Skip to main content

SENTINŢĂ ÎN CAZUL ALEXANDRESCU: Şeful Antenelor, arestat preventiv pentru 29 de zile

 

sorin-alexandrescu-2Şeful Antena Group, Sorin Alexandrescu, a fost arestat pentru 29 de zile în cazul de şantaj al unui director RCS&RDS. Sentinţa a fost dată în urmă cu câteva minute.

Publicitate

Alexandrescu şi-a petrecut noaptea în arestul Poliţiei Capitalei. Procurorii DNA l-au reţinut ieri sub acuzaţia de santaj. Potrivit anchetatorilor, Alexandrescu ar fi făcut presiuni asupra unui administrator al  societăţii RCS&RDS să semneze un contract în condiţii deja stabilite.

Pentru a-l convinge să semneze, şeful de la Antena1 l-ar fi ameninţat pe administrator cu publicarea unor articole compromiţătoare despre el.

Miza şantajului de care Sorin Alexandrescu a fost acuzat este un contract de retransmisie 35 de milioane de euro între Antena Group şi RCS&RDS. Mai precis, Alexandrescu voia ca Antena Group să primească pentru retransmisia posturilor sale suma de 0,6 euro, pe lună, pentru fiecare abonat, pe o perioadă de cinci an. Acest lucru s-ar traduce într-un contract ce ar fi adus trustului de presă venituri de 36 de milioane de euro.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dorin Dorin
    incepe sa se faca dreptate, poate sa nu mai iasa in deceniul asta de la racoare
  • dann dann
    sentita mea : 1. se anuleaza licitatia pentru drepturile de retransmisie a ligii. 2.LPF plateste daune celor ce au pierdut licitatia. 3. consiliul concurentei amendeaza rcs-rds pentru trucarea licitatiei. 4. Antena acuzata de favorizarea infractorului (tainuirea probelor incriminatorii).
  • Andrei Andrei
    Nici nu va ganditi ce demersuri va face in zilele următoare felix si sclavii lui din antene
    Ceva e clar pentru ei... Sunt simplu victime deși au santajat cu norma suma de 35mil euro.
  • Livero Livero
    @Ramoona@Stancu: De ce sustineti un individ care a santajat. Pot sa accept ca Antena 3. POATE, a facut anumite dezvaluiri dar din ce se vede omul a santajat si acum a apoarut si acel promo folosit la santaj. Daca sunt asa corecti cei de la ITACT sa ne spuna acum de ce acel promo nu a avut si o ekmisiune in urma lui. Unde este dezvaluirea promisa? Nu ma astept la un raspuns pentru ca este clar ca dezvaluirea nu a a mai aparut pe TV pentru ca au au ales sa santajeze, La asa probe nu am decat sa felicit justitia. Intrati si pe Zoso.ro si cautati antena 1 vodafone si vedeti ca Antena nu este la primul santaj. Pacat ca nu au facut si aia o plangere
  • Miss Jilava 2013 Miss Jilava 2013
    Alexandrescu ”Cofetarul” Sorin e condamnat ! O zi istorica pentru Antene! E pentru prima data cand Antena nu mai e ”Mereu Aproape” ci de-a dreptul inauntru!
  • Stancu Stancu
    De Videanu care are vreo 20 de dosare grave si Udrea nu va apucati, aveti treaba cu fabricarea de dosare de santaj?! Penibila justitie!!!
  • Ramoona Ramoona
    O mizerie ordinara! Rusine pt justitia din Romania, traim intr-un stat politienesc!

Trimite un comentariu

sus