Skip to main content

Andreea Marin, cea mai mediatizată vedetă în ziare

 

andreea marin la realitateaAndreea Marin şi Gigi Becali se menţin pe primele locuri în topul celor mai mediatizate vedete în presa scrisă, potrivit unui raport mediaTRUST realizat în perioada 15 mai – 14 iunie.

Publicitate

Speculaţiile cu privire la noua relaţie a Andreei Marin cu medicul de origine turcă Tuncay Ozturk, precum şi declaraţiile acestora pe site-urile de socializare, au menţinut-o pe fosta prezentatoare TV pe primul loc în topul mediaTRUST, cu 91 de menţiuni.

După două luni în care a lipsit de pe primele locuri ale clasamentului, Bianca Drăguşanu revine pe poziţia a doua a topului celebrităţilor feminine, cu 64 de apariţii. Principalele materiale în care este menţionată Bianca fac referire la relaţia acesteia cu Victor Slav, la pregătirile pentru nunta celor doi, precum şi la apariţiile mondene ale acestora.

În perioada 15 mai – 14 iunie, 2013, locul trei în topul celor mai citate celebrităţi feminine din presa scrisă îl ocupă Nicoleta Luciu cu 61 de menţiuni. Apariţiile vedetei alături de viitoarea sa fină, Bianca Drăguşanu, dar şi cele alături de cei trei copii, stârnesc de fiecare dată interesul jurnaliştilor.

Gabriela Cristea ocupă locul patru în clasament cu 48 de apariţii. Mediatizarea divorţului de Marcel Toader, declaraţiile făcute de cei doi în cadrul a diferite emisiuni TV, sunt doar câteva dintre subiectele tratate de presă.

Anamaria Prodan este prezentă în top, cu 47 de apariţii, foarte aproape de Gabriela Cristea. Urmează Monica Gabor, a cărei vizită în ţară i-a asigurat 44 de menţiuni.

topul vedetelor in ziare mai-iunie

 Topul celebrităţilor masculine

Gigi Becali se menţine şi în acest interval, 15 mai – 14 iunie, pe primul loc în topul celor mai mediatizate personalităţi masculine în presa scrisă, cu 861 de menţiuni.

Locul doi este ocupat de Laurenţiu Reghecampf, antrenorul echipei de fotbal Steaua Bucureşti, cu 274 de apariţii.

Pe locul trei se află antrenorul echipei naţionale de fotbal, Victor Piţurcă, cu 197 de menţiuni.

Celebrităţi pe coperte

În privinţa apariţiilor de copertă, primele locuri sunt ocupate de Gigi Becali cu 136 de menţiuni, urmat de Mitică Dragomir (35) şi Mircea Sandu (32) la egalitate cu Victor Piţurcă (32). Locul patru este ocupat de Laurenţiu Reghecampf (26 menţiuni) şi George Copos (21 menţiuni).

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus