Skip to main content

PRESA DE AZI. Gigi Becali, şi azi pe prima pagină: Steaua fără cap

 

Capturaţi ecranul complet 22.05.2013 114112.bmp

Gigi Becali este şi astăzi vedeta de copertă a celor mai multe ziare. Publicaţiile de sport sunt preocupate de soarta Stelei, Adevărul scrie despre povestea omului de afaceri, iar Libertatea se concentrează pe celula în care Becali este cazat.

ProSport scrie despre efectul de domino produs după condamnarea lui Becali. Şefu-n zeghe, pleacă Reghe, titrează publicaţia. Arestarea lui Geroge Becali mută piesele în Ghencea. Antrenorul nu şi-a prelungit contractul şi aşteaptă o nouă ofertă din străinătate, mai notează ProSport.

Gazeta Sporturilor titrează Steaua fără cap. Becali şi-a făcut planul să conducă clubul din celulă, prin intermediul avocatului. În lipsa patronului, la echipă au apărut deja problemele.

Libertatea e tot cu patronul Stelei: Gigi Becali, „cazat” în celula în care a stat Adrian Năstase. Omul de afaceri va fi dus după carantina de 21 de zile, de la Rahova la penitenciarul din Jilava, unde a fost încarcerat şi fostul premier.

Alte titluri din presa de astăzi: 

  • Click!: Romaniţa îşi terorizează viitorul soţ?
  • Naţional: Pariu pe puşcăria lui Năstase!
  • România liberă: Batalionul ruşinii din armata română

Vedeţi cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în secţiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mihai GUTA mihai GUTA
    POLITIA RUTIER SI COMUNITARA DIN VASLUI EXECUTA PE TOATA LUMEA INAFARA DE NEAMURILE LOR SI PILOSI DAU AMENZI SIN STINGA SIN DREAPTA SE IAU DE OAMENI PE STRADA CA NU VOR SA SE LEGITIMEZE MAI CEVA CA CU COMUNISTI PRECUM GAZILE LEGIONARE
  • mihai mihai
    sa nu aveti incredere in justitia romina cea din vaslui e groaznica e mina in mina cu mai mari orasului nimeni nu are dreptate decit eiiii prostimea sufera si tace au fACUT POLITIA ORASELOR COMUNITARA AMENDEAZA PE CEI NECAJITI SI DE LA TARA PILOSI SI BUGETARI SCAPA CAS DEA LOR SI FACI CONTESTATIE SI TOT EII CISTIGA RUGAM UNIUNIA EUROPEANA SA INTERVINA IN HAOSUL DIN ROMINIA SA INTREBE OAMENI DE RIND DACA AU CISTIGAT PROCESE CU ORGANELE DE ASUPRIRE A STATULUI
  • geo geo
    Ar fi fost interesanta o analiza asupra derapajului de la tv in seara zilei arestarii lui Becali...

Trimite un comentariu

sus