Skip to main content

Antena 3, acum în război şi cu B1 TV

 

antena 3 - b1 tv

Publicitate

Antena 3 atacă B1 TV. Televiziunea de ştiri a trimis o notificare postului B1 TV şi prezentatorilor emisiunii "Talk B1" în care le cere „să înceteze de îndată prezentarea de informaţii false despre situaţia financiară a trustului Intact”.

Antena 3 a difuzat şi o serie de ştiri prin care acuza B1 TV „de dezinformare şi manipulare”.

În urmă cu două zile, prezentatorii emisiunii au difuzat informaţii preluate de pe blogul jurnalistului Cătălin Prisecariu, conform cărora trustul Intact ar avea probleme financiare.

Weekendul trecut, Antena 3 a anunţat că dă în judecată România TV, după ce postul a publicat un material în care susţinea că moderatorii postului din grupul Intact au repartizate ţinte clare de atacat. Materialul de pe RTV vorbea de Mihai Gâdea, Dana Grecu şi Radu Tudor şi spunea că fiecare are de atacat anumite nume din Guvern şi din lumea politică. (Detalii AICI).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Vivelura Vivelura
    Cine, B1 TV ?
  • Poftim? Poftim?
    Mai mari presei? e mai marii inteligentule.
    Revin, treaba aia cu WC-urile cred ca o faci tu sa ai o paine de pus pe masa. Daca erai cineva nu stateai pe net sa-i musti de fund pe aia care au un oaresce succes, vizibilitate publica, isi permit sa plece in vacante ... si da care dai in Macacul tau preferat si aghiotantii lui. Daca astia n-ar fi avut dreptate, nu se uitau atatea sute de mii sau chiar milioane la ei si nu poti spune ca sunt toti tampiti. Or fi 10, 100, 10.000, nu toti ca atunci are o problema fix ala care spune.
  • elena elena
    Unde sunt informatiile false? Cumva in blinaturile pe care le-au inregistrat? Si ANAF-ul ce face?
  • adela adela
    aoleu ce de basisti pe aici
  • Cosmin Cosmin
    intr-adevar, pare ca(,)s-a rasturnat tomberonul cu avortoni de la Halena3 la tine pe site, draga Petrisor!
  • mitzi mitzi
    antena3 o echipa de tineri jurnalisti profesionisti si de buan credinta cum rar mai gasesti in media in romania!oamenii ii apreciaza si asta se vede in nivelul f ridicat de audienta.... sa moara dusmanii de oftica...hai antenele!
  • nole nole
    lasa ma raducule, ca te faci tu bine si le areti tu lor...
  • simplu telespectator simplu telespectator
    Nu stiu daca nu ar fi fost mai potrivit, ca titlu, urmatorul: "B1 ataca Antena 3, aceasta raspunde". Potrivit celor de la Antena3, cei de la B1 au dezinformat asupra situatiei lor financiare, iar B1 a bagat capul in nisip si n-a mai scos o vorba dupa aia pe acest subiect, desi ei il lansasera...Nu cumva chiar a dezinformat B1?
  • boro boro
    Ce curaj pe cei de la A3. Hoţii strigă hoţii....
  • Catalin Preda Catalin Preda
    Cred ca si tu ai rude ca "verisoara" muritoare de foame si platita din banii tai si ai mei si ai nostri ca sa vina la Noul OTV si sa dea din gura fara probe si argumente! Tu esti neted si ai o M.O (minte odihnita) si, probabil, si varanul celui cu cele mai multe dosare de coruptie si arestabilul nr.1 al tarii.
  • Catalin Preda Catalin Preda
    Nimeni nu poate fi mai securist decat base, care a fost la Anvers, ca trimis al Securitatii Romane, pe timpul lui Ceausescu!!! Esti doar un trepanat si atat!
  • Mihaela Cumpănaşu Mihaela Cumpănaşu
    Ai fost în clasă cu macacul şi ai fumat pe la WC în timpul orelor ca şi el, pentru că altfel ai fi învăţat să scrii corect în limba română, pe care o utilizezi de foarte mic. Sau ai rămas mic?!
  • Costel Viisoreanu Costel Viisoreanu
    Corect!!!
  • mad79 mad79
    "lider suprem"-poate,dar decat 450 de mii de vitei,care se uita la tv ca vitica la poarta noua,mai bine 120 de mii de oameni cu capul pe umeri,ce mai si gandesc,nu au capul pe umeri,doar ca sa nu-I ploua in gat!
    cantitate versus calitate!
    Mie imi place calitatea!
  • Tataee Tataee
    Doamne, ce comentarii apar pe paginademedia... Petrisor, mai fa si tu curatenie, ca incepe sa miroasa urat aici.

Trimite un comentariu

sus