Skip to main content

19 Iunie. Gâdea, condamnat pentru insultele la adresa şefului CNAS

 

mihai-gadea-2

Publicitate

GÂDEA, CONDAMNAT PENTRU CĂ L-A INSULTAT PE ŞEFUL CNAS. Realizatorul emisiunii Sinteza Zilei, Mihai Gâdea, şi postul Antena 3 trebuie să-i plătească în solidar lui Lucian Duţă, fostul şef al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS), suma de 5.000 de lei drept daune morale, scrie Evenimentul zilei. Judecătoria Sectorului 1 a stabilit că Lucian Duţă a fost jignit în mod repetat în emisiunea „Sinteza Zilei”, moderatorul Gâdea catalogându- l „dobitoc”, „nesimţit” şi „mitocan”.
Dacă hotărârea rămâne definitivă, el trebuie să publice toată sentinţa instanţei într-un ziar naţional. Discuţiile din platou, în emisiunea din 22 februarie, s-au purtat pe marginea lipsei de morfină cu care s-ar confrunta pacienţii din România.


Gâdea, condamnat pentru insultele la adresa şefului CNAS 


PRIMAR, AUDIAT DE DNA PENTRU CĂ A CUMPĂRAT PRESĂ LOCALĂ. Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a fost ridicat ieri de procurorii anticorupţie pentru audieri în dosarul în care este suspectat de achiziţii publice ilegale, susţin surse judiciare. Audierea lui Cătălin Cherecheş are loc în Baia Mare, scrie DailyBusiness.ro, care citează Agerpres.

Procurorii DNA au descins, marţi, la sediul primăriei Baia Mare şi al trustului de presă Emaramures, precum şi la domiciliul edilului.

Potrivit unor surse judiciare, procurorii au efectuat mai multe verificări privind relaţia dintre administraţia locală şi trustul Emaramures - radio, tv şi site - care ar fi fost achiziţionat de la compania Inserv prin interpuşi de primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş. Primarul din Baia Mare, audiat la DNA pentru că ar fi cumpărat presă locală


RADIOUL PUBLIC ÎN CONFLICT CU SINDICATELE JURNALIŞTILOR. Federaţia Română a Jurnaliştilor MediaSind susţine că membrii conducerii Societăţii Române de Radiodifuziune au declanşat prin propriile posturi de radio şi prin publicaţia online Cotidianul.ro o campanie de denigrare împotriva Federaţiei Internaţionale a Jurnaliştilor, Federaţiei Europene a Jurnaliştilor şi Federaţiei Române a Jurnaliştilor MediaSind, scrie Evenimentul zilei.
Comitetul Executiv al FRJ MediaSind a solicitat Parlamentului României să verifice modul prin care instituţia publică a cheltuit banii pentru publicitate/promovare.
Conducerea Societăţii Române de Radiodifuziune în conflict cu sindicatele jurnaliştilor


FORESTVIEW SE LANSEAZĂ ÎN ROMÂNIA. Agenţia digitală ForestView, parte a grupului Thinkdigital, se lansează în România, noua companie urmând a fi condusă de Alina Petri, fost director eBusiness & advertising al Romtelecom, scrie Wall-Street.ro.
Cu peste 16 ani de experienţă în marketing şi vânzări şi 12 ani în funcţii de conducere în companii multinaţionale, Alina a experimentat ambele niveluri de implicare, lucrând atât de partea clientului pentru Estée Lauder în Grecia, unde a fost responsabilă de dezvoltarea companiei pe pieţele din România şi Bulgaria, trecând apoi de partea agenţie, la Punct Advertising, unde a condus divizia de MarketingEvents şi, apoi,din nou la client, în industria telecom.
Agenţia digitală ForestView se lansează în România cu Alina Petri în fruntea companiei


PIAŢA DE PUBLICITATE, ÎN CREŞTERE. Cheltuielile în ceea ce priveşte publicitatea au crescut în 2012 cu 3,2 procente, în raport cu anul anterior, până la 557 de miliarde de dolari, potrivit unui comunicat remis Mediafax.

Anul 2012 s-a încheiat într-o notă pozitivă pentru industria de publicitate: la nivel global, cheltuielile în ceea ce priveşte publicitatea au crescut cu 3,2 procente, în raport cu anul anterior, până la 557 miliarde de dolari, conform raportului trimestrial Nielsen Global AdView Pulse. Cel de-al treilea trimestru a fost marcat de o mărire de 4,3 procente, care a ajutat la creşterea anuală. Cu toate acestea, creşterea acestor cheltuieli a înregistrat un nivel mai modest, de 2,5 procente, în al patrulea trimestru.
În toate regiunile, cu excepţia Europei, cheltuielile în ceea ce priveşte publicitatea au crescut în 2012.
Cheltuielile în ceea ce priveşte publicitatea au crescut în 2012 până la 557 de miliarde de dolari


UN PREZENTATOR BBC, CONDAMNAT PENTRU ATENTAT LA PUDOARE. Un prezentator al postului BBC a fost condamnat la 15 luni de închisoare, după ce a recunoscut, în luna mai, că a atentat la pudoarea unor fete, printre care o fetiţă în vârstă de nouă ani, a anunţat luni Parchetul din Marea Britanie, scrie Mediafax.

Stuart Hall, în prezent în vârstă de 83 de ani, a devenit celebru graţie emisiunii "It's a Knockout", versiunea britanică a show-ului de comedie francez "Intervilles" din anii '70 şi '80.
Agresiunile au fost comise între 1967 şi 1985, potrivit aceluiaşi procuror.
Un prezentator de la BBC, condamnat la închisoare pentru atentat la pudoare


NETFLIX VA PRODUCE SERIALE CU SHREK. Site-ul american Netflix, care difuzează fişiere video la cerere, a anunţat luni că a încheiat un acord cu studiourile DreamWorks, care vizează producţia de seriale originale cu personaje din francizele cinematografice "Shrek", "Madagascar" şi "Kung Fu Panda", notează Mediafax.

Reprezentanţii platformei Netflix au anunţat că acesta este cel mai important acord semnat vreodată în domeniul creaţiei de seriale originale. Acordul vizează peste 300 de ore de programe.
Totodată, va fi pentru prima dată când personaje create de DreamWorks vor fi introduse în seriale televizate.
Netflix va produce seriale originale cu personaje din francizele "Shrek" şi "Madagascar"

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ruxandra Ruxandra
    in primul rand merita ce i s-a adresat, si in al doilea rand acest duta ar trebuie anchetat pentru toate neregulile.
  • Observer Observer
    5000 lei, suma pe care o va plati Mogula ca doar nu i-o plati nepotu'. Bani pentru reintregirea salariilor ciuntite in 2009 pentru salariatii obisnuiti (nu directori, directorasi sau cititori de Promptere) nu-s, dar de amenzi...Duţi sa fie că de invective nu duc gâzii lipsă!
  • axel axel
    Este o prostie sa-l amendeze pe gadea, omul care a strigat in direct pt. popor...Nu vorbeau de interese personale, ci de interesele poporului de a avea medicamente. Sa jignesti un om cu coloana vertebrala e ceva urat, dar sa jignesti un hot nenorocit fara scrupule cand te gandesti cati bolnavi a lasat fara medicamente furand, asta e nimic pe langa ce ar merita jigodia.
  • omar omar
    amenda e ridicola pt . un asa numit journalist care castiga 15 mii de euro pe luna. oricum Gadea si Badea sunt o rusine pt breasla asta amarata...
  • Costin_el Costin_el
    Putin 5000 de lei, dar s-o fi gandit ca mai e dator-vandut si la voiculescu si saracul nu are bani.AAA si pentru celelalte Tonomate antena 3 nimic?
  • marinika marinika
    vai tu.......a fost jignit hotul hotilor.....ce folos are aceasta institutie capusa pe spatele romanilor ?atunci cand te duci la medic trebuie sa platesti iar in cazul bolnavilor este si mai tragic.as vrea sa-l vad eu pe marele jignit bolnav de cancer sa vedem i-ar mai arde de procese si de sume incasate aiurea si fraudulos?sa-l vad eu pe imbuibatul asta care ne da lectii acum la televizor ce o sa mai zica atunci cand simte ca este pe ultima suta de metri.
  • Grant Grant
    O precizare: nu era vorba de morfina, ci de unele citostatice. Iar situatia a continuat si sub guvernarea USL, fara ca A3 si Gadea sa se mai sesiseze!....
  • nadia nitov nadia nitov
    bravos natiune! halal sa-ti fie! gadea e amendat ca jigneste dar jignitul nu-i nici macar cercetat pentru ca din cauza incapacitatii lui manageriale au murit in chinuri cancerosii care n-au mai avut medicamente. cred ca ne meritam soarta! duta deja trebuia sa fi fost dat in judecata de toti cei care au suferit si de toti cei carora le-au murit rude din cauza lui! n-am nicio afinitate fata de gadea dar e strigator la CER!!!!!!!!!! una e sa jignesti si CU TOTUL ALTCEVA SA UCIZI CU BUNA STIINTA! bravos natiune! halal sa-ti fie!

Trimite un comentariu

sus