Skip to main content

Gazeta Sporturilor, astăzi, la pachet cu Suleyman. Cartea

 

573215-suleyman-jpg

Publicitate

Fenomenul Suleyman atinge şi inserturile ziarelor. Gazeta Sporturilor distribuie un volum cu povestea de dragoste dintre cunoscutul sultan şi sultana Hurrem. Cartea ”Suleyman Magnificul şi sultana Hurrem” este distribuită astăzi la pachet cu Gazeta Sporturilor. Tot azi, Gazeta Sporturilor are o ediţie specială dedicată Stelei, care a sărbătorit aseară câştigarea titlului cu numărul 24 din Liga I.

Cartea, lansată împreună cu editura Orizont, spune povestea lui Hurrem şi cum a ajuns cea mai puternică femeie din Imperiu. Preţul unui volum împreună cu ziarul este de 14,99 lei.

Brandul Suleyman a devenit un adevărat succes după ce serialul cu acelaşi nume, difuzat de Kanal D, a atins audienţe importante. Astfel, un producător urmează să lanseze, la Romexpo, cafeaua pe care a băut-o Suleyman. Produsul, numit Roxelana, va fi lansat la 1 iunie, în cadrul Târgului Internaţional de Bunuri de Larg Consum (TIBCO).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • georgiana georgiana
    vreau sa cumpar si eu cum pot sa cumpar
  • GSP GSP
    Buna ziua! Cei care doresc aceasta carte o pot comanda si scriind un e-mail la adresa [email protected] sau sunand la nr. 021/406.65.21. Multumesc
  • daria daria
    Sal. sunt din BZ si as vrea sa imi spuna cineva la ce chiosc as putea sa gasesc o carte ms.
  • Adriana Adriana
    Buna! As vrea sa comand si eu cartea Suleyman Magnificul si Sultana Hurrem"deoareca nu am apucat sa o cumpar si as vrea sa o citesc si eu. Se poate?
  • ana-maria ana-maria
    buna...cum pot da comanda de cartea "Suleyman Magnificul si Sultana Hurrem"?

Trimite un comentariu

sus