ce e la gura ei nici la tatele de la Ciorogarla nu auzi... Singura femeie adevarata din bransa e Ana Maria Tepus, care apare doar la b1 :)
  • claudiu claudiu
    Nu o sa tina prea mult, cam cat a tinut 10Tv. La asa oameni si emisiuni asa spectatori sau deloc. Daca Musetoiu e director de programe vai de emisiuni.
  • udialan udialan
    STOIAN FACE program de CULTURA, nu? ...tocmai am auzit ca l a avut invitat la debut pe un alt ilustru om de cultura, Costin Marculescu!!
    Maine vine academicianul Ogica, azi n a putut, e la un vernisaj in aula Capatos!
  • ionut ionut
    e facut in ton cu melodia : .,....ia shwaorma si kebabu
  • Florin Ghioca Florin Ghioca
    eu pot sa iti multumesc linistit, ca nu ma dor degetele sa scriu, insa greseala de editare despre care spui a fost corectata inainte de a reveni eu aici. :)
    dar uite, azi sunt generos! :) Multumesc! :)

    PS: cata vigilenta, dom'le! :D
  • OBSERVATOR MEDIA@TVR OBSERVATOR MEDIA@TVR
    Platourile Money Channel sunt execrabile.Aparatura toata este re-re-refolosita,decorurile saracacioase sunt facute de niste arabeti de-ai lui Murad,asa cum se pricep ei.Pompierii,daca ar trece pe acolo,nu si-ar da acordul de functionare.Tara asta este in lumea a treia si pentru ca unii straini isi permit sa vina cu tupeu sa faca asemenea"investitii" Trebuie sa ai o mare nevoie sa pleci de acasa ca sa mergi in locul ala saracacios, intunecos si cu iz de vechitura.O sa fie circ mare de acum inainte,doar au sosit mariontele.
  • M M
    Florin Ghioca, e bine ca ai corectat dupa ce ti-am atras atentia. Puteai sa spui macar „multumesc„ :)
  • bahmuteanca bahmuteanca
    Poate sa se relanseze de 100 de ori, daca in grila operatorului de cablu/DTH este pe canalul 123 din 134, sa zicem, iar Realitatea si RTVul sunt pe canalele 8 si 9, ce canal credeti ca este mai usor sa accesez!?
  • Florin Ghioca Florin Ghioca
    noi da. tu? :)
  • M M
    Pai se relanseaza astazi sau se relanseaza in curand. voi cititi ceea ce scrieti?
  • Andrei Andrei
    Foarte slabă prima zi! “Dezamăgitor” e prea puțin zis. Până acum am văzut doar studiouri mici și întunecate (cam ca cele din care prezentau programul serii crainicele de la TVR, Antena 1 și Tele 7 în anii ’90), o grafică cam jenantă, emisiuni irelevante pentru un post care se dorește de business (niște „talk-show-uri” doar de dragul de a vorbi vorbe la televizor), știri puține și cam la fel de irelevante. Păcat, pentru că eu chiar îmi pusesem speranțe. Au ident-uri bune și promo-uri promițătoare, dar deocamdată cam atât. Și doar o țară ca România poate avea două televiziuni axate pe economie, fără ca niciuna dintre ele să afișeze cursul valutar pe grafică.

Trimite un comentariu

sus