Skip to main content

VICTORIA TVR 1. Eurovisionul a bătut la scor Pro TV

 

cezar-ouatu-repetitii-eurovision-2013-11-800x533

Publicitate

Evoluţia lui Cezar Ouatu la Eurovision 2013, de la Malmo, a fost peste Pro TV, la capitolul audienţe. Ediţia din acest an a Eurovision a fost sub cea de anul trecut, când ţara noastră a fost reprezentată de Mandinga.

Paginademedia.ro prezintă în continuare audienţa posturilor de televiziune pe intervalul Eurovision.

Eurovision 2013, care a durat mai bine de trei ore, a avut o medie de 1,5 milioane de telespectatori, din toată ţara. Dintre aceştia, puţin peste un milion au fost din mediul urban.

Aceste rezultate au plasat TVR 1 pe primul loc atât la nivel naţional cât şi pe publicul urban şi comercial.

LA NIVEL NAŢIONAL. Peste 1,5 milioane de persoane au urmărit sâmbătă seara Eurovision 2013. Postul public de televiziune, care a difuzat competiţia, a avut un avans mare faţă de cel de-al doilea clasat, Kanal D, care, pe acelaşi interval orar, a înregistrat o medie de 648.000 de telespectatori pe minut (3,4 rating). Pro TV a fost pe locul al treilea pe naţional. Ediţia din acest an a competiţiei a fost mai slabă decât cea de acum un an. Eurovision 2012 a fost urmărit de 1,65 de milioane de telespectatori din toată ţara, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

LA NIVEL URBAN. Pe segmentul publicului de la oraşe, Eurovision 2013 a avut puţin peste un milion de telespectatori (9,6 rating). Pro TV, cel de-al doilea clasat, a avut cifre de aproape trei ori mai mici. Ediţia de anul trecut a Eurovision a avut, pe publicul urban, 1,1 milioane de telespectatori.  

Pe publicul comercial, TVR 1 a avut o medie de 394.000 de telespectatori, în timp ce Pro TV a avut 235.000 de telespectatori.

Audienta posturilor TV, sâmbătă, 18 mai, pe intervalul Eurovision

NATIONAL URBAN
TVR 1 1.515.000 telespectatori pe minut (8 rtg) TVR 1 1.004.000 (9,6)
Kanal D 648.000 (3,4) Pro TV 334.000 (3,2)
Pro TV 631.000 (3,3) Antena 1 316.000 (3)
Antena 1 490.000 (2,6) Kanal D 286.000 (2,7)
National TV 335.000 (1,8) National TV 132.000 (1,3)

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • EUROVISION 2014 – AUDIENTE ȘI REVISTA PRESEI | Psihologul
    […] Anul trecut, cu Cezar Ouatu concurent, finala Eurovision era urmărită de un milion și jumătate de români. Acum doi ani, cu Mandinga, de 1,6 milioane. […]
  • Gabriela Maria Constantin Gabriela Maria Constantin
    FOARTE BINE TVR1!!♥♥♥Acest concurs"Vara pe val",chiar merită să fie câştigat.Vreau sa va sun,atât"FELICITĂRITVR1".ÎMI PLACE MULT FREZURA LUI GEO*♡♡♡FRUMUŞYKĂĂĂĂ FATA....BRAVO TVR1_VARA PE VAL".
  • boro boro
    Nu apare latrina 3 în top?. Incredibil...
  • Lola Lola
    Si gata, TVR se inchide caci nu Mai exista nimic acolo. Iar echipa Elwis, irine radu si zgabercea au distrus tot! Bravo, noi platim taxa!
  • marius marius
    dacă nu ar maneliza toate formatele pe care le cumpără ar fi ok, însă KanalD strica toate aceste emisiuni, ex roata norocului, cum arata la nemți, italieni, francezi și ce se întâmpla la noi, numai manelisme și prost gust, asta vine cred și din faptul ca au prezentatori de tot kkat-ul.
  • Teodor Teodor
    Emisiunea Jumătatea mea știe. O emisiune copiata de la Americani daca nici asta nu va place atunci lasati-va de televiziune.
    Daca Emisiunea Rataciti in Panama nu a avut succes si nici asta nu va avea atunci ce vreți sa faca Kanal D sa fie pe placul vostru?
    Emisiuni regizate stil Plasa de Stele?
  • cristi cristi
    Era ceva normal, concursul asta merita mult mai mult. Ceea ce ma mira e faptul ca pe locul 2 nu se afla Pro tv, sau A1 (care avea si film bun), ci Kanal D, oare ce o fi avut postul turc? Iar scandal? poate Ochii din umbra, ca doar emisiunea aia mai face raiting pentru Kanal D, ca doar Romanii sunt "morti" dupa scandal.
  • geo geo
    cu o floare nu se face primavara...tvr va mai inregistra un virf de audienta simbata seara atunci cind va difuza finala CLeague, dupa care va intra in letargia de vara.
  • bogdan bogdan
    Bravoo Tvr1!!

Trimite un comentariu

sus