Skip to main content

9 mai. Magiunul de Topoloveni, promovat în Rusia, Elveţia şi Norvegia pe bani europeni

 

Magiun-Topoloveni-RomaniaPESTE HOTARE. Comisia Europeana a aprobat României un program de promovare a produselor agricole în Elveţia, Norvegia şi Federaţia Rusă, în valoare de totală de circa 4,2 milioane de euro, din care partea aferentă României este de 980.000 de euro, scrie DailyBusiness.ro.

Publicitate

Programul este derulat de producatorul magiunului de Topoloveni - SC Sonimpex Topoloveni SRL, în comun cu un consorţiu de producători din Grecia.

Produsele ce vor fi promovate prin program sunt romanesti, respectiv Magiunul de prune Topoloveni, si grecesti, adica diferite produse cu denumire de origine protejata si de indicatie geografica protejata. tarile vizate de program sunt Elvetia, Norvegia si Federatia Rusa.


Magiunul de Topoloveni, promovat in Rusia, Elvetia si Norvegia pe bani europeni


OPINIE. Judecătorul Ana Otilia Bomboş de la Tribunalul Bucureşti s-a exprimat faţă de Dan Voiculescu, audiat ca martor în dosarul Loteria II, că nu înţelege de ce presa intervine sau se exprimă în chestiuni judicare, arătând că "presa ar trebui să-şi vadă de treburile ei", scrie Mediafax. Instanţa i-a citit din oficiu lui Voiculescu declaraţia dată în 16 aprilie 2007 unui procuror al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA).

Dan Voiculescu a spus că îşi menţine integral declaraţia dată la acea vreme şi a mai arătat că nu înţelege de ce a fost nevoie de emiterea unui mandat de aducere. El a arătat că presa a aflat despre acest aspect, motiv pentru care, în opinia sa, a furnizat în spaţiu public informaţia şi l-a aşteptat la sediul instanţei. În acest context, judecătoarea Bomboş a spus: "Nici eu nu înţeleg ce e cu toată presa. Presa ar trebui să-şi vadă de treburile ei şi să nu se amestece în justiţie".
Judecător de la Tribunalul Bucureşti, în dialog cu Voiculescu: Presa ar trebui să-şi vadă de treabă


REACŢIE. Sorin Sava, purtătorul de cuvânt al Serviciului Român de Informaţii, a declarat, miercuri, la o dezbatere pe tema raportului FreeEx despre libertatea presei în România, că recentul raport este "mult mai bun decât cel de anul trecut", apreciind totodată impactul acestuia la nivelul mass-media, conform Mediafax.

"Raportul din acest an este mai bun decât cel de anul trecut, iar, prin natura mea, trebuie să le citesc pe toate. Este de apreciat modul în care aţi monitorizat activitatea Serviciului Român de Informaţii", a spus Sorin Sava.
SRI: Raportul FreeEx privind libertatea presei de anul acesta este mai bun decât cel de anul trecut


CEI MAI BOGAŢI DIN PRESA DE PESTE OCEAN. Şapte din cei 20 de patroni cei mai bine plătiţi din Statele Unite ale Americii lucrează în cadrul unui grup de presă, potrivit unui studiu realizat pentru New York Times de cabinetul Equilar în baza remuneraţiilor pentru 2012 ce au fost făcute publice la finalul lui martie, conform capital.ro. Leslie Moonves, directorul general de la CBS, se află în fruntea listei cu 60,3 milioane de dolari câştigaţi anul trecut.
Care sunt cel mai bine plătiţi patroni din presa americană

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • tara de prosti ® tara de prosti ®
    asta cu 9 lei de la fabrica e povestea petroanei. vezi la targuri cu cat il vinde fabrica fara intermediar. prunele au ajuns mai scumpe ca mierea!? pai daca gasesti 5l de lichid de spalat parbrizul mai ieftin ca 5l de apa plata in acelasi supermarchet nu inteleg de ce va mai mirati.
  • alex alex
    Acum 3 ani luam borcanul de marmelada cu 3-4 lei.Si era de ala mare.Acuma cum spui tu e mai scumpa ca mierea.
  • Irissa Irissa
    este intr-adevar cam scump magiunul celor de la Topoloveni si cred ca asta se reflecta in sintagma premium de "furnizor al casei regale".
  • geo geo
    E o chestie tare interesanta...bulgarii isi promoveaza dulceata de trandafiri si alte bunataturi la noi si aiurea, ca prin marile magazine nu le-am vazut, iar noi le promovam pe ale noastre pe alte meleaguri...ptr ca nu prea au vinzare la noi; sunt prea scumpe; in supermarketuri se vinde cu 20 lei borcanasul de magiun care pleaca din fabrica cu doar 9 lei...
  • dan dan
    Magiunul de Topoloveni sau cum au reinventat romanii apa calda.
    Cu atata marketing agresiv, marmelada a ajuns sa coste mai mult decat mierea. Halal.
  • energizant energizant
    frectie cu magiun la oala sparta in fund

Trimite un comentariu

sus