Skip to main content

10 Mai. Cum îl vede TVR pe miliardarul Ioan Niculae, urmărit penal pentru subminarea economiei naţionale: un om cu iubire de părinţi, care face gesturi minunate

 

ziarulteleormanul.ro
ziarulteleormanul.ro

Publicitate

DERAPAJ LA TVR. TVR îi face o imagine bună lui Ioan Niculae, în emisiunea O dată-n viaţă, pe care compania miliardarului o sponsorizează.

La ediţia din 26 aprilie, Iona Niculae a intervenit prin telefon şi a promis o sală de Internet pentru copiii dintr-o şcoală săracă din Republica Moldova. În emisiune, actriţa Ileana Popovici - "consăteană" lui Niculae din Buturugeni, judeţul Giurgiu - a plâns, apoi a lăudat, zâmbind, iubirea pentru părinţi a omului de afaceri.

Mulţumirile realizatoarei pentru sponsor: "Absolut minunat gestul dumneavoastră. (...) Este într-adevăr un moment emoţionant, un sprijin venit din partea companiei InterAgro prin preşedintele său, domnul Ioan Niculae", scrie HotNews.ro.

Compania InterAgro, a omului de afaceri Ioan Niculae, sponsorizează în calitate de coproducător sezonul actual al emisiunii O dată în viaţă de la Televiziunea publică. Sponsor fiind, Ioan Niculae - singurul român rămas în topul miliardarilor Forbes şi urmărit de procurorii DIICOT într-un caz de subminare a economiei naţionale - are intervenţii în emisiune.

Cum este prezentat la Televiziunea publică miliardarul Ioan Niculae, urmărit penal pentru subminarea economiei naţionale: un om cu iubire de părinţi şi care face gesturi minunate


PRIMA TELEVIZIUNE A ROMILOR. Sutka City TV, o televiziune dedicată exclusiv romilor, a fost lansată la Paris, având ca scop principal să arate "adevărata faţă a romilor", potrivit unui reportaj realizat de France 24, citat de Mediafax.

Lansată în septembrie 2012, la Paris, Sutka TV este "prima televiziune dedicată exclusiv romilor", potrivit patronului ei, Andrijano Dzeladin. "Este prima televiziune din lume dedicată romilor, am investit în ea tot ce aveam, toate economiile mele", spune acest rom originar din Macedonia, într-un interviu pentru France 24.
O televiziune dedicată exclusiv romilor, Sutka City TV, lansată la Paris


FACEBOOK, O NOUĂ ACHIZIŢIE. Facebook se află în negocieri avansate pentru achiziţia companiei israeliene Waze, specializată în navigaţie prin satelit, la un preţ între 800 de milioane şi 1 miliard de dolari, potrivit presei israeliene, citată de Mediafax.

Waze şi Facebook au încheiat un parteneriat în octombrie 2012, când compania israeliană a lansat o variantă îmbunătăţită care permite utlizatorilor să furnizeze informaţii despre traseul lor prietenilor de pe Facebook. Achiziţia ar fi a treia în Israel pentru Facebook. Compania americană a cumpărat Snaptu în 2011 pentru 70 de milioane de dolari şi Face.com în 2012 pentru 60 de milioane de dolari.

Facebook negociază achiziţia unei companii din Israel pentru până la 1 miliard de dolari


RECOMANDARE DE LA CENTRUL WIESENTHAL. Centrul Simon Wiesenthal, care urmăreşte criminalii de război nazişti, a solicitat miercuri reţelelor de socializare, mai ales reţelei Twitter, să retragă postările ce "incită la ură", scrie Mediafax.

Această organizaţie a identificat pe Twitter, în 2013, aproape 20.000 de cuvinte-cheie cu referire la terorism sau extremism, adică o creştere de 30% în raport cu anul trecut.
"Dacă vrem să complicăm viaţa recrutorilor de terorişti, avem nevoie ca Facebook, Google, Twitter şi YouTube să acţioneze", a declarat Abraham Cooper, preşedinte asociat al Centrului Wiesenthal, în timpul unei reuniuni, la Washington.
Reţelele de socializare sunt îndemnate de Centrul Wiesenthal să retragă postările ce incită la ură


NOI ÎMBUNĂTĂŢIRI PENTRU YAHOO. Directorul general al Yahoo, Marissa Mayer, va prezenta în următoarele luni îmbunătăţiri ale serviciului de căutare, pentru acces mai uşor la informaţii de pe dispozitive mobile, intensificând eforturile de a ajunge din urmă Google, scrie Mediafax.

Unele dintre modificări sunt dezvoltate în colaborare cu Microsoft, cu care Yahoo are un acord de parteneriat în domeniul serviciilor de căutare, iar altele sunt realizate doar de Yahoo.
Yahoo va prezenta în următoarele luni îmbunătăţiri ale serviciului de căutare

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Observator Observator
    In afara de TVR, Niculae mai e ridicat in slavi si de alti mari "jurnalisti" cu care suntem onorati ca suntem contemporani: Rares Bogdan si Andreea Cretulescu (Realitatea TV) si Daniel Apostol (Money Channel). Cine stie la cate chefuri au fost cu el, cine stie ce sponsorizari or fi primit... Cert e ca Niculae se vaita peste tot cat e de persecutat de serviciile secrete si de statul roman, dar nu explica deloc inregistrarile aparut in presa, in care decidea el cine trebuie sa fie numiti directori pe la niste companii de stat!!!
  • livia pila livia pila
    O data-n viata. Singura emisiune agreata de doi giganti ai gindirii romanesti-Elwis Saftoiu si Victor Ciutacu, Ce mai conteaza restul?

Trimite un comentariu

sus