Skip to main content

17 Mai. Fostul preşedinte al Dinamo a cumpărat studiourile de film Kentauros

 

video advertising tv

Publicitate

TRANZACŢIE. Fostul preşedinte al clubului de fotbal Dinamo, omul de afaceri Dragoş Săvulescu, este noul proprietar al studiourilor de film Kentauros, din comuna Ştefăneşti (Ilfov), achiziţia acestora fiind una dintre cele mai importante tranzacţii din industria cinematografică locală din ultimii ani, scrie Wall-Street.ro.

"Studiourile Kentauros sunt extrem de importante pentru că oferă posibilitatea propriei producţii cinematografice şi reprezintă un interes major pentru casele de producţii internaţionale", a precizat Săvulescu.


Omul de afaceri este interesat de doi ani de industria cinematografica romaneasca.
Fostul presedinte al Dinamo, Dragos Savulescu, a cumparat studiourile de film Kentauros


REVENIRE. Cântăreaţa americană Christina Aguilera se află în negocieri avansate cu directorii postului NBC pentru a reveni în juriul emisiunii-concurs "The Voice", scrie Wall-Street.ro.

Christina Aguilera, în vârstă de 32 de ani, a renunţat la rolul de jurat pentru sezonul din acest an al emisiunii "The Voice", pentru a-şi promova cel mai recent album de studio, "Lotus", printr-un turneu nord-american. Cântăreaţa a făcut parte din juriul emisiunii "The Voice" în primele trei sezoane ale show-ului.
Christina Aguilera, in negocieri avansate pentru a reveni in juriul The Voice


ACHIZIŢIE. Mircea Popa, proprietarul EnergiCo Holding ş deţinător al mai multor apartamente în Bucureşti şi în afara Capitalei, a cumpărat de la tânărul de 23 de ani Laurenţiu-Victor Balaşa proiectul e-redus.ro, site de reduceri colective.

e-Redus.ro are afaceri anuale de circa 200.000 de euro şi funcţionează cu o marjă de profit de circa 10-12%, conform fondatorului. Proiectul are cinci angajaţi deşi, anterior, a cumulat până la 15.
Milionarul in imobiliare Mircea Popa cumpara E-redus.ro si vrea sa lanseze zeci de site-uri


LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus