Skip to main content

22 Mai. Elan Schwartzenberg a anunţat CNA că este proprietarul mărcilor Realitatea

 

elan_schwartzenberg_capital
Sursa foto: Capital

Publicitate

ELAN, ANUNŢ CĂTRE CNA. Elan Schwartzenberg a înştiinţat, marţi, Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) că este proprietarul tuturor mărcilor Realitatea Media, precizând totodată că orice solicitare de autorizare a unei televiziuni cu denumirea Realitatea Plus necesită acordul său, relatează Mediafax.

Schwartzenberg face trimitere şi la soluţia pronunţată luni de Curtea de Apel Bucureşti, prin care acest contract de cesiune de mărci, "având ca obiect transferul tuturor drepturilor şi obligaţiilor asupra mărcilor Realitatea Media, îşi păstrează pe deplin valabilitatea, titular cu drepturi depline asupra mărcilor Realitatea Media fiind în acest moment societatea Win Win Business & Lobby Company Limited".


Totodată, Elan Schwartzenberg atrage atenţia cu privire la faptul că "societatea Realitatea Media SA nu mai deţine în proprietate mărcile Realitatea Media".
Elan Schwartzenberg a înştiinţat CNA că este proprietarul tuturor mărcilor Realitatea


SCHWARTZENBERG VREA CA REALITATEA SĂ EMITĂ SUB ACEEŞI SIGLĂ. Elan Schwartzenberg, care, printr-o decizie a Curţii de Apel Bucureşti (CAB), a devenit proprietarul a 126 de mărci ale Realitatea, a declarat pentru Mediafax că doreşte continuarea emisiei Realitatea TV cu actuala siglă, precizând că, din ziua preluării acestei televiziuni, a avut doar probleme.

Curtea de Apel Bucureşti (CAB) a decis că 126 de mărci ale Realitatea sunt deţinute de societăţile E-Boutique KFT şi Win Win Business, controlate de Elan Schwartzenberg, însă Cozmin Guşă, acţionarul majoritar al Realitatea Media, spune că această decizie este "procedurală" şi "nu-şi va produce efectele".
"În ce mă priveşte, ştiu că am amenajat integral actualul sediu, am achitat un an salariile la zi, am plătit multe din datoriile acumulate înainte să preiau şi cred că am fost aproape neimplicat în politica redacţională, pe şleau libertate totală; mai mult, la momentul plecării mele am lăsat în cont suma de 1,7 Milioane de euro!”, a declarat Elan Schwartzenberg pentru Mediafax.
Elan Schwartzenberg: Doresc continuarea emisiei Realitatea TV sub actuala siglă


 BOBBY PĂUNESCU A ÎNFIINŢAT UN NOU STUDIO. Compania americană Solar Entertainment Group şi Mandragora Studios (detinuta de Bobby Păunescu) au bătut palma cu proprietarul Studiourilor Kentauros, Dragoş Savulescu. Ei au înfiinţat Solar Entertainment Group, un studio complex, full-service, ce ofera servicii de calitate pentru producţii de film, TV, reclame şi videoclipuri, scrie Evenimentul zilei.  “Infiintarea Solar Studios reprezinta un pas extrem de important pentru dezvoltarea trustului nostru”, a precizat Bobby Paunescu. Bobby Păunescu şi Dragoş Savulescu, parteneri la una dintre cele mai importante case de producţii


CELE MAI VALOROASE BRANDURI. Apple a rămas cel mai valoros brand din lume, fiind evaluat în acest an la 185 miliarde de dolari, cu 1% mai mult comparativ cu 2012, în timp ce Google, plasat pe poziţia a doua, a avansat cu 5%, la 113,67 miliarde de dolari, potrivit studiului BrandZ Top 100, citat de Mediafax.

Valoarea combinată a brandurilor din Top 100 se situează la 2.600 de miliarde de dolari, în urcare cu 77% faţă de 2006, arată studiul, realizat de compania Millward Brown Optimor pentru grupul WPP.
Podiumul este completat de IBM, cu 112,54 miliarde de dolari. Google a făcut schimb de locuri cu IBM, care ocupa în precedenta ediţie a studiului locul secund.
Apple rămâne cel mai valoros brand din lume, fiind evaluat la 185 miliarde de dolari. Cine se mai află în top

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Just me Just me
    http://www.realitatea.net/cozmin-gusa-despre-viitorul-realitatea-tv_1186778.html
    Spune mori tu Gusa ca nu ai inregistrat intarzieri salariale!!! Si mai spune sa mori tu cat esti de corect fata sa angajati/fosti angajati, ca viitori...doar daca ai boala pe cineva il recomanzi la uzina realitatea sa patronata de Dana Ionescu, zisa si Dana secretara!
  • matrox matrox
    Sper ca dl Elan Schwartzenberg sa-si intre in drepturi cat mai repede si sa "zboare" din redactie "echipa" de distrugatori amatori ai televiziunii Realitatea tv...
  • gicu gicu
    Cretuleasca si cu Rares B s-au facut mici..mici... mici de tot....
  • Observator Observator
    Elane, zi cum ramane cu Cretuleasca si cu Rares Bogdan?! Manastire e baiat valabil, Bichir e istorie, Felix Rache e nevinovat...
  • Z Z
    Adevarul este ca atat timp cat a fost Elan a fost bine. Cei de acum te da afara si nici nu iti platesc salariu pt care ai muncit.

Trimite un comentariu

sus