Skip to main content

PRESA DE AZI. EVZ: Lista tablourilor lui Dinu Patriciu

 

presa de azi 15 maiZiarul Evenimentul zilei îşi deschide ediţia de astăzi cu un articol despre “lista întocmită de executorii judecătoreşti la vila din Snagov a lui Dinu Patriciu”. EVZ titrează pe prima pagină: “Lista tablourilor lui Dinu Patriciu”.

Publicitate

Tot pe prima pagină ziarul scrie că omul de afaceri are în vila de la Snagov “peste 130 de tablouri, evaluate estimativ la peste 3,8 milioane de euro. Experţii spun că multe dintre tablouri sunt umflate de piaţă”.

Adevărul are pe prima pagină un articol despre cum văd tinerii forma administrativă a ţării. “Geografia şuie din mintea tinerilor”, este titlul de pe prima pagină din Adevărul.

“Profesorul universitar bucureştean Cristian Ciobanu a analizat, în teza sa de doctorat axată pe geografia mentalp, cum văd tinerii forma administrativă a ţării. Profesorul şi-a propus prin teza sa de doctorat să măsoare felul cum percep tineriii bucureşteni judeţele ţării şi să construiască harta mentală a Capitalei”, mai scrie Adevărul pe prima pagină.

România liberă încearcă pe prima pagină să găsească răspuns la întrebarea “De ce nu mai sunt bani la Poşta Română”.

“Salariaţii au ieşit în stradă pentru că li se micşorează salariile, privatizarea s-a amânat, doar fraudele sunt profitabile. Liderul de sindicat Matei Brătianu a anunţat că Poşta Română ar putea să disponibilizeze în acest an un număr de 4.000 de salariaţi, din totalul de 32.000, ca urmare a scăderii volumului de prestaţii poştale”, scrie România liberă pe prima pagină.

Alte titluri de pe prima pagină a ziarelor:

  • ProSport: Marele D
  • Gazeta Sporturilor: Nu suntem vulgari, dar nu putem rata când fotbalul face poate atât de bune. Sus, băieţi!
  • Naţional: Băsescu îl scoate iar la vals pe Liviu Dragnea!
  • Click!: Moni: “Irinel a refuzat orice ban de la mine”

Vedeţi cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în rubrica Presa de azi.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus