Skip to main content

Cozmin Guşă pierde în instanţă mărcile Realitatea Media

 

Foto: Liviu Chirică, Mediafax Foto
Foto: Liviu Chirică, Mediafax Foto

Publicitate

Compania Realitatea Media, deţinută şi condusă de Cozmin Guşă, rămâne fără trei mărci importante. Mărcile Realitatea TV, Realitatea.net şi Realitatea FM vor fi preluate de compania britanică Win Win Business Lobby Company, după decizia de astăzi a Curţii de apel, scrie EVZ.ro.

Potrivit EVZ.ro, sentinţa Curţii de Apel este irevocabilă.

Win Win Business Lobby Company este o companie britanică ai cărei acţionari nu sunt cunoscuţi. Firma a cumpărat cele trei mărci, pentru 1,1 milioane de euro, în vara anului trecut, când de Realitatea TV se ocupa omul de afaceri Elan Schwartzenberg. Ulterior, tranzacţia a fost contestată în instanţă de mai mulţi creditori.

Decizia Curţii de Apel repune în drepturi firma Win Win şi tranzacţia făcută pe vremea lui Elan Schwartzenberg.

Textul deciziei, publicată de EVZ.ro:

"Admite recursurile. Modifică în tot sentinţa atacată, în sensul că: Admite contestaţiile formulate de E-Boutique KFT. şi de Win Win Business & Lobby Company Limited împotriva măsurilor luate de administratorul judiciar prin Decizia nr. 5285/23.05.2012.

Desfiinţează măsurile administratorului judiciar privind anularea procesului verbal de licitaţie nr. 3144/17.04.2012 şi a contractului de cesiune de mărci încheiat la 18.04.2012, precum şi repunerea părţilor în situaţia anterioară. Respinge cererile de intervenţie accesorie formulate de S.C. PSV Company S.A. şi de S.C. Strategies – Research - Investments S.R.L. Irevocabilă."

Citeşte şi:

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • adela adela
    pacat, incepuse sa fie un post credibil, asa va fi ghita 2,
  • Gogaie Gogaie
    hai ca nu-i dreacu chiar asa negru...sa inregistreze de graba la osim i-realitatea media, net si fm si gata :D
  • George George
    Ce veste buna! Iar urmatoarea pe care sa o primim sa fie aceea a arestarii, in flagrant, a spagarului-santajist manastire, a protectorului sau gusa - seful sistemului mafiot si de trafic de influenta instalat la irealitatea, cu toti acolitii si "facatorii" lui de irealitati. Ordinari de cea mai joasa speta, farseori si canalii spilcuite, care se ocupa doar cu manipulari si sa faca servicii celor care platesc mai repede si mai bine. Sa-i mai aud pe ardeleni ca mai spun aroganta ca ei sunt cei mai cei si cei mai onesti si corecti din tara asta, ca le dau exemplul gastii clujene de la irealitatea, care o speriat fanarul:gusa,manastire si bogdan. Ce renume si-or facut baietii astia, te crucesti. Sute de mii de euro intr-un an, frate.
  • haples haples
    e valabil si pentru brandul the money channel?
  • ba ba
    din rtv..va deveni Rîmarul 2
  • Cora Cora
    ...sa devina DOAMNA...
  • oarecare oarecare
    nu traduceti si voi?
    cine e win win, cine kaft-itorii, de unde vin? ca au mai aparut in peisaj.
  • burningsnowflake burningsnowflake
    bate vantu'...?
  • Adi Adi
    Adica Gusa este out de la Realitatea?A pierdut jucaria? Angajatii nu vor mai fi bataia de joc a lui Gusa si acolitilor sai? Va disparea pui de spaga santajista Manastire? UAU !Mai tineti minte cand a i-a zis Vantu din puscarie ca Realitatea nu este a lui Gusa? Eheee.....
  • baba novac baba novac
    Acum sa-l vad pe (c)analistul Gusa cum scoate camasa ... se apropie funia de par! :-)))))

Trimite un comentariu

sus