Skip to main content

Cabral şi Mircea Solcanu, din nou în fiecare zi. Cancan.ro în locul CancanTV

 

cabral - mircea solcanu

Publicitate

Cabral şi Mircea Solcanu revin la emisiunea Poveştiri de noapte. Cei doi vor prezenta emisiunea de luni până joi în fiecare seară de la ora 22.00. De la 22.30 la 23.00, tot diseară, începe Cancan.ro. un program prezentat de Marius Niţu, cel care până acum era reporter la Cancan TV. Cele două producţii vin în locul emisiunii Cancan TV, care iese din grila Acasă TV.

Cabral şi Mircea Solcanu au mai fost în această postură până în urmă cu aproximativ un an cand a intrat în locul lor emisiunea Cancan TV, prezentată de Adrian Artene şi Ilinca Vandici.

Cancan TV nu a performat, emisiunea înregistrând rezultate de audienţă mult sub cele ale competiţiei. De exemplu, în luna aprilie emisiunea a înregistrat, în mediul urban, o medie de 173.000 (1,6 rating) de telespectatori pe minut. WowBiz (Kanal D) a avut o medie de 472.000 de telespectatori în mediul urban, iar Un show păcătos (Antena 1) a înregistrat o medie de 367.000 de persoane.

CancanTV a schimbat trei televiziuni

Emisiunea CancanTV a trecut prin două televiziuni. Cu Adrian Artene prezentator, CancanTV a debutat în primăvara anului 2011 la B1 (pe tronsonul de după amiază), după ce postul a fost preluat de Sorin Oancea.

După câteva luni în care ratingul postului era în jurul valorii de 50.000 de telespectatori pe minut (aproximativ 0,4 rating), CancanTV şi B1 s-au despărţit. De la sfârşitul lunii august 2011, emisiunea s-a mutat la Kanal D. Tronsonul orar a fost schimbat: seara târziu, la concurenţă cu Un show păcătos, de pe Antena 1.

Citeşte şi:

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • alex alex
    cancan tv la acasa era foarte foarte plictisitor , nici daca te obliga cineva nu puteai sa rezisti mai mult de 5-10 minute
  • Sorinel D Sorinel D
    Nu confunda Pro TV cu Acasa TV...
  • sasha sasha
    cancan.ro a devenit domeniu (website) al MediaPro cati josu pagini cancan.ro scrie Copyright © 2012 PRO TV S.A.
    cea ce inseamna ca ProTv a cumparat Cancan a retras tabloidu Cancan si a mutat emisiunea pe acasa Tv
  • adi adi
    Ce teapa si-au luat astia de la Cancan!!! Faceau rating bun la Kanal D dar au plecat imediat crezind ca trustul Pro este de nerefuzat.Ei bine ,asta da teapa!!!Iata ca nici Pro-ul nu mai are forta.

Trimite un comentariu

sus